Τετράποδες σταρ… it’s show time!

By

Γατο-μαμάδες και γατο-μπαμπάδες και απανταχού φιλόζωοι σας έχω νέα!

Είχα ακούσει για αυτό το διαφορετικό Φεστιβάλ με τετράποδες σταρ πέρυσι και αλήθεια το βρήκα ιδιαίτερα διασκεδαστικό! “Ταινίες με πρωταγωνιστές τις πιο διάσημες, αστείες και παιχνιδιάρες γάτες που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον” σκέφτηκα.

Έτσι φέτος, με το που έλαβα την πρόσκληση για το 2ο Athens Internet Cat Video Festival ευθύς αμέσως έσπευσα να μοιραστώ μαζί σου την είδηση!

cat

Αυτό το Σάββατο (28 Μαρτίου) it’s show time!

Η Purina ONE σε συνεργασία με τη ΜΚΟ, Εφτάψυχες (Nine Lives Greece) και το Walker Art Center των ΗΠΑ, θα παρουσιάσουν στο χώρο προβολής του bar NIXON, για δεύτερη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ “Internet Cat Video” με μια ξεχωριστή ταινία μικρού μήκους σε τρεις προβολές : η πρώτη στις 16.00, η δεύτερη στις 18.00 και η τρίτη στις 20.00.

Εκτός τη φετινή ταινία μικρού μήκους, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα συναρπαστικά ελληνικά βίντεο που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό της Purina ONE!

Cat Power!

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα