Γιώργος Λεμπέσης: realtaLK με έναν σύγχρονο παραμυθά!

By

Ο σούπερ παραμυθάς της σύγχρονης παιδικής λογοτεχνίας σε ένα realtaLK διαφορετικό από τα άλλα…

Η “υποταγή” σε εικόνες, ιστορίες, κόσμους, λέξεις του υπερδραστήριου Γιώργου Λεμπέση έρχονται κατευθείαν από τον κόσμο της φαντασίας του, για να “ζωντανέψουν” με μολύβι και χαρτί μαρτυρώντας ότι πρόκειται για έναν παραμυθά με γερά κότσια και μεγάλο ταλέντο!

Μέσα από τα βιβλία του και τις παιδικές παραστάσεις καθηλώνει, ψυχαγωγεί και “παραδειγματίζει” με χρήσιμα μηνύματα τις τους μικρούς αναγνώστες αλλά και τους γονείς και να κάνει το διάβασμα από αυτές τις μικρές ηλικίες την ομορφότερη συνήθεια που μπορεί λειτουργήσει ευεργετικά και στην μετέπειτα μελέτη στο σχολικές υποχρεώσεις!

Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου… κάθε μέρα!

Και μπες σε κόσμους που θα αναζητάς αργότερα αλλά…

Προτεινόμενα βιβλία 
ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΑ, το μυθιστόρημα ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ 2: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΤΑΠΑ» και η εικονογραφημένη εκδοχή του με τίτλο ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΑ 2, η χριστουγεννιάτικη εικονογραφημένη περιπέτεια από τον κόσμο της “Ψαρόσουπας” με τίτλο ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ, το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΥΘΟΣΧΟΛΕΙΟ καθώς και το Θ’ ΑΥΓΟ και ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ.

Το μυθιστόρημά του ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ανέβηκε στο θέατρο για τρεις συνεχείς χρονιές σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα