Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 9 με 10 Ιουλίου 2016.

By

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Άλλο ένα Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού πλησιάζει και εγώ πιστή στο ραντεβού μας, αλλά και στην υπόσχεση που σας έχω δώσει ότι θα έχω για τον Ιούλιο ευχάριστα νέα να σας μεταφέρω. Πάμε να δούμε πώς ακριβώς θα επωφεληθούν τα 12 ζώδια και σε ποια σημεία;

Από την Αγγέλικα Γεωργίου, e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Έχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι στο ερωτικό στόχαστρο ενός ατόμου που εδώ και καιρό σε παρατηρεί, σε θαυμάζει και μέρα με τη μέρα σε ερωτεύεται και πιο πολύ; Τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί οφείλεις τουλάχιστον να γνωρίζεις ποιο είναι και μετά βλέπουμε πώς θα αντιδράσεις στην προκειμένη περίπτωση. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μάθεις για έναν έρωτα που σε αφορά, φαντάζει μεγάλη αποκάλυψη αυτό, αλλά θα σε παροτρύνω να δώσεις μια ευκαιρία πέρα από το να διαπιστώσεις τι νιώθει για εσένα, να τεστάρεις και τη δική σου καρδιά στο πώς αισθάνεσαι. Η εξομολόγηση που θα λάβεις θα γίνει με διακριτικό τρόπο, οπότε το μετά εξαρτάται από εσένα και μόνο. Δική σου υπόθεση είναι το πώς θα κινηθείς, εγώ μπορώ να σου προβλέψω ότι θα κολακευτείς πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Να και ένα τυχερό διήμερο! Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία να σου χαρίζει αυτό που σου έλειπε εδώ και καιρό: την ερωτική τύχη και εύνοια των πλανητών. Σε κάνει δοτικό, χαρισματικό και προσφέρεις απλόχερα και με ανιδιοτελή τρόπο, ενώ τα άτομα που σε περιβάλλουν όχι μόνο το αναγνωρίζουν αυτό, αλλά ανταποδίδουν. Υπάρχει ένας καλοσυνάτος έρωτας που υποβόσκει και με αυτόν τον όρο εννοώ ότι μπορεί να μη διαθέτει πάθος μια σχέση, ερωτισμό και δύναμη, αλλά είσαι σε θέση να εκτιμήσεις και να νιώσεις το χάδι ή μια τρυφερή κουβέντα. Είναι αυτό που λέμε “βρήκα έναν άνθρωπο να συμπορευτώ και να με κατανοεί απόλυτα”, αυτό είναι ό,τι πιο σπάνιο μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα σε δυο ανθρώπους και εσύ το ζεις, αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, μπορώ να σου εγγυηθώ ένα όμορφο, γλυκό και ήρεμο κυρίως διήμερο. Τολμώ να σου τάξω δυο ευχάριστες και ερωτικές ημέρες, που θα έχουν την απαιτούμενη ισορροπία που ζητούσες στη σχέση σου. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν διαθέτεις μια ερωτική σχέση, να θυμάσαι πως το Σαββατοκύριακο αυτό ενδείκνυται για μια νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα το χαρακτηρίζει η πραότητα, μην περιμένεις να είναι ένα διήμερο γεμάτο ένταση και πάθος. Άλλωστε, το έχεις ανάγκη αυτό το διάστημα να μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο, να μην υπάρχει εκείνη η λεκτική ένταση που ήσουν έτοιμος-η να αρπαχτείς με το κάθε άτομο που δεν μπορούσες να συνεννοηθείς για τα βασικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ευχάριστα νέα είναι ο ότι ο Ήλιος είναι σε εξάγωνο με τον Δία και εσένα σε κάνει γλυκό, δοτικό, πρόσχαρο και ελκυστικό ταυτόχρονα. Μπορείς να προσφέρεις, αλλά αυτό το διήμερο να περιμένεις ότι δεν θα είναι μια μονόπλευρη διαδικασία αυτή. Είναι από τις λίγες φορές που όσο πιο καλό Καρκινάκι είσαι, τόσα πιο πολλά θα εισπράξεις. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο και παρατηρώ είναι πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προβάλεις τα χαρίσματα και τα ταλέντα σου. Επιδεικνύεις αυτό που είσαι πραγματικά, την αλήθεια σου και τα όσα έχεις στη σκέψη σου, θα τολμήσω να πω, πως είναι από τις σπάνιες φορές που δε σε νοιάζει η εικόνα σου, βγάζεις προς τα έξω όλα όσα σε χαρακτηρίζουν και απαρτίζουν την ψυχοσύνθεση σου. Αυτό όμως που αυθόρμητα κάνεις, σε καθιστά το πιο ελκυστικό και ερωτεύσιμο άτομο του διημέρου.

