Οι τύποι που μας κάνουν “Τούρμπο” σε 1″

By

Αγόρια στήστε αυτί! Αν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις “κατηγορίες”…

” Για πες, για πες! Τον ερωτεύτηκες από το βλέμμα του; Το πλατύ του στέρνο; Τα στιβαρά του μπράτσα και τρικέφαλα; Ή μήπως τη στητή καλογυμνασμένη του όπισθεν “μαρτυρία”; Καταλαβαίνεις τι περιγράφω…”

Η απάντηση βγήκε από το στόμα της αστραπιαία, “ο κ…ς του”. Ωραία! Μπράβο ανατροφή! Για να πάμε όμως και στα πιο δύσκολα τώρα. Διότι μάλλον δεν είναι αυτό, ο κ…ς του δλδ, υπεραρκετό για να υπάρξει ενδιαφέρουσα συνέχεια, ώστε όταν αρχίζεις να τον γνωρίζεις καλύτερα και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του είναι ικανά να σε κάνουν τούρμπο, να κρατήσεις ψυχραιμίες…

Γιατί, δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά είναι κάτι τύποι αντρών που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τις γυναίκες και άλλοι πάλι, sorry guys, που δεν μπορείς να τους αντέξεις ούτε λεπτό…!!!

Τι φταίει; Θεωρώ πολύ απλά, ότι υπάρχουν μερικά “χαρακτηριστικά” και συμπεριφορές που κατά γενική ομολογία δεν καταπίνονται, δεν χωνεύονται ρε φίλη ούτε με δυο κουτιά αναβράζοντα Zantac σχεδόν από καμία γυναίκα… κι ας έχει ο τύπος τα απόλυτα κουτάκια σούπερ κοιλιακούς που σου αρέσει να χαϊδεύεις.

Λοιπόν, συγκέντρωσα ορισμένες συμπεριφορές και τύπους που μπορούν άνετα να μας εξοργίσουν!

Δεν κάναμε και καμμιά πανελλαδική έρευνα ή τηλεφωνική δημοσκόπηση για το καυτό αυτό θέμα, αλλά μεταξύ μας τώρα, έλα πες… όλες μας πάνω κάτω στα περισσότερα συμφωνούμε ότι ισχύουν…!!!;!!!ε;!

fullsizerender-1

*με όλο τον σεβασμό σε όλες τις μαμάδες (και εγώ μανούλα είμαι)…

Πώς θα χαρακτήριζες τον άντρα που για κάθε απόφαση της ζωής του θέλει τη γνώμη της μαμάς του; “Ο μαμάκιας”.

Μάλιστα. Το κεφάλαιο “μαμά” στη ζωή του άνδρα είναι ένα δυνατό και μεγάλο κεφάλαιο, για κάποιους δε, μνημειώδες και λατρείας! Όση διπλωματία και προσπάθεια και να καταβάλλεις φίλη ενδιαφερόμενη για την καθημερινή σου επιβίωση στη σχέση αυτή δύσκολα να αλλάξει σελίδα, βιβλίο, τόμο… Πονεμένη ιστορία για κάθε γυναίκα του πλανήτη.

Δεν παραλείπει να λέει: η μαμά κάνει τα καλύτερα φαγητά, σιδερώνει χαρτί τα πουκάμισά του, κάνει αυτό, κάνει εκείνο και όλα τέλεια!
Οκ. Καμμιά αντίρρηση. Είναι η γυναίκα που τον γέννησε και τον μεγάλωσε. Μήπως όμως γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της δικής σου καθημερινότητας με το έτερον ήμισυ, όπου αντί ο ίδιος να θέτει όρια “η μητέρα μου/η γυναίκα μου”, της δίνει το βήμα να παρεμβαίνει σε όλα και να τα καθορίζει; Βεβαίως και υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Αγόριααααα, αν δεν απαλλαχθείτε από τα μητρικά δεσμά, ίσως δεν θα απαλλαχθείτε και από την μοναξιά σας. Με αγάπη σας το λέω.

Κατηγορία: “Ο μόντελος”

Σίγουρα το σωστό, το όπως πρέπει αρσενικό πρέπει να είναι περιποιημένο, σικάτο, προσεγμένο για να μας κάνει το κλικ. Όχι ομως και περισσότερο προσεγμένο από εσένα την ίδια.

