keepup upstories

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 26 Αυγούστου… πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

By

Από τις 31 Ιουλίου ως τις 26 Αυγούστου η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα βγάλει στην επιφάνεια την θετική πλευρά των συναισθημάτων, φεύγουν οι αρνητισμοί, οι εγωιστικές τάσεις, και η ανάγκη για υπεροχή.

Στα οικονομικά θέματα θα κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα, λύνονται παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Ρομαντικές διαθέσεις θα έχουν οι συναισθηματικοί χαρακτήρες, αυτό που θα κυριαρχεί θα είναι η ανάγκη για σταθεροποίηση ασφάλεια και αληθινή αγάπη. Οι οικογενειακοί τύποι θα δεθούν ακόμα περισσότερο με τα συγγενικά τους πρόσωπα, τακτοποιούνται επίμαχα ζητήματα, δίνονται λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Ενωμένα ειρηνικά και ερωτευμένα θα είναι τα ζευγάρια, ανοίγεται δίοδος για επισημοποιήσεις συγκατοικήσεις και μόνιμες δεσμεύσεις. Οι μοναχικοί και ελεύθεροι θα ερωτευτείτε, καταφθάνουν καινούργιες γνωριμίες. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, με ειλικρινείς και θερμές συζητήσεις κλείνετε αρνητικά θέματα, τερματίζετε τυχόν παρεξηγήσεις είτε στον εργασιακό σας τομέα, είτε στον αισθηματικό. Από τις 31 Ιουλίου που θα κάνει την εμφάνιση της, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασυνδέσεις, συμφιλιώσεις, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Εσείς που διατηρούσατε μακροχρόνια σχέση και είστε αυτή τη στιγμή σε στάδιο χωρισμού ή διαζυγίου, ευχάριστες ανατροπές θα φέρουν θετική κατάληξη. Συζητήστε ανοιχτά, εκφράστε τις επιθυμίες σας, στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, για τους ελεύθερους και μοναχικούς προμηνύεται νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, 31 Ιουλίου με 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι σιγουριά και εξασφάλιση, τόσο συναισθηματική, όσο και οικονομική. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα οφειλών, υποχρεώσεων, δανείων. Στην προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσουν θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Τώρα θα θελήσετε να ανατρέψετε συνθήκες αβεβαιότητας ή χαλαρότητας, αυτό που θα έχετε ανάγκη θα είναι η σταθεροποίηση και η ασφάλεια. Με δική σας προτροπή θα ανοίξετε με το ταίρι σας συζητήσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και για εσάς τους ελεύθερους, καταφθάνει νέα γνωριμία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, από τις 31 Ιουλίου ως τις 26 Αυγούστου ο ερχομός της Αφροδίτης στον Καρκίνο ώθηση θα δώσει σε οικονομικής φύσης θέματα, έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Συμφέρουσες θα είναι οι αγορές ή οι επενδύσεις που θα επιλέξετε να κάνετε, κλείνουν υπέρ σας συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Αλλάζει η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η προσωπική σας σχέση, εσείς που διατηρείτε χαλαρές επαφές περνάτε σε δεσμευτικό στάδιο. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι μπαίνετε σε νέες περιπέτειες, καινούργιο πρόσωπο θα κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αυτή τη φορά δε θα στοχεύσετε στο περιστασιακό, αλλά στο σταθερό και στο μόνιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σας και θα παραμείνει ως τις 26 Αυγούστου θα δώσει νέα ώθηση στην ψυχολογία σας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας κοινωνικό ή προσωπικό, η στάση σας θα είναι πρόσχαρη, θα κερδίσετε τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων. Στον αισθηματικό σας τομέα κάποιοι από εσάς θα επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει λύση σε θέματα που οδήγησαν στον χωρισμό. Εσείς που στηρίζετε τις ελπίδες σας σε νέα γνωριμία θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, θα νιώσετε έτοιμοι να ξεκινήσετε νέα πορεία αγάπης.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, 31 Ιουλίου με 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με συναδελφικά πρόσωπα ή συνεργάτες, όσο και με οικογενειακά σας άτομα. Αν υπάρχουν διαφορές, εντάσεις, ή ανταγωνισμοί τώρα καταλαγιάζουν τα πνεύματα, φεύγουν οι αρνητισμοί. Στα πρόσωπα που αγαπάτε θα δείξετε αφοσίωση, φροντίδα και εκτίμηση, η συμπεριφορά σας θα είναι προστατευτική. Σε αισθηματικά ζητήματα βρίσκετε την ισορροπία που αναζητάτε, με το ταίρι σας θα ζήσετε ήρεμες και θερμές στιγμές. Εσείς που είστε πολλά χρόνια στην ίδια σχέση είναι πολύ πιθανό να πάρετε αποφάσεις δεσμευτικές και υπεύθυνες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο και την παραμονή της εκεί ως τις 26 Αυγούστου, η παρορμητικότητα σας θα σας οδηγήσει σε θετικές και συγκαταβατικές ενέργειες. Με οικογενειακά και πολύ κοντινά σας πρόσωπα γονείς και αδέλφια θα δείξετε συμπόνια, θα νιώθετε κατανόηση. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, φιλική η στάση σας, οι αντιδράσεις σας δεν θα ξεφύγουν από τον έλεγχος σας, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ένα ισορροπημένο επίπεδο στις σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, 31 Ιουλίου με 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο θα δώσετε προτεραιότητα στις οικογενειακές σας σχέσεις, βασική σας επιθυμία θα είναι το ισορροπημένο περιβάλλον, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η συναισθηματική κατανόηση. Σε γονείς , παιδιά ή αδέλφια η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και προστατευτική, με δική σας πρωτοβουλία και παρέμβαση κλείνουν τυχόν συγκρούσεις ή κόντρες. Συναντήσεις θα έχετε με συγγενικά σας πρόσωπα, αναθερμαίνονται παγωμένες σχέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, οι επαφές σας θα πάρουν θερμές διαστάσεις, θα προκύψει επανένωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, 31 Ιουλίου με 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε σχέσεις, να συμφιλιωθείτε και να επανασυνδεθείτε. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, φεύγουν κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Στον οικονομικό σας τομέα σταθεροποιούνται τα εισοδήματα σας, τώρα θα κατοχυρώσετε και θα εξασφαλίσετε. Σε θέμα οικογενειακού ζητήματος θα κρατήσετε στάση ξεκάθαρη και συμφιλιωτική. Στην προσωπική σας σχέση οι θερμές σας διέθεσες θα φέρουν ισορροπία και αισθήματα αγάπης, με το ταίρι σας θα δοθούν σοβαρές υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, αισιόδοξα ανοίγματα θα υπάρξουν σε οικονομικές υποθέσεις. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον τερματίζετε διχογνωμίες και συγκρούσεις, η συμβιβαστική σας διάθεση θα καταλαγιάσει την κόντρα και τον αρνητισμό. Η εσωτερική ενδοσκόπηση στην οποία θα προβείτε θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε αισθήματα, θα εστιάσετε στην ουσία των πράξεων. Στον αισθηματικό σας τομέα, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, εσείς οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε, θα ξεκινήσετε σχέση με καινούργιο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, 31 Ιουλίου με 26 Αυγούστου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διαφόρων ειδών επαγγελματικές και οικονομικές συζητήσεις. Τώρα βασικό σας μέλημα θα είναι να αποκτήσετε σταθερές βάσεις, θα αναζητήσετε σιγουριά και ασφάλεια. Θα έχετε προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ανοιχτείτε εργασιακά ή επιχειρηματικά, οι συνεργασίες θα είναι εποικοδομητικές και δημιουργικές. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας θα έχουν ειλικρίνεια και συναισθηματικό βάθος. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δέσμευσης, η ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια θα σας ωθήσει σε αποφάσεις ή πράξεις επισημοποίησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, 31 Ιουλίου με 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο θα έχετε την επιθυμία να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε και γενικότερα να ισορροπήσετε έκρυθμες ή αρνητικές καταστάσεις. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, τώρα θα αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και πεισματικές αντιδράσεις, στόχος σας θα είναι το δημιουργικό αποτέλεσμα και όχι οι συγκρούσεις υπεροχής. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που διανύετε φάση χωρισμού θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε την απόσταση, θα είστε σε θέση να επηρεάσετε το ταίρι σας και να οδηγηθείτε στην επανασύνδεση. Για κάποιους από εσάς είναι πολύ πιθανό να προκύψει καινούργια γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, 31 Ιουλίου με 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο θα εστιάσετε σε ζητήματα σχέσεων επαγγελματικών και οικογενειακών. Η συγκαταβατική και προσιτή σας στάση θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στην καθημερινότητα σας. Στα αισθηματικά σας, για εσάς που είστε χωρίς σχέση ανοίγεται προοπτική έναρξης σταθερού δεσμού με πρόσωπο που θα είναι ταιριαστό στον χαρακτήρα σας και στην προσωπικότητα σας. Εσείς που ήδη έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας, είναι πολύ πιθανό να μιλήσετε για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News