Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 12 έως 13/8/2017.

By

Bρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου και σίγουρα από κάποια παραλία διαβάζει ο καθένας από εσάς το ζώδιό του. Πάμε να δούμε αμέσως ποιοι από εσάς θα κάνετε νέα γνωριμία, πως θα τα περάσετε και ποια ζώδια ενδέχεται να έχουν επανασύνδεση σχέσης λόγω ανάδρομου Ερμή.

Η Αγγέλικα Γεωργίου αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο;

Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 12 με 13 Αυγούστου 2017 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος κάνει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο αυτό το σαββατοκύριακο και σε φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σου άτομα. Είναι συναντήσεις και συζητήσεις που έπρεπε εδώ και καιρό να είχες κάνει, να λύσεις με επιτυχία τις όποιες διαφορές είχατε αλλά και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Εκτός από το οικογενειακό σου περιβάλλον η όψη αυτή μπορεί να επηρεάσει και εσένα Κριέ μου που διαθέτεις μια σχέση και το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν πήγαιναν κατά πως επιθυμούσες. Με το τρίγωνο αυτό μπορείς να βρεις αυτό το διήμερο τη χρυσή τομή αλλά και την πιο συμφέρουσα και για τους δυο λύση. Θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας και θα κάνετε ένα δυναμικό restart

ΤΑΥΡΟΣ

Έχουμε και λέμε αγαπημένε μου Ταύρε η Σελήνη αυτό το σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, πράγμα που σημαίνει πως είναι ένα ευνοϊκό διάστημα να χαλαρώσεις, να ηρεμίσεις και να ασχοληθείς με ασχολίες και χόμπι που απομακρύνουν το άγχος. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στην Παρθένο και αυτό σημαίνει πως μια επανασύνδεση καραδοκεί να πραγματοποιηθεί στη ζωή σου, αρκεί να το επιθυμήσεις. Να υπάρξει πάθος σε μια σχέση που έληξε άδοξα. Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος, πρόκειται να αποδειχθεί ένα από τα πιο καυτά και παθιασμένα σαββατοκύριακα της ζωής σου με την Αφροδίτη να δημιουργεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η φαντασία σου οργιάζει και βρίσκεις το άτομο που θα σου υλοποιήσει κάθε σου σκέψη και επιθυμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γεγονός ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο και σίγουρα από αυτό το σαββατοκύριακο και έπειτα καλείσαι να προσέξεις τα λόγια σου και γενικότερα την επικοινωνία σου με τα άτομα που αγαπάς πολύ. Μικρές ατυχίες θα σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, όπως καθυστερήσεις και αναβολές, μα κυρίως θα νιώθεις ότι η σχέση σου ή το άτομο που ποθείς δεν σε κατανοεί καθόλου. Προσέχεις φυσικά ότι αφορά τα μέσα επικοινωνίας όπως κινητό ή τηλέφωνο διότι μπορεί αλλού να θες να στείλεις μήνυμα και αλλού να πάει τελικά. Μια μικρή μπόρα είναι που με λίγη προσοχή θα περάσει χωρίς να χαλάσει καθόλου τη διάθεσή σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινώ με την Αφροδίτη που δημιουργεί ένα καυτό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σου δημιουργεί ακατανίκητες ανάγκες με ένα πρόσωπο που για κανένα λόγο δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Θα φτάσεις στο σημείο να μην λάβεις υπόψη σου ελαττώματα και λάθη που μπορεί να κάνει αυτό το άτομο, εξιδανικεύοντας έτσι τον μεταξύ σας δεσμό που μπορεί να προκύψει. Το αν θα αποδεχθεί μοιραίο λάθος ή όχι, αυτό το δείξει η ιστορία και ο χρόνος, εσύ πάντως αυτό τα σαββατοκύριακο προτίθεσαι να ρίξεις πολύ νερό στο κρασί σου. Επίσης να σε ενημερώσω πως αν είσαι μόνος-η το άτομο που σου προανέφερα μπορεί να αφορά το παρελθόν σου, μην ξεχνάς πως ο Ερμής κινείται ανάδρομος στην Παρθένο, ευνοούνται λοιπόν οι επανασυνδέσεις.

ΛΕΩΝ

Θα διανύσεις ένα σαββατοκύριακο που απώτερο σκοπό έχει να βελτιώσει με κάθε τρόπο τις σχέσεις σου (οποιαδήποτε μορφής). Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο γίνεται μια καλή αφορμή να επιλύσεις θέματα που είχαν προκύψει στο δεσμό σου και όλο αναβάλατε να τα συζητήσετε, υπάρχει όλη η καλή διάθεση να βρείτε λύσεις που θα συμφέρουν και τους δυο σας. Στην περίπτωση που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο μπορείς να επωφεληθείς από το αστρολογικό αυτό τρίγωνο και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που ακριβώς ζητάς από μια σχέση ή γενικότερα από την αγάπη. Κατασταλάζεις και νιώθεις μια απέραντη ηρεμία ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό σε βασάνιζαν διάφορες αρνητικές σκέψεις, που δεν σε οδηγούσαν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου, πρόκειται για ένα διήμερο που χρειάζεται προσοχή από μεριάς σου. Απαιτεί από εσένα η ανάδρομη αυτή πορεία να προσέξεις τι σκέφτεσαι, τι λες αλλά κυρίως τι εννοείς. Μπορεί να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου, κάποια σχέδια σου να αναβληθούν ή να υπάρχει γενικότερα μια γκρίνια και μια αρνητική διάθεση. Το θετικό (και δεν στο λέω για να σε γλυκάνω) είναι πως διαθέτεις έναν χαρακτήρα που δύσκολα θα χάσεις την ψυχραιμία του. Έχεις μάθει να αντιμετωπίζεις τα δύσκολα και αντιμετωπίζεις τα πάντα με ηρεμία, κάτι μου λέει πως θα περάσει και δεν θα σε ακουμπήσει αυτός ο ανάποδος Ερμής.

