Τα έχω πάρει…

By

Τα έχω πάρει άσχημα… Και ΕΣΥ; Για τους ίδιους λόγους μήπως; Θέλω να πω πολλά… αλλά θα πω λίγα… συμφωνείς ή όχι;

Τα έχω πάρει…

Άκου λοιπόν, ξέρω ότι μπορεί μέσα από το Kl2real να μην περιμένεις, ούτε να γουστάρεις, να σου ζαλίζω τον έρωτα και εγώ με οικονομικοπολιτικά θέματα που σου σμπαραλιάζουν το νευρικό σύστημα, μιας και κατακλύζεσαι καθημερινά ποικιλοτρόπως από τα ΜΜΕ με δαύτα.

Ωστόσο, στο ίδιο χωριό ζούμε και πάνω-κάτω τα ίδια αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά. Να κλείσω τα μάτια μου δεν γίνεται και πολύ περισσότερο δεν γίνεται να κλείσω το στόμα μου. Αδύνατον λέμε. Και λόγω χαρακτήρα. Πόσο μάλλον στο δικό μου site.

Έξαλλη είμαι. Θυμωμένη είμαι. Και απαισιόδοξη, ακόμη και για το μεθαύριο μας.

Θέλω να πω πολλά… αλλά θα πω λίγα
 
… είμαστε στην απόλυτη κατρακύλα απ’όλες τις μπάντες και κάποιοι θεωρούν γροθιά στο κατεστημένο τα μπουκέτα στον Κουμουτσάκο! Γελοίο και άστοχο. Καθημερινά τελούνται εγκλήματα που αφορούν άμεσα τον καθένα μας και όλες τις γενιές, αλλά αθόρυβα, παρασκηνιακά και με παταγώδη δημοσιότητα. Και δεν ανοίγει ρουθούνι… Καμιά ουσιαστική αντίδραση; Πόσο κότες έχουμε γίνει;  Σε καταστολή από φαρμακευτική αγωγή να ήμασταν, μια στοιχειώδη αντίδραση θα την είχαμε.

Τι μας συμβαίνει; Τι θα μας συμβεί; Και εντάξει, το βιώνουμε και το εμπεδώσαμε ότι μαύρο ’16, μας περιμένει. Οκ. Και μετά; Έχουμε να ελπίζουμε σε κάποιο ξεκάθαρο εθνικό σωτήριο σχέδιο;

Πόσο και πώς πια wellbeing;;;

… με απογοήτευση, τοίχους, νεύρα, ακόμη σε πολλές περιπτώσεις και εξαθλίωση, απόγνωση καθημερινά; Πώς να τα απομονώσεις όλα αυτά και να κάνεις τον γιόγκι γκουρού στην κορφή του Θιβέτ;! Wellbeing! Oh yes! Εδώ καθημερινά πολλαπλασιάζονται με ανυπολόγιστη ταχύτητα οι άποροι και ξεσπιτωμένοι και ΕΣΥ μαντάμ μου μαθαίνεις πώς να διαχειρίζεσαι το άγχος σου με αναπνοές και αυτοσυγκέντρωση, γιατί να προτιμήσεις το φαγόπυρο από τη βρώμη και πώς τα σκουότ με προβολές θα σου κάνουν τέλειους γοφούς…

Resume με νεύρα: Ε, ναι ρε φίλε. Το σώμα μας, ο οργανισμός μας, η ψυχή, το “κεφάλι”μας είμαστε. Και ο καθένας μας μοναδικός και για μια μοναδική “γύρα σε τούτο τον κόσμο”. Γιατί όπως και να ‘χει η ζωή είναι δώρο.
Και έχουμε βασική υποχρέωση από ευγνωμοσύνη και υποχρέωση στον εαυτό μας, να τον κρατάμε “όρθιο”, υγιή και δυνατό, να ανταπεξέρχεται και να συνεχίζει να δίνει “αγώνες” καθημερινά.

Εμείς στο KL συνεχίζουμε να ψάχνουμε τρόπους και τους μοιραζόμαστε μαζί σου. Στείλε μου και δικές σου προτάσεις της ίδιας φιλοσοφίας που θεωρείς ότι είναι χρήσιμες να κοινοποιήσουμε.

Be well. Be real. Believe in your story 
Keep walking…

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News