Δες τα κορίτσια που σε βγάζουν στον δρόμο!

By

Ραντεβού στη Βουλιαγμένη…!

Ήλιος, ήλιος, ήλιος. Φως. Ορίζοντας. Βόλτα Βουλιαγμένη! Την αγαπημένη μου περιοχή!!! Φίλοι, γνωστές παρέες, φιλιά, χαιρετούρες, τα γρήγορα νέα μας, και … ξαφνικά ένα “σμήνος’’ πολύχρωμων χαρούμενων ανθρώπων τρέχει με ορμή και φουλ ενέργεια στο πάρκο.

Ανάμεσα τους, δυο τρελαμένες τύπισσες δίνουν παραγγέλματα! ΑΑΑΑΑ αγαπημένες γνώριμες! Ε ΝΑΙ! Η Αγγελική και η Τώνια.’’ΕΛΑ Κατερίναααα. Πάμεεεεε’’ – “Είστε τρελές, δε φοράω καν αθλητικά’’… Τις περίμενα στο κοντινότερο καφέ και όταν ολοκλήρωσαν την προπόνηση τους, ήρθαν και μου τα είπαν ΟΛΑ.

RESPECT ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Αγγελική Γερολύμου: πολίστρια 16 χρόνια, κορυφαίων διακρίσεων με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης και με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Τώνια Γουνιτσιώτη: πρώην κολυμβήτρια με πανελλήνιες διακρίσεις, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, καταξιωμένη personal trainer & fitness presenter.

Συναντήθηκαν το 2012 σε φάση που και οι δυο αναζητούσαν κάτι εντελώς διαφορετικό για τις ίδιες και τους ασκούμενους τους. Ψάχτηκαν και έφεραν από το εξωτερικό νέες μεθόδους λειτουργικής εκγύμνασης για δυνατό σώμα και ποιοτική ζωή!….το βρήκαν !

….’’Δυο χυμούς παρακαλώ’’είχαμε να τα πούμε και ένα χρόνο περίπου, γλώσσα δε βάλαμε μέσα. Μπορείς να γυμναστείς παντού. Όλο τον χρόνο ο καιρός στην Ελλάδα το επιτρέπει. Και όταν σε καθοδηγούν δυο καταπληκτικές προπονήτριες και έχεις και παρέα, σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο, σε όμορφο φυσικό περιβάλλον της Αθήνας θα αλλάξει σίγουρα την καθημερινότητα σου.

Γι’ αυτό εσείς που μου λέτε με τα μηνύματα σας ότι βαριέστε το γυμναστήριο – ελπίζω να μην εννοείτε ότι βαριέστε τη γυμναστική. Α! εννοείς ότι θέλεις κάτι διαφορετικό από ένα κλειστό χώρο ο οποίος όσο όμορφος, καθαρός και άρτια εξοπλισμένος ,……..πάρε μια γεύση :

Καλά φτιάχτηκα και μόνο με το Video που μου δείχνετε. Ωραία παρείστικη φάση κορίτσια! Που ξέρεις; Μπορεί να γνωρίσεις και τον έρωτα της ζωής σου!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Αγγελική και η Τώνια θα σε κάνουν να πάρεις τους δρόμους, τα βουνά, τα πάρκα, με κέφι, χαμόγελο, για τέλεια φυσική κατάσταση και εκτόνωση.

Πρέπει να φάνε κάτι λίγο και να ξεκουραστούν. 18.00 στο Καλλιμάρμαρο θα συναντήσουν άλλο γκρουπ για προπόνηση!! “Δε φεύγουμε αν δεν μας πεις ποια μέρα θα κάνουμε μαζί προπόνηση να το δοκιμάσεις Κατερίνα” …Εννοείται! Ραντεβού κορίτσια την ερχόμενη Πέμπτη για Street Workout!

Φυσικά και κάθισα 10λεπτακια ακόμη, έτσι σχεδόν ξαπλωμένη στην καρέκλα να ρουφήξω φως και την διακριτική ακόμη ζεστασιά του ήλιου του Απριλίου, της λατρεμένης μου Βουλιαγμένης, ενώ χαζεύω τα παιδιά της σχολής του Λώλου να κάνουν σκι στη θάλασσα…

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News