ΖΥΓΟΣ

Για εσένα αυτό το διήμερο είναι άκρως θετικό λόγω του ότι ο Ήλιος σχηματίζει ένα τυχερό τρίγωνο με τον Κρόνο. Είναι μια όψη που σκοπό έχει να γλυκάνει τις σχέσεις σου, οποιαδήποτε μορφής. Απομακρύνονται τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει, είτε έχεις μια σχέση είτε όχι, νιώθεις ήρεμα και υπέροχα πλάι στα άτομα που αγαπάς. Νιώθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένεια σου, που έχει ως αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή η γαλήνη αυτή. Είναι απρόσμενο και ιδιαίτερο διήμερο για εσένα που είσαι μόνος-η διότι μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει με το πιο αναπάντεχο και ξαφνικό τρόπο. Θέλω να έχεις κεραίες ανοιχτές και δεκτική στάση, γιατί ο έρωτας δεν ξέρεις που μπορεί να κρύβεται για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ξεκινήσω την πρόβλεψη μου για αυτό το σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη που δημιουργεί ένα καυτό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα συνεχίσω όμως και με το κερασάκι που είναι ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο και που αυτά τα δυο έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους. Η πρώτη όψη δημιουργεί αυτό το σαββατοκύριακο έντονες και καυτές σκέψεις, πονηρού περιεχομένου φυσικά, ενώ ο ανάδρομος μπορεί να σου φέρει πρόσωπο από το παρελθόν. Όπως καλά κατάλαβες πρόκειται για ένα από τα πιο καυτά σαββατοκύριακα της ζωής σου με πρόσωπο που γνωρίζεις πολύ καλά και προφανώς σε έλκει ακόμη. Μυρίζει επανασύνδεση από χιλιόμετρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, αυτό σημαίνει πως αν προσέξεις έστω και λίγο την επικοινωνία σου απέναντι στα άτομα που αγαπάς και σε νοιάζονται δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε απολύτως. Όλα θα πάνε όπως τα επιθυμείς, αρκεί να είσαι σαφής στα θέλω και στα λεγόμενα σου. Μπορεί να σου φέρει μικρές αναποδιές, όχι κάτι σημαντικό αλλά κάποιες λεπτομέρειες ή ατυχίες που είναι σε θέση να σου προκαλέσουν μια κακή διάθεση. Στην αισθηματική σου ζωή χρειάζεται ηρεμία και να αφεθείς στα χέρια της αγκαλιάς το δεσμού σου, θα τα ξεχάσεις όλα με ένα χάδι σίγουρα. Αν πάλι δεν έχεις μια σχέση, μην κάτσεις λεπτό σπίτι, εκεί έξω υπάρχει ένα άτομο που στα μάτια του μπορείς να βρεις τη γαλήνη που γύρευες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σου έχω πολύ ευχάριστα νέα για αυτό το σαββατοκύριακο, ειδικά για εσένα που προσδοκάς και προσμένεις σε μια επανασύνδεση. Ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία και υπόσχεται επιστροφή από το παρελθόν σου σε συνδυασμό όμως με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σου φέρνει ένωση αναπάντεχη. Μπορεί να ξεκινούν όλα με ένα καυτό κρεβάτι αλλά σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία εσύ και το πρόσωπο που ποτέ δεν ξεπέρασες να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία στο να διαπιστώσετε αν μπορείτε να είστε μαζί ή όχι. Είναι απρόσμενο διήμερο σίγουρα, όμως αυτό το τρίγωνο που σου προανέφερα, υπόσχεται πολύ πονηρές επαφές σε σημείο να δημιουργηθεί καύσωνας από την ανεξέλεγκτη έλξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι ένα άκρως τυχερό για εσένα διήμερο μιας και ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και εξομαλύνει τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει στην αισθηματική σου ζωή. Βελτιώνεται η επικοινωνία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει και αισθάνεσαι πως μπορείς να συνεννοηθείς και να τα αντιμετωπίσετε όλα. Είναι ένα καλό διάστημα να φτιάξει η σχέση σου με τα πρόσωπο από το οικογενειακό σου περιβάλλον και να νιώθεις μια απέραντη ηρεμία και γαλήνη απολαμβάνοντας σημαντικές συζητήσεις μαζί τους. Όλες σου οι σχέσεις βρίσκουν το δρόμο που επιθυμούσες και εσύ νιώθεις μια απέραντη πληρότητα

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα υπόσχεται ένα αισθησιακό και αναπάντεχο σαββατοκύριακο. Είναι η πρώτη φορά που λίγη σημασία έχει αν διαθέτεις μια σχέση ή όχι γιατί θα αισθανθείς μια ακατανίκητη έλξη, μια περίεργη και ανεξήγητη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπο που αισθάνεσαι πως πρέπει να είστε μόνο οι δυο σας. Στο μόνο που θέλω να έχεις το νου σου είναι την επικοινωνία σου και τα λεγόμενα σου, διότι ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στην Παρθένο και αυτό σημαίνει πως μπορούν να υπάρξουν παρανοήσεις. Αυτό το σαββατοκύριακο ίσως νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν, ότι δεν κατανοούν τα όσα θες να πεις. Προσοχή λοιπόν στις εκφράσεις σου και όλα θα πάνε πρίμα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News