ΛΕΩΝ

Αν αυτό δεν είναι ένα από τα πιο όμορφα διήμερα της ζωής σου, εγώ δε θα σου ξανακάνω πρόβλεψη, ποτέ και τίποτε. Ακούγεται σαν απειλή από τη μεριά μου και έτσι πρέπει να την εκλάβεις, δε θα επιτρέψω να μου φέρεις το λιγότερο ευχάριστες και θεαματικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και σε επηρεάζει, φέρνοντάς σου ισορροπία και την απαιτούμενη διπλωματία να επιτύχεις ό,τι και αν βάλεις στο μάτι. Για αυτό σου λέω άδραξε την ευκαιρία που έχεις αυτό το διήμερο, γιατί όχι μόνο σε ωφελεί βραχυπρόθεσμα, αλλά μπορείς να επενδύσεις σε μια μόνιμη ερωτική κατάσταση, που θα νιώθεις για πολύ μεγάλο διάστημα ερωτευμένος-η και θα εισπράττεις ακριβώς τα ίδια συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πώς να μην είναι ένα ευχάριστο και τυχερό συνάμα διήμερο, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία να σε κάνει να ξέρεις ποιος-α είσαι και που βαδίζεις; Να επιδεικνύεις ατέρμονη γενναιοδωρία, προσφορά και δοτικότητα, να εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι, αλλά με τόσο γλυκό και τρυφερό τρόπο, που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί… Δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να περάσεις ένα ήρεμο πρωτίστως διήμερο και μετά ερωτικό, γεμάτο από όμορφες στιγμές με τον-την σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος-η, πρόκειται να σε ωφελήσει πολύ αυτό το πλανητικό γεγονός του Ήλιου με τον Δία και να σου χαρίσει εύνοια και τύχη, για να βρεις το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε κάνει να καρδιοχτυπάς συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο και αυτό που θα πρέπει να περιμένεις είναι λάμψη, γοητεία και μια διάθεση να επιτύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα. Είσαι στις επάλξεις και όλοι οι προβολείς εσένα φωτίζουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ από τη μεριά σου, είναι να εκμεταλλευθείς αυτή τη θετική επιρροή που σου χαρίζει απλόχερα η Σελήνη και να αποσπάσεις ένα πιο μόνιμο θετικό αποτέλεσμα για την ερωτική σου ζωή. Σε μια γνωριμία που θα κάνεις, να επικεντρωθείς στο πώς θα επιδείξεις όλα εκείνα τα καλά στοιχεία σου, για να γίνει μόνιμη σχέση. Ακόμη και αν είσαι δεσμευμένος/η, τόλμησε να δείξεις τι αισθάνεσαι για τον άνθρωπό σου, εξομολογήσου τι νιώθεις και πόσο πολύ τον-την αγαπάς. Σου υπόσχομαι θεαματικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου έχω ευχάριστα νέα! Για να το θέσω πιο σωστά, τυχερά νέα σου έχω γι’ αυτό το διήμερο, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία να σου χαρίζει απλόχερα τύχη και να σε ευνοεί για να πετύχεις το πιο απλό ως το πιο δύσκολο πράγμα στη σχέση σου ή και ακόμη και στην ερωτική σου διάθεση. Το Σαββατοκύριακο αυτό έχεις ένα απίστευτο ατού, δε σκέφτεσαι και δε ζυγίζεις στο μυαλό σου τα υπέρ και τα κατά ενός ανθρώπου ή μιας στιγμής. Δε θέτεις σε λειτουργία και δεν παιδεύεις τον εγκέφαλό σου, προκειμένου να ανακαλύψεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Ο αυθορμητισμός σου τη δεδομένη στιγμή, πέρα από μια λυτρωτική διαδικασία σε ωφελεί σε κάθε σου ερωτικό ζήτημα και σε κάνει να περνάς ένα από τα πιο ανέμελα και τρυφερά διήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Σταμάτα να φοβάσαι” είναι