Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 26 με 27 Μαρτίου 2016

By

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που έχω να πω για όλα τα ζώδια τόσο θετικά και ευχάριστα νέα! Έχουμε τρεις πολύ όμορφες αστρολογικές όψεις που θα επηρεάσουν όλους μας θετικά! Κανένα φίλο-η μου δεν θα αφήσω παραπονεμένο λοιπόν. Πάμε γρήγορα να αναλύσουμε τι θα γίνει στην ερωτική ζωή κάθε ζωδίου αυτό το διήμερο, γιατί δεν κρατιέμαι…

ΚΡΙΟΣ

Οφείλεις να το παραδεχθείς, θα είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις θετικότατη πρόβλεψή μου και δεν θα υπάρχει ούτε ένα «ναι μεν αλλά», ούτε ένα «πρόσεξε αυτό». Με δύο τόσο θετικά αστρολογικά φαινόμενα, όπως είναι τα δυο τρίγωνα που κάνουν ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Άρη, το λιγότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Όχι απλά είναι ένα ευνοϊκό Σαββατοκύριακο, που μπορείς να βάλεις και την Παρασκευή και να γίνει ένα πανέμορφο τριήμερο αλλά σίγουρα είναι ένα από τα πιο σούπερ weekend που έζησες ποτέ. Ο έρωτας πρωτοστατεί και έχει κύριο λόγο στη ζωή σου αυτό το διήμερο, ακόμη και στην περίπτωση που διαθέτεις μια σχέση ή γάμο, θα αισθανθείς ότι ερωτεύεσαι ξανά τον άνθρωπό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, ξέρεις τι πάει να πει αυτό; Πως αν είσαι μόνος-η σου, δεν αποκλείεται να συναντήσεις τον «ένα και μοναδικό άνθρωπο» που θα είναι ίσως πρώτη φορά τόσο αμοιβαία τα αισθήματα και η έλξη που θα νιώσεις γι’ αυτόν. Θα τολμήσω να πω πως συναντάς το άλλο σου μισό και δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ιστορία να περιοριστεί σε μια γνωριμία, υπάρχει εξέλιξη και διάρκεια σε ανέλπιστη μορφή. Να πω, επίσης, τούτο για τα δεσμευμένα Ταυράκια, πως ναι, μεν, εσείς διαθέτετε έναν δεσμό αλλά είναι μόνο στα λόγια, έχετε το νου σας μήπως δεχθείτε καμία πιο σοβαρή πρόταση για επισημοποίηση της σχέσης σας ή μήπως δεχθείτε πρόταση να γνωρίσετε το οικογενειακό περιβάλλον του συντρόφου σας και τα χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να μπορείς να συνεννοηθείς με τους γύρω σου, είτε αυτό λέγεται σύντροφος, οικογένεια, φίλοι είτε ακόμη και ένα άτομο που απλώς μπορεί να κοιτάζεις από απόσταση και να σου αρέσει. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη, δεν χρειάζεται να πεις πολλά ή να γκρινιάξεις για να πάρεις αυτό που επιθυμείς. Επικοινωνία και έρωτας δένουν με αρμονικό τρόπο αυτό το Σαββατοκύριακο, ακόμη και στα πιο σοβαρά πράγματα που θες να πεις, βρίσκεις εκείνη την κατανόηση που βγάζει πολύ ερωτισμό, πίστεψέ με. Είναι ένα διήμερο που πρέπει να εκμεταλλευθείς στο έπακρο, προκειμένου να επιλύσεις καυτά θέματα που βάραιναν τη σχέση σου ή ακόμη και να προσεγγίσεις ένα άτομο