Άστρα Weekend Love: Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο για κάθε ζώδιο!

By

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Kαι γιατί να μην έχουμε, με τόσο ευχάριστες και θετικές όψεις που επηρεάζουν με έναν απίστευτα ερωτικό τρόπο το διήμερο αυτό; Πάμε να σας αποκαλύψω αμέσως τι να περιμένει το κάθε ζώδιο το διήμερο αυτό στην ερωτική του ζωή; Φύγαμε!!!

Aπό την Αγγέλικα Γεωργίου

ΚΡΙΟΣ

Συγκλονιστικό, ανατρεπτικό και άκρως ερωτικό διήμερο είναι το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουλίου. Ερμής στον Λέοντα, Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη, όπως κατάλαβες σε περιμένει ένα μεγάλο πάρτι με πολλές εκπλήξεις. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα χαρείς με την ψυχή σου κάθε ερωτική στιγμή που θα σου παρουσιαστεί, οι προτάσεις για αυτό το διήμερο θα είναι πολλές και εσύ καλείσαι να επιλέξεις εκείνη, που θα σε εκφράζει πιο πολύ. Δεν είναι δύσκολη διαδικασία για εσένα αυτή, να κρίνεις και να εκτιμήσεις με ποια παρέα θα βγεις και θα περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Είναι παιχνιδάκι για εσένα το φλερτ και η διεκδίκηση, ποντάρω επάνω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, προμηνύεται ένα Σαββατοκύριακο με πιο πειθαρχημένα συναισθήματα και με τη λογική να σε μαζεύει από κάθε τρέλα και παρόρμηση. Έχεις μάθει να υπομένεις και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να δράσεις ερωτικά. Αν υπολογίζεις αυτό το διήμερο τις κινήσεις σου, σίγουρα θα οδηγηθείς σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που αποζητάς αυτό το διήμερο και εδώ και πολύ καιρό, είναι να βρεις έναν άνθρωπο να μπορέσεις να συνεννοηθείς ή να αποκτήσει νόημα η σχέση σου (να γίνει πιο ερωτική). Αυτή η ουσιαστική σου επιθυμία, είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί ή τουλάχιστον δε θα περιπλανιέσαι άσκοπα μέσα στις σκέψεις σου. Η σειρά και ο προγραμματισμός στην ερωτική σου ζωή τουλάχιστον αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πιο σοβαρός λόγος για να πετάς στα σύννεφα από χαρά αυτό το διήμερο είναι ότι ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και σε κάνει να είσαι ένα από τα πιο ερωτικά πλάσματα του διημέρου. Η δεύτερη σοβαρή αιτία που μπορεί να σε κάνει να αδημονείς να έρθει Σαββατοκύριακο, είναι ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη που σε κάνει πιο κοινωνικό, πρόσχαρο και να αναγνωρίζεις με μεγάλη ευκολία ποια άτομα σε αγαπούν, σε νοιάζονται και αποζητούν μια ερωτική εξέλιξη μαζί σου. Θα αποδειχθεί σίγουρα ως ένα από τα πιο ευχάριστα, δημιουργικά, ανέμελα και άκρως ερωτικά διήμερα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι δεν έχεις έγνοιες, δε θα σε απασχολεί καμία αρνητική σκέψη και δε θα αισθάνεσαι πως πρέπει να έχεις μια εγκράτεια σε τίποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν σου ζητούσα να έχεις διπλωματία, Καρκίνε μου, αυτό το διήμερο, θα μου έκανες τη χάρη να το εφαρμόσεις; Έχουμε δυο αντίθετα αστρολογικά φαινόμενα: από τη μια ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό σου δημιουργεί ένα αίσθημα ότι κάποια κοντινά άτομα προσπαθούν να σου επιβάλουν τις απόψεις τους και να παίζουν ένα παιχνίδι κυριαρχίας απέναντι σε εσένα, ενώ από την άλλη το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε κάνει να νιώθεις οκ με τον εαυτό σου. Νιώθεις εκείνη την σιγουριά που απομακρύνει κάθε σου ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να σε οδηγεί να προβάλεις μια πιο ελκυστική παρουσία χωρίς αδυναμίες. Μπορείς να δημιουργήσεις λοιπόν αυτό το διήμερο τις προϋποθέσεις για μια νέα και αξιόλογη γνωριμία ή να αλλάξει ρότα η σχέση σου και να δεις να αναθερμαίνονται τα αισθήματά σας. Αν επιθυμείς να ζήσεις μόνο ευχάριστα γεγονότα Καρκίνε μου, όπως είπαμε χρειάζεται διπλωματία.

ΛΕΩΝ

Μαζεύτηκαν όλοι οι πλανήτες πάνω σου και σαν άλλοι προβολείς σε φωτίζουν και σε καθιστούν το πιο ερωτικό και ευνοημένο ζώδιο του διημέρου και όχι μόνο! Ο Ερμής στο ζώδιό σου, σε κάνει ένα από τα πιο κοινωνικά και πρόσχαρα άτομα του Σαββατοκύριακου. Την ευμενή επιρροή όμως την έχεις σαφέστατα στον ερωτικό τομέα, εκεί να περιμένεις ένα ξέφρενο γλέντι. Έχουμε επίσης και τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, που σου φέρνει πολυάριθμες προτάσεις για εξόδους ή μίνι αποδράσεις και σίγουρα η καλή σου διάθεση σε κάνει να μην αρνηθείς καμία. Πλούσιο το πρόγραμμα λοιπόν, αν είσαι μόνος-η, ένα έχω να σου πω, πως δεν πρόκειται να αισθανθείς ούτε για ένα λεπτό μοναξιά. Φιλοφρονήσεις, φλερτ, όμορφα και επαινετικά λόγια σε κάνουν να αισθάνεσαι ο πιο όμορφος άνθρωπος της γης. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν, τέτοιες σούπερ ευκαιρίες σπανίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη φέρνει ευχάριστες εξελίξεις για εσένα αυτό το διήμερο. Πρακτικά λοιπόν, μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή να νιώσεις ότι περνά το δικό σου μέσα στη σχέση σου. Δηλαδή; Να μη χρειάζεται να παραμερίζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, προκειμένου να τους ευχαριστείς όλους. Μέλημα σου λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να καλύψεις και να πραγματοποιήσεις κάθε σου ανάγκη, επιθυμία, πόθο και λαχτάρα. Επίσης, να μην ξεχάσω να σου αναφέρω πως με την Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, μην πτοηθείς καθόλου και προσπαθήσεις να βάλεις τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν το απαιτεί και το κλίμα και οι συνθήκες να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΖΥΓΟΣ

Έχουμε και λέμε, αγαπημένε μου Ζυγέ: ο Ερμής πάει μια βόλτα από τον Λέοντα και ένα μικρό θαύμα πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο. Κοινωνικότητα, χαρούμενη διάθεση, λαχτάρα για ζωή και έρωτα φυσικά και σε βγάζουν από το σπίτι σου τρέχοντας, για να ζήσεις ένα ανέμελο και φανταστικό διήμερο. Αν μπορούσα να βρω κάτι αρνητικό μέσα στο διήμερο, το μόνο που υπάρχει και μπορείς να το διαχειριστείς με μεγάλη επιτυχία είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, που σε κάνει λίγο να νιώθεις ότι τα άτομα που σε αγαπούν πάνε να σου επιβληθούν, πάνε με έναν τρόπο να υπερισχύσουν με τα δικά τους θέλω. Μην φοβάσαι όμως, δε θα τους περάσει! Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε κάνει να πιστεύεις πιο πολύ στον εαυτό σου και στα ταλέντα σου, το να γνωρίζεις ποιος-α είσαι και να διεκδικείς αυτά που θες, δεν επιτρέπει σε κανέναν να σου χαλάσει αυτό το υπέροχο Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη γίνεται μια τέλεια αφορμή να περάσεις ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο διήμερο, λατρεμένε μου Σκορπιέ. Δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες γι’ αυτό το διήμερο, ώστε να γνωρίσεις ένα ή παραπάνω πρόσωπα, διαφορετικά από εσένα και το χαρακτήρα σου, αλλά αυτή η διαφορετικότητά τους να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και να αισθάνεσαι ότι έχεις πολλά να πεις. Μια όμορφη και συναισθηματική συζήτηση μπορεί να σε παρασύρει σε νέα σκιρτήματα και γιατί όχι, ένα άτομο να καταφέρει να κλέψει την καρδιά σου! Αυτό που σε καθιστά ερωτεύσιμο αυτό το διήμερο, είναι ο αυθορμητισμός σου, τα έξυπνα σχόλιά σου και η καταδεκτικότητα σου να γνωρίζεις σπάνιες και διαφορετικές προσωπικότητες από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όχι απλά είναι ευχάριστο το διήμερο για εσένα Τοξότη μου, αλλά θα τολμήσω να πω ότι είναι σούπερ και τέλεια τα νέα που σου έχω. Πώς να έχω κάτι λιγότερο να σου πω, με τον Ερμή να περνά στον Λέοντα και να σε οπλίζει με αυθορμητισμό, χιούμορ, κοινωνικότητα και ερωτισμό στο φουλ. Πώς να μην είναι απίθανο διήμερο, όταν ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη σου φέρνει πολυάριθμες προτάσεις για εξόδους, αποδράσεις ή κοντινές εξορμήσεις. Μα μπορώ να σου έχω άσχημα νέα για αυτό το Σαββατοκύριακο; Όχι βέβαια, μπορώ να το χαρακτηρίσω άνετα ως μια «ερωτική όαση» που σε κάνει να ξεχνάς ό,τι αρνητικό και αν πέρασες το τελευταίο διάστημα και κυρίως μέσα στην εβδομάδα, με τις διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε πίεζαν. Ναι, είναι Σαββατοκύριακο, αξίζει να το ευχαριστηθείς με όλο σου το είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως από την άλλη ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε περιορίζει λίγο θα έλεγα. Μπερδεύει κάπως τη λογική σου μέσα στα συναισθήματά σου. Νιώθεις έλξη, αγάπη και τρυφερότητα, αλλά κάτι σου φωνάζει «Έι, Αιγόκερε σίγουρα αυτό θες;». Στη μάχη αυτή όμως (με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη) βγαίνει ένα και μόνο αποτέλεσμα: Λογική – Συναίσθημα, σημειώσατε διπλό! Μπορεί να σε βάζει σε διλήμματα και να κατακλύζουν το μυαλό σου περίεργες σκέψεις, αλλά η επιθυμία σου να νιώσεις την αληθινή αγάπη αυτό το διήμερο, σε οδηγεί να εμπιστευθείς την τύχη και τα μοιραία γεγονότα που θα σου έρθουν. Τι κατάλαβες Αιγοκεράκι μου, με αυτή τη λογική τόσο καιρό; Άσ’ την για λίγο στην άκρη και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε απολύτως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από τον Λέοντα φέρνει κύματα πάθους και απαράμιλλου ενθουσιασμού! Δεν αποκλείεται καθόλου να αποκτήσεις σχέση ή να κάνεις μια εξαιρετική νέα γνωριμία, διόλου απίθανο να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου και να τη δεις να ζωντανεύει ξανά! Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη να δημιουργεί σε οποιαδήποτε σχέση σου εκείνη την ανέμελη διάθεση, που σε κάνει να μη σκέφτεσαι πριν μιλήσεις (λυτρωτικό), να σε γεμίζει με εξωστρέφεια και ενθουσιασμό και μια διάθεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει, αγαπάς ή ποθείς. Διεκδικείς με μια παθιασμένη διάθεση και απίστευτο σθένος τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Θυμήσου το, θα είναι ένα καθοριστικό για την ερωτική σου ζωή Σαββατοκύριακο!

ΙΧΘΕΙΣ

Το ότι θα κερδίσεις το θαυμασμό και θα κλέψεις τις εντυπώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι σίγουρο, αγαπημένε μου Ιχθύ. Τη σιγουριά αυτή τη λαμβάνω από τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη, που σε κάνει να έχεις μια απίστευτη για τα δεδομένα σου αυτοπεποίθηση. Κερδίζεις τα πιο όμορφα σχόλια και αν διαθέτεις αυτό το διάστημα μια σχέση που δεν ήξερες μέχρι τώρα ποιο το μέλλον της, θα την δεις να οδεύει σε έναν πιο σοβαρό δρόμο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να λάβεις μια επίσημη και καθοριστική πρόταση, που σίγουρα πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά, αλλά φαντάζει μια τέλεια ευκαιρία για να επισημοποιήσεις με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι ένα μοναχικό Ψαράκι, αυτό το τρίγωνο Ήλιου με Άρη σε βοηθά να απεγκλωβιστείς από αρνητικές σκέψεις και να κοιτάξεις το ερωτικό σου αύριο με αισιοδοξία.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News