Και όμως ζουν ανάμεσά μας. Αυτή η κατηγορία ανδρών που δεν σταματάνε να μιλάνε για την εμφάνισή τους, φοράνε ό,τι είναι πιο update στη μόδα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια, μάλλον γίνεται λίγο απωθητικό…;!!! Αν είναι στο ραντεβού να μιλάς με τον κύριο (fashion victim) για τον οποίο ενδιαφέρεσαι ερωτικά, για το τι είναι in & out of style this season …ε βγες καλύτερα με την κολλητή σου την Γεωργία, να κάνετε και άνετα οφθαλμόλουτρο.

img_9544

“Ο check in” τύπος

Στα καπάκια εδώ κουμπώνει η ακόλουθη κατηγορία (που είναι και θηλυκού γένους τύπος συμπεριφοράς, και εμάς κυρίες μου, μας έχω πιάσει να το κάνουμε).

Λοιπόν, είναι γεγονός ότι τα social media έχουν παραμπεί στη ζωή μας και έχει χαθεί ένα μεγάλο κομμάτι της υγιούς, ανθρώπινης επαφής στην καθημερινότητά μας.

Ok we enjoy και το Facebook, και το Instagram, και τι ωραία που μοιραζόμαστε εικόνες και στιγμές με τους φίλους μας, ανα πάσα στιγμή από όπου κι αν βρισόμαστε κλπ κλπ
Όμως, είναι κάποιες στιγμές βρε αγόρι μου, που καλό είναι να βάζεις το κινητούλι στην άκρη αν όχι στην τσέπη σου. Όπως πχ όταν βγαίνεις ραντεβού με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει! Εσύ αντιθέτως έχεις το κινητό σου προέκταση του χεριού σου, κάνεις check in, χαμογελάς με comments, σχολιάζεις φάσεις φίλων σου κτλ. Γενικά περνάτε τέλεια εσύ και το smart phone σου! Μήπως ξέχασες ότι είσαι σε ραντεβού με την κοπέλα ..;

fullsizerender-2

Α! Όλα κι όλα. Γι’ αυτήν την κατηγορία επιτρέψτε μου να μιλήσω με μεγάλη συμπάθεια. “Ο σφίχτης”. Τόσα χρονια στα “σίδερα”!

Αν και αναγνωρίζω, ότι αν δεν έχεις καθόλου τα ίδια ενδιαφέροντα με τους τύπους που ανήκουν σ’ αυτήν, τις περισσότερες φορές είναι τέρμα βαρετοί.
Αν ο άντρας που σου έχει κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον δεν σταματά να μιλάει για αμινοξέα, πρωτεΐνες, να γνωρίζει με ακρίβεια το ποσοστό λίπους στο σώμα του… Ουπς!

Είναι μια κατηγορία ξεχωριστή! Συνήθως στην ερώτηση “τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου”, απαντά: “να ιδρώνω στο γυμναστήριο” ή ακομη πιο αντιπροσωπευτικά “είμαι στον όγκο!” … Τελεία. Τότε, σίγουρα κάτι τρέχει μαζί του! Ουπς >2: Εννοείται αγόρια, ο άνδρας αυτής της κατηγορίας, απέχει πολύ από αυτόν που γυμνάζεται για να είναι υγιής, με καλή φυσική κατάσταση και εμφάνιση.

fullsizerender

Βρε καλώς τον “Κλάψα”!

Αν και είναι κυρίως, λένε, γυναικείο γνώρισμα το κλάμα και αυτή η μοναδική ικανότητα που έχουμε κάποιες να κάνουμε τα πάντα να φαίνονται δύσκολα, σκέψου τι γίνεται όταν αυτόν τον ρόλο αναλαμβάνει ο άνδρας;

Πω πω! Και δεν μπορώ την μίρλα και την γκρίνια!

Βρίσκει κίνηση στους δρόμους “…δεν τελειώνει ποτέ αυτό το μαρτύριο;”

Χάνει η ομάδα του “…μη μου μιλάς, είμαι χάλια”.

Λεκιάζει το πουκάμισό του με καφέ στο γραφείο “…καταστροφή! Γιατί σε ‘μένα Θεέ μου;”

Φεύγει αργότερα από την δουλειά “…τόσα χρόνια δουλεύω, αυτό αξίζω;”

Έλεος και παραδίνομαι. Φίλη άστο. Άλλωστε οι κολλητοί του ίσως να τον παρηγορήσουν και να τον συμπονέσουν καλύτερα.

With love:  Σίγουρα ο καθένας τους έχει και τα καλά του και τα χαρίσματά του. Σε ‘σένα και τον έρωτα σου εναπόκειται να τα βάλεις στη ζυγαριά
Άλλωστε υπάρχουν και πολύ βαθύτερα κριτήρια…

Και ας μην ξεχνάμε: “ο καλύτερος σύντροφος δεν είναι μόνο ο πιστός, είναι και ο έμπιστος. Αυτός που δεν προδίδει ούτε εσένα ούτε την εμπιστοσύνη σου!”

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News