που εδώ και καιρό είχες ερωτευθεί αλλά δεν τολμούσες να πεις τίποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια γλυκιά αναμονή θα έχεις αυτό το διήμερο, είναι σαν να προσδοκάς να συμβεί κάτι που θα σπάσει τη μονοτονία είτε στον έρωτα είτε ακόμη και στην καθημερινότητά σου. Αποζητάς με κάθε τρόπο να συμβεί κάτι, ένα γεγονός που θα σε κάνει να πεις ότι ήταν το πιο όμορφο διήμερο που έζησες ποτέ το τελευταίο διάστημα. Έχεις θετική σκέψη αλλά δεν περιορίζεσαι μόνο σε μια προσδοκία, δημιουργείς μια κατάσταση που θα σου αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Είναι ένα καλό διήμερο για να αναλάβεις δράση λοιπόν, να νιώσεις ότι αν πάρεις τα ηνία των καταστάσεων και δεν περιμένεις απλώς να σε πάει η ζωή εκεί όπου θέλει, μπορείς να δεις θεαματικά αποτελέσματα. Μια απόδραση, μια συγκέντρωση στο σπίτι σου ή ακόμη και μια σπάνια και διαφορετική έξοδος είναι μερικές ιδέες για να σπάσεις τη μονοτονία και να ζήσεις μια ερωτική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Υπόσχομαι και εγγυώμαι προσωπικά, ως Αγγέλικα, ότι έρχεται ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό Σαββατοκύριακο. Με τα δυο τρίγωνα που σχηματίζονται μεταξύ Ήλιου και Ερμή με τον Άρη, δεν μπορεί παρά να μην είναι ένα σούπερ διήμερο. Έχεις πολλούς θετικούς λόγους να βγεις έξω και να διεκδικήσεις μια θέση στην καρδιά κάποιου, ακόμη και αν αυτός ο κάποιος είναι μακροχρόνια σχέση, δεν αλλάζει κάτι. Το να αισθανθείς τον απόλυτο έρωτα και να βιώσεις μια νέα συναρπαστική γνωριμία, είναι κάποια γεγονότα που θα περιμένεις να συμβούν μέσα στο διήμερο αυτό. Πολύ θετικά στα λέω και ίσως νιώσεις πως τώρα θα σε προσγειώσω αλλά είναι η πρώτη φορά που τη γλυκιά αίσθηση που σου δημιούργησα, δεν έχω σκοπό να στην χαλάσω, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι αρνητικό που να μπορεί να επισκιάσει τις μέρες αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα διήμερο, πιο σωστά τριήμερο (αν κοτσάρουμε και την Παρασκευή), όπου βαθιές σκέψεις, μέσα από την καρδιά και την ψυχή, αναδύονται στην επιφάνεια. Αυτή η αναδυόμενη Αφροδίτη από μέσα σου (πλανήτης ομορφιάς και έρωτα) δημιουργεί εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε κάνει να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο. «Γιατίιιιι;», θα αναρωτηθείς. Γιατί, βρε Παρθένε μου, καταπιέζεις αυτό που νιώθεις, πνίγεις τις λέξεις που θες να ξεστομίσεις και την κατανόηση που εισπράττεις από το ταίρι σου δεν την υπολογίζεις ποτέ. Ας μην γκρινιάξω όμως άλλο και σε μαλώσω, γιατί έστω και αργά το κατανοείς πως πρέπει να μιλάς για καταλάβει ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου και για να αντιληφθεί τους φόβους και τις ανησυχίες σου.

