Θα σου μιλήσω για ΤΡΙΧΕΣ

By

Είμαι προβληματισμένη…

Σκληρή επικαιρότητα, καθημερινότητα με άπειρα προβλήματα! Αισθάνομαι ότι είναι πολύ κατάλληλη στιγμή να σου μιλήσω για ένα καίριο ζήτημα. Καθοριστικής σημασίας. Το οποίο είμαι σίγουρη ότι σε κρατάει άγρυπνη/ο άπειρα βράδια.
Και μόνο το ότι αφορά εξίσου και στα δυο φύλλα, το καθιστά φλέγον θέμα!

ΤΡΙΧΕΣ!!! Μάλιστα!

Είμαι από τις τυχερές, που από τα χρόνια της κολύμβησης, ενώ ξυράφι δούλευα αβέρτα, ποτέ δεν είχα δερματικό πρόβλημα με ερεθισμούς και σπυράκια.

Από την άλλη όμως ειδικά το καλοκαίρι που οι τρίχες βγαίνουν με τρελό κέφι και ταχύτητα,σκέφτηκα: δε λέει να ξεπετσιάζομαι καθημερινά! Δοκίμασα εναλλακτικά τη χαλάουα. Δεν θες να ξέρεις. Μοίρασα χαστούκια από τον πόνο. Αυτό δε μπορώ να το εξηγήσω. Έχω αντέξει κολικούς. Αυτό όμως με τινάζει στο ταβάνι. Σίγουρα πάρα πολλές την προτιμάτε σαν λύση. Εμένα ας πούμε…δεν μου ταιριάζει.

Επομένως πέρασα στο plan Β ! Laser. Και έτσι ξεκίνησε η μέρα μου προχτές.

Είχα στη διάθεση μου χρονομετρημένα (για να βγει το πρόγραμμα της μέρας) δύο ώρες ακόμη (μαζί με τη διαδρομή) να ασχοληθώ με τρίχες! Μπαίνω στο αυτοκίνητο και σφαίρα για ρίζα– ανταύγειες.

Κουκλίτσα η Μαρίτσα! Άντε πάλι ξεπαρκάρω το ράδιο, σχεδόν πάντα, στον RealFm. Από Γλυφάδα, Καρέα μέχρι Χαλάνδρι συνειδητοποιώ ότι έχω ανάγκη να γίνω η φωνή των κρυφών σκέψεων μας κορίτσια, αλλά και η φωνή της “αισθητικής ” των αγοριών…

Αγόρια όσα ακολουθούν, τα λέω με αγάπη.
Κορίτσια πάρτε το θάρρος να τα πείτε στο αγόρι σας και στους φίλους σας. Καλό θα τους κάνετε.

ΠαραΤΡΙΧΑ Γκοτζίλα;

Φίλε μου αποτριχώσου με μέτρο, όπου και όποτε πρέπει, ώστε να είσαι πάντα στην τρίχα.

colaz trixes

Τρίχες ξεπετάγονται μέσα από τα ρουθούνια και τα αυτιά σου. Ωραία! Μόνος σου με ειδική μηχανή ή με ένα απλό ψαλιδάκι ΟΧΙ με τσιμπιδάκι, περιττός πόνος.
Οι φαβορίτες; Ο Κόκκοτας σε αντιπροσωπεύει; Παρακαλώ πολύ, να έχουν το σωστό σχήμα που ταιριάζει στο προσώπό σου και το μήκος τους ανάλογο του κουρέματος σου.

Be carefull! Να ασχολείσαι διακριτικά με τα φρύδια. Δεν τα θες λεπτά σου λέω. Θα χάσεις την αρρενωπότητα σου. Αλήθεια ο Μήτρογλου βγάζει τα φρύδια του με τσιμπιδάκι ή κλωστή;(-) Αλλά δεν θες να ενσαρκώσεις και την Φρίντα (μονόφρυς). Αφαίρεσε λοιπόν τις μεσαίες τρίχες.

Η τρίχα, τριχιά;

colaz2

Ασχολήσου σου με τις τρίχες στο στήθος σου, μόνο σε περίπτωση extreme τριχοφυΐας: άλλο το δασύτριχο στέρνο, άλλο το μοχέρ γιλέκο.

Εσύ που θέλεις να λάμπουν τα τούμπανο μούσκουλα, μπορείς να τις κοντύνεις με μηχανή ή ψαλίδι, ποτέ ξυράφι ή χαλάουα – εκτός αν σκοπεύεις να κατέβεις σε αγώνες body building. Κανε μια χάρη στον εαυτό σου, μην τις εξαφανίσεις τελείως. Άκουσε με. Άσε και κάτι για να παίζουν τα κορίτσια”την ώρα την καλή”!

Φοράς πουλόβερ χειμώνα – καλοκαίρι; Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, το laser θα κλείσει τα στόματα εκείνων που σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σου, την πλάτη σου.

Όσο για την “κάτω περιοχή”; Καμία δεν θέλει να πλησιάσει μια ζούγκλα …Κράτα την “περιοχή σου” περιποιημένη, νομίζω ότι ενδιαφερόμαστε οι γυναίκες για το δέντρο, όχι το δάσος.

Έχω ξυρίσει δεκάδες αντρικά χέρια και πόδια. Ήμουν κολυμβήτρια 12 χρόνια και ήταν απαραίτητο στους συν – κολυμβητές μου. Είσαι κολυμβητής επιδόσεων; Όχι. Κράτα λοιπόν τα πόδια και τα χέρια σου τριχωτά, αντρικά. Κάπως πρέπει να ξεχωρίζει ο Αδάμ από την Εύα.

Ε, δεν θα μιλήσω και για τις μασχάλες. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.

Μα, πόση ώρα μιλάω για τρίχες??? Ουαο!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News