το μότο γι’ αυτό το διήμερο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε κρατά και δεν εκφράζεις τι νιώθεις, τι αισθάνεσαι και γιατί απλώς παρατηρείς το άτομο που ξεσηκώνει την καρδιά σου, χωρίς να κάνεις τίποτα… Φυσικά, δεν είμαι σε θέση να σου εγγυηθώ ότι θα ανταποκριθεί το πρόσωπο που θες, αλλά είμαι υπέρ της άποψης ότι από το να μην μάθω ποτέ τι θα γινόταν, προτιμώ να ρισκάρω. Σε παροτρύνω λοιπόν αυτό το διήμερο να ρισκάρεις και να διεκδικήσεις το δικαίωμα στον έρωτα και στην αγάπη. Κάνε το με το δικό σου τρόπο, όπως μόνο εσύ ξέρεις, διακριτικά και χωρίς να εκτεθείς. Αρκεί να μη μου καθίσεις με σταυρωμένα τα χεριά, αγαπημένε μου Τοξότη, και περιμένεις να γίνει ένα θαύμα. Ο τολμών πάντα νικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχεις τύχη διάβαινε, λένε, και πίστεψε με, αγαπημένε μου Αιγόκερε, η τύχη θα είναι με το μέρος σου αυτό το διήμερο. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία φέρνει στιγμές απίστευτες για την ερωτική σου ζωή, σε κάνει να γίνεσαι δοτικός και να εκφράζεις, να προωθείς τον εαυτό σου καλύτερα. Δεν εξωτερικεύεις μια ψεύτικη πτυχή του εαυτού σου, αλλά την αλήθεια σου και τα κρυφά ταλέντα σου. Το ακόμη πιο θετικό που θα δεις να σου φέρνει πολλά καλά και ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, είναι ότι ακούς τον-την απέναντι σου, ακούς με προσοχή τι έχει να σου πει, κατανοείς και είσαι πρόθυμος-η να βοηθήσεις και να συμπαρασταθείς σε ένα θέμα του. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή σου η κίνηση να σταθείς πλάι σε ένα άτομο που διακριτικά έχει την ανάγκη σου, μπορεί να αποβεί ενωτική και πίστεψε με δε χάνεται ο ερωτισμός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καλά νέα για την ερωτική σου ζωή έρχονται με την Σελήνη στον Ζυγό. Κόβει για καλό σου τον αυθορμητισμό σου και σε οδηγεί σε μια διπλωματική στάση στα ερωτικά σου. Αυτό που κερδίζεις έτσι, είναι να προσεγγίσεις έναν απόμακρο και δύσκολο (σπάνια σου συμβαίνει) ερωτικό στόχο σου. Η παρορμητική σου συμπεριφορά και η αυθόρμητη διάθεση που έχεις στον ερωτικό τομέα, μπορεί καμιά φορά να τρομάξει ένα άτομο και να μη νιώθει την σιγουριά να σε ακολουθήσει σε μια πρόταση – πρόκλησή σου. Τώρα, με την ισορροπία στο λόγο και στη σκέψη σου, μπορείς να τα συνδυάσεις και με μια πιο τρυφερή προσέγγιση προς το άτομο που σε απασχολεί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υποκύψει και να ζήσεις ένα πολύ όμορφο και απολαυστικό διήμερο.

ΙΧΘΥΣ

Ξέρεις τι έλειπε από την καθημερινότητά σου; Να έρθει λίγο η τύχη με το μέρος σου! Αυτό είχες ανάγκη και αυτό ακριβώς έρχεται με τον Ήλιο να δημιουργεί ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Δία. Σου χαρίζει την ευκολία και την άνεση να πραγματοποιήσεις ακόμη και τα πιο δύσκολα πράγματα με ευκολία. Για παράδειγμα, αν κανονίσεις να πας κάπου το διήμερο, καμία αναποδιά δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στα σχέδια σου και ούτε θα ξεχάσεις πράγματα πίσω, που θα σου χαλούσαν τη διάθεση σίγουρα. Όμορφες και γλυκές στιγμές με τον/τη σύντροφό σου έρχονται και μια τρυφερή, ολόφρεσκη, νέα γνωριμία ζυγώνει μέσα στο διήμερο. Αν λοιπόν αυτό δεν είναι τύχη τότε τι είναι;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News