ΖΥΓΟΣ

Πλησιάζει ένα πολύ όμορφο, ερωτικό και ανατρεπτικό διήμερο. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να δημιουργούν δυο εκπληκτικά τρίγωνα με τον Άρη, θα γίνεις το επίκεντρο μιας ερωτικής θύελλας, που έχει σκοπό να σε στροβιλίσει για όλο το Σαββατοκύριακο και να σε παρασύρει, εσένα, Ζυγέ μου, που είσαι μόνος-η σε απάτητα ερωτικά μονοπάτια. Το καλύτερο δεν σου το είπα όμως, και αυτό είναι ότι σε όλο αυτό, εσύ δεν θα πρέπει να φοβάσαι κάτι, αυτός ο φόβος που καμιά φορά έχουμε, όταν όλα πηγαίνουν τόσο όμορφα και θετικά, να θυμάσαι πως δεν κρύβει από πίσω τίποτε το αρνητικό. Μπορείς να αφεθείς και να το ζήσεις άφοβα, με όλο σου το «είναι». Στην περίπτωση που έχεις μια σχέση εδώ και καιρό, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό είναι καθοριστικό για τη σχέση σου και θα σας μείνει αξέχαστο από κάθε άποψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρχεται η Αφροδίτη να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα. «Με τα μάτια μιλάμε εμείς, και τι λέμε δεν ξέρει κανείς». Πόσο αντιπροσωπευτικοί είναι αυτοί οι στίχοι για την ερωτική σου ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο, να’ ξέρες μόνο. Η σύνοδος αυτή δημιουργεί ένα σαφές κλίμα σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις που έχεις. Ο άνθρωπος που αγαπάς ή αυτός που έχεις ερωτευθεί ή και που ακόμη θα προσδοκούσες να γίνει ταίρι σου, κατανοεί απόλυτα τη σκέψη σου. Είναι σαν να προλαμβάνει κάθε σου επιθυμία σου και αυτό είναι μαγικό. Θυμάσαι εκείνη την περίοδο που είχες την τάση να απομονώνεσαι, γιατί δεν ήξερες τι γνώμη θα σχηματίσει κάποιος-α για εσένα; Αυτό πρέπει να το ξεχάσεις, από το διήμερο αυτό και πέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταλαιπωρημένε μου Τοξότη, που παραδέχομαι ότι εδώ και κάποια Σαββατοκύριακα, δεν είχα και πολλά θετικά γεγονότα να σου πω, να που έφτασε η στιγμή, αυτό το διήμερο, να γίνει μαγικό για εσένα. Οι πλανήτες παίρνουν θέση και δημιουργούν δυο πολύ όμορφα τρίγωνα, το πρώτο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την εύρεση μιας τέλειας και απόλυτα κατάλληλης για εσένα ερωτική σχέση. Από την άλλη, το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Άρη δημιουργεί ένα κλίμα σαφών από μεριάς σου επιθυμιών αλλά που γίνονται ταυτόχρονα απόλυτα κατανοητές και από τον άνθρωπο που θες να κερδίσεις. Όλα αυτά δημιουργούν ένα απόλυτα ερωτικό και υπέρμετρα σεξουαλικό διήμερο, που στόχο έχει να σε αποκαταστήσει, αν είσαι μόνος-η, ή να σε δέσει συναισθηματικά με τον-τη σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πως θα σου φαινόταν, γλυκέ μου Αιγόκερε, να έβγαινες αυτό το διήμερο και να το έριχνες έξω; Να πήγαινες μια ωραία βόλτα ή να κανόνιζες μία έξοδο και να σου έταζα εγώ, από τη μεριά μου, ότι αν πας σε αυτή την έξοδο, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να συναντήσεις έναν μεγάλο έρωτα; Θα σε φόβιζε μήπως ή θα σε τρόμαζε το γεγονός ότι αυτός ο έρωτας είναι ικανός να σου αποσπάσει την προσοχή; Να σε ενημερώσω και σου εφιστώ την προσοχή, Αιγόκερε μου, πως αν το επιθυμεί κάποιος, μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Μπορεί να επιτύχει αρμονία ανάμεσα στον έρωτα και στη δουλειά. Αξίζει με χίλια να ρισκάρεις σε ένα τέτοιο εγχείρημα, γιατί ειλικρινά θα σου δώσει ώθηση και όρεξη ό, τι κάνεις, να το κάνεις με απίστευτη χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αγαπημένε, μπορώ να σου εμπιστευθώ την πρόβλεψή σου; Μπορείς ό, τι διαβάσεις, να μην το διαδώσεις σε κανένα άλλο διαφορετικό από εσένα ζώδιο; Ο λόγος που στο ζητώ αυτό είναι πως έχεις δυο εξαίσια πλανητικά τρίγωνα μεταξύ Ήλιου – Ερμή και του Άρη και για μια ακόμη φορά δημιουργείται ένα πολύ σπάνιο Σαββατοκύριακο για την ερωτική σου ζωή. Είναι το διήμερο της ζωής σου, ναι, για μια ακόμη φορά, θα συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα, όπως ένας μεγάλος έρωτας ή μπορεί να συσφίξεις, από εκεί που δεν το περίμενες, την πολυετή σου σχέση. Για εσένα που είσαι μόνος-η, δώσε βάση στα άτομα που γνωρίζεις ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή σου, γιατί πραγματικά μια γνωριμία μπορεί να γίνει και το ξεκίνημα μιας από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής σου.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα αυτό το διήμερο και το αληθινό συναίσθημα και η αμοιβαιότητα έχουν την τιμητική τους. Απρόβλεπτο και πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο, που αν το θελήσεις, μπορεί να σε οδηγήσει στη σύναψη μιας ερωτικής σχέσης που θα έχει μέλλον και θα στηρίζεται σε πολύ γερά θεμέλια. Δώσε βάση στο ξεκίνημα αυτής της σχέσης, γιατί θα πρόκειται για θεμέλια σταθερά που ακόμη και οι αντιξοότητες της καθημερινότητας δεν είναι ικανές να προκαλέσουν τριγμούς στη σχέση αυτή. Ναι, όπως καλά κατάλαβες, αναφέρομαι σε εκείνη τη σχέση που αποκαλείται πολύ εύκολα «σχέση ζωής». Για εσένα, Ψαράκι μου, που έχεις μια σχέση ήδη, θυμήσου ότι είναι ένα διήμερο που μπορεί να κάνει τη σχέση αυτή τόσο γερή που να είναι πραγματικά αξιοζήλευτη.

Αγγέλικα Γεωργίου

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News