Σιγά μην πνίξω τα δάκρυά μου…

By

Γιατί να πνίξω τα δάκρυά μου; Επειδή μερικοί θα πουν ότι λιγοψύχησα; Ας το πουν. Ποτέ δε θα μάθουν πόσο δυνατή ήμουν πριν λυγίσω… Σιγά μην τα πνίξω για την έξωθεν μαρτυρία.

Γιατί να πνίξω τα δάκρυά μου; Επειδή μερικοί θα με χαρακτηρίσουν ευαίσθητη; Ας με χαρακτηρίσουν. Το δάκρυ είναι ο πόνος, η αγάπη, το ενδιαφέρον, η πληγή της καρδιάς. Για να κλαις σημαίνει ότι έχεις συναισθήματα, χαίρομαι όταν με χαρακτηρίζουν ευαίσθητη λοιπόν.

Υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να είσαι άνθρωπος;

Άκου εκεί;! να πνίξω τα δάκρυά μου;… Γιατί; Επειδή μερικοί θα πουν ασυνείδητα ότι επιθυμώ να τραβήξω την προσοχή; Αυτό μου “μυρίζει” κακοήθεια;! Οι άνθρωποι όταν κλαίνε, σημαίνει ότι κουβαλούν βάρος, μαυρίλα στην ψυχή τους και επιθυμούν να ξεσπάσουν. Τί, δηλαδή ηδονίζεσαι να κλαις για προσωπική προβολή; Άρρωστο και γελοίο.

Να πνίξω τα δάκρυά μου επειδή μερικοί θα με χαρακτηρίσουν ανώριμη; Αδύναμη; Ας με χαρακτηρίσουν. Δεν είναι ανωριμότητα ή αδυναμία να κλάψεις, είναι απόδειξη της συναισθηματικής νοημοσύνης. Είναι η απόδειξη ότι έχεις υπομείνει και παλέψει. Δύναμη είναι να δείχνεις στους άλλους την ευάλωτη πλευρά σου.

Ή μήπως να πνίξω τα δάκρυά μου επειδή μερικοί θα γελάσουν; Ας γελάσουν. Δεν κλαίω για αυτούς…

Γιατί να πνίξω τα δάκρυά μου; Επειδή μπορεί κάποιος να χαρεί και να πιστεύει ότι με νίκησε, επειδή με έκανε να κλάψω; Ας χαρεί. Δεν έχει καταλάβει ότι και το δάκρυ δύναμη είναι, η δύναμη της αληθινής αγάπης και η πικρία που ξεχύνεται. Είναι οι υποσχέσεις, τα γιατί, τα όχι, τα πώς. Δε με νίκησε κανείς επειδή έκλαψα.

With love: Εσύ την επόμενη φορά θα πνίξεις τα δάκρυα σου;! Άφησε τα να τρέξουν, μην τα αφήνεις μέσα σου να πνίγουν την ψυχή σου. Ποιοι είναι εκείνοι που θα κρίνουν τα δάκρυά σου;

Τα δάκρυά μας είμαστε εμείς, είναι η ψυχή μας, είναι οι ματαιώσεις μας, οι προσπάθειές μας, οι αγώνες μας, είμαστε εμείς.

photo credits: Andy Dizis

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty News & Trends Μυστικά Ομορφιάς

Τα πιο απλά μυστικά για να δείχνεις όμορφη στις φωτογραφίες (και τις selfies)!

Βαριόμουν τόσο πολύ χθες το βράδυ που χάζευα για αρκετή ώρα στο Instagram και κοίταζα αφηρημένα selfies φωτογραφίες της...
Διαβάστε Περισσότερα