Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 5 έως 6/8/2017

By

Ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πώς θα πάει η σχέση τους, ποια θα έχουν επανασύνδεση και ποια θα περάσουν ένα τέλειο διήμερο


Καλωσορίζουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, για κάποιους λογικά θα ξεκινούν οι καλοκαιρινές άδειες και οι διακοπές. Είτε φύγετε αγαπημένοι μου φίλοι είτε όχι, να θυμάστε πως η αγάπη μπορεί να βρίσκεται παντού. Πάμε να δούμε τι καλό θα μας φέρει αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Πόσο θα μας επηρεάσει η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τι πρέπει να προσέξουμε με το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα; Η Αγγέλικα Γεωργίου με το astraweekend love απαντά στο ερώτημα ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πώς θα πάει η σχέση τους, ποια θα έχουν επανασύνδεση και ποια θα περάσουν ένα τέλειο διήμερο. Ας διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 5 με 6 Αυγούστου 2017 και πώς θα είναι ο αισθηματικός τομέας για τα 12 ζώδια.

Aπό την Αγγέλικα Γεωργίου, e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα να σου ευχηθώ, Κριέ μου, αν και αυτό το σαββατοκύριακο μυρίζομαι… πίεση. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα έρχεται να βάλει εμπόδια σε κάθε αισθηματικό σου στόχο. Για να το θέσω πιο σωστά, είναι ένα σαββατοκύριακο που σε όλα εκείνα που επιθυμείς, θα βρίσκεις αντίσταση και τείχη μπροστά σου στο να τα πραγματοποιήσεις. Αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να επιτύχεις τίποτα από όσα σκέφτεσαι, όμως θα συναντάς ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ο οποίος θα σου χαλάσει κάπως τη διάθεση. Βέβαια, όλα αυτά αφορούν το πιο πεισματάρικο ζώδιο, οπότε αναθεωρώ Κριέ μου, και σου λέω πως τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα θέλω σου! Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

TΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο είναι σε θέση να αναστατώσει την αισθηματική σου ζωή αυτό το σαββατοκύριακο. Μπορεί να σου έρθει ένα εντελώς ξαφνικό γεγονός, μια μοιραία συνάντηση ή μια εξέλιξη, που να βάλει φωτιά στο κρεβάτι σου και στην καρδιά σου. Το «όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν», θέλω να υπάρχει συνέχεια σαν σκέψη στο μυαλό σου, γιατί μια νέα γνωριμία ή μια συνάντηση με πρόσωπο που είχες καιρό να δεις, αλλά ποτέ δεν έπαψες να αγαπάς, είναι μερικά από αυτά που μπορεί να ανατρέψουν την αισθηματική σου ζωή και να σε κάνουν να καρδιοχτυπάς. Αν έχεις μια σχέση, αλλά δεν περνούσατε και σούπερ το τελευταίο καιρό, το σκηνικό στο δεσμό σου αλλάζει κατά πολύ, θα ποθήσετε ο ένας τον άλλον, λες και γνωρίζεστε από την αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη αυτό το σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στον Υδροχόο, πράγμα που σημαίνει πως μιλάμε για ένα διήμερο ιδιαίτερα κοινωνικό και ενεργητικό. Θέλω να εστιάσω σε εσένα, Δίδυμε μου, που είσαι αδέσμευτος/η εδώ και καιρό και να σου τονίσω το εξής, αν λάβεις πρόταση από φίλους/ες για έξοδο, καλό είναι να μην την αρνηθείς. Ο λόγος είναι πως εκεί ανάμεσα στα φιλικά σου άτομα και την αυξημένη σου κοινωνικότητα, μια περίεργη έλξη μπορεί να αναπτυχτεί. Δεν μιλάμε για μια βαθιά φιλία και δοκιμασμένη στο χρόνο, αλλά για μια περίεργη έλξη και πάθος ανάμεσα σε εσένα και έναν κοινό γνωστό. Κάπως έτσι γίνονται οι νέες γνωριμίες αυτή την περίοδο και φυσικά δεν μιλάμε για… προξενιό. Ο φίλος του φίλου μπορεί να γίνει ταίρι, ποτέ δεν ξέρεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας κάνει ένα περίεργο τετράγωνο με τον Πλούτωνα και βάζει σε όλες σου τις αισθηματικές υποθέσεις, στα «θέλω» σου και στις επιθυμίες σου, ένα βαθμό δυσκολίας. Για να καταλάβεις λοιπόν τι θα συμβεί ακριβώς, θα σου δώσω ένα παράδειγμα: έχεις κανονίσει να βγεις έξω, έχεις βάλει τα καλά σου, έχεις γίνει μια/ένας θεά/ός και ξαφνικά αλλάζει το πρόγραμμα και εσύ καλείσαι να βρεις άλλη παρέα. Παράδειγμα 2: Θες να μιλήσεις και να εκφράσεις τι νιώθεις στο πρόσωπο που σου αρέσει, αποφασίζεις να εξομολογηθείς τι αισθάνεσαι για εκείνο και ξαφνικά μαθαίνεις ότι έφυγε διακοπές. Νευριάζεις, θυμώνεις και νιώθεις ότι υπάρχει μια γκαντεμιά στην ατμόσφαιρα, αν το βάλεις κάτω δε θα μάθεις αν άξιζε να προσπαθήσεις, αν επιμείνεις και με πάθος παλέψεις για τα θέλω σου, θα επιτύχεις τα πάντα.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο, δείχνει ότι σε επηρεάζει πολύ μέσα στο σαββατοκύριακο. Δεν πρόκειται για μια αρνητική έκλειψη προς το ζώδιό σου, όμως πρέπει να έχεις την ψυχραιμία και τη λογική για να διακρίνεις πως ό,τι σου συμβεί, θα είναι για καλό. Έχει πολλά συμβάντα που σκοπό έχουν να σου διδάξουν πως πρέπει να κυνηγάς μια αγκαλιά που να σου αξίζει, έναν άνθρωπο που να είναι αντάξιος των προσδοκιών σου. Μπορεί να σου φέρει μια νέα γνωριμία, μπορεί να σε κάνει να αγαπήσεις έναν άνθρωπο, που να αποδειχθεί στο μέλλον ότι ήταν το άλλο σου μισό, μπορεί ακόμα να αφήσεις ένα ανεκπλήρωτο πάθος σου πίσω στο παρελθόν. Όπως καλά κατάλαβες, πολλά θα αλλάξουν το διήμερο αυτό, αλλά όλα είναι για το δικό σου καλό και την προσωπική σου ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο σε περιμένουν στιγμές πάθους, ρομαντισμού και μια ενωτική διάθεση προς το ταίρι σου. Γίνεσαι ένας εξομολογητικός Παρθένος, που δε διστάζει να πει αυτό ακριβώς που νιώθει, αυτό που αισθάνεται, ακόμη και αν γνωρίζεις το πρόσωπο αυτό πολύ μικρό διάστημα. Έχεις απίστευτο θάρρος στο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά χωρίς να ζητάς να ανταπόδοση, έχεις μια ανιδιοτέλεια στις κινήσεις σου. Η εξωστρέφειά σου αποδεικνύεται η πιο ωφέλιμη κίνηση για την αισθηματική σου ζωή, έχεις τη διάθεση να ανατρέψεις όλο αυτό το «χαμηλών τόνων» που είχες μέχρι τώρα. Πολύ απλά, αν και εφόσον σου αρέσει πάρα πολύ ένα πρόσωπο, δεν έχεις παρά να το φλερτάρεις και να το διεκδικήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία να πραγματοποιεί ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, οδηγείσαι σε ένα διήμερο που τα θέλω σου απαιτούν από εσένα πιο πολύ πείσμα και τσαμπουκά για να τα πραγματοποιήσεις. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αυτό το σαββατοκύριακο, απλά θα χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια προκειμένου να είσαι καλά με το ταίρι σου, υπάρχει μια μικρή δυσκολία στο να κάνεις μια νέα γνωριμία. Είναι διάφορα τα γεγονότα που θα σου δημιουργήσουν ένα προσωρινό εκνευρισμό. Ποντάρω στη διπλωματία και στην ηρεμία σου, είσαι ένας χαρακτήρας που έχει πείσμα και δεν τα παρατάς εύκολα, αν συναντήσεις εμπόδια. Συνεπώς, μπορεί να πιεστείς αλλά δε θα παραιτηθείς από την προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο είναι πλέον το γεγονός του σαββατοκύριακου, δεν πρόκειται για μια αρνητική ή δύσκολη έκλειψη. Είναι ένα αστρολογικό γεγονός, που σε κάνει να πρέπει να αντιμετωπίσεις διάφορες φοβίες σου στον αισθηματικό τομέα. Καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι αυτό το διήμερο και να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τον τομέα που λέγεται συντροφικότητα. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, η έκλειψη αυτή σου ζητά να πάρεις κάποιες αποφάσεις, να φροντίσεις για την μόνιμη ευτυχία σου. Ενδεχομένως να προκύψουν διάφορα απρόοπτα γεγονότα και συμβάντα, που σκοπό έχουν να σε οδηγήσουν στο να αποκτήσεις μια μόνιμη και απόλυτα ειλικρινή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανανεωτικό αυτό το σαββατοκύριακο, κάτι μου λέει πως έχεις ξεκινήσει ήδη τις διακοπές σου ή ετοιμάζεσαι, δεν εξηγείται αλλιώς η τόσο ανεβασμένη σου διάθεση. Έχεις πολλούς λόγους να χαίρεσαι, να θες να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Δεν είναι μόνο ότι διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, μέσα σου έχεις την απίστευτη αισιοδοξία ότι ο Αύγουστος θα σου μείνει αξέχαστος σε συναισθηματικό επίπεδο. Θέλω την προσοχή σου, Τοξότη που εδώ και καιρό είσαι μόνος σου, μη δώσεις καλοκαιρινές υποσχέσεις αν δεν είσαι σίγουρος/η ότι και το φθινόπωρο θα εξακολουθείς να έχεις τα ίδια αισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δια σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, από αυτό το σαββατοκύριακο και έπειτα θα αισθάνεσαι ότι εκεί που πας να αγγίξεις ένα όνειρό σου, ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, οι ενέργειές σου ακυρώνονται. Είναι σαν να βάζει κάποιος εμπόδια στην υλοποίησή τους και εσύ να χρειάζεται να καταβάλεις παραπάνω προσπάθεια για να επιτύχεις ένα στόχο σου. Ίσως αισθανθείς εκνευρισμό απέναντι στο ταίρι σου, να νιώθεις ότι δεν ακολουθεί τις ιδέες σου ή είναι αντίθετο με τις επιθυμίες σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος/η και επιθυμείς να κάνεις μια νέα γνωριμία, νιώθεις ότι το φιλικό σου περιβάλλον σε επηρεάζει ή σε εμποδίζει κατά κάποιο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου αυτό το σαββατοκύριακο… Ωστόσο, πέρα από το ότι θα αισθάνεσαι κάπως περίεργα (λογικό είναι), να θυμάσαι πως δεν είναι μια αρνητική έκλειψη αυτή για εσένα. Έχει πολλά οφέλη και σπεύδω αμέσως να σε καθησυχάσω, απαριθμώντας τα. Είναι πρώτα από όλα ένα καλό διήμερο για να ξεκαθαρίσεις και να κατασταλάξεις στην αισθηματική σου ζωή, να μάθεις με σιγουριά ποιο άτομο αξίζει να αγαπάς. Επίσης, είναι ένα τέλειο διήμερο για να καταπολεμήσεις τους φόβους σου περί δέσμευσης και συντροφικότητας. Το βασικότερο όμως σε αυτή την έκλειψη, είναι πως θα συμβούν πολλά απρόοπτα, όπως συναντήσεις με άτομα που δεν περίμενες ή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που δεν ξεπέρασες ποτέ.

ΙΧΘΕΙΣ

Σαββατοκύριακο καταφτάνει και είναι τα πρώτο του Αυγούστου! Είτε έχεις φύγει διακοπές, είτε ετοιμάζεσαι να φύγεις, για εσένα αυτό το διήμερο είναι σαν διακοπές, αφού θα είναι ευχάριστο και απολαυστικό συναισθηματικά. Αν δεν έχει πραγματοποιηθεί ήδη μια νέα γνωριμία, μέσα σε αυτές τις δυο ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί. Η γνωριμία αυτή μπορεί να σου αλλάξει τα δεδομένα, ακόμη και να ανατρέψει τα σχέδιά σου για τις διακοπές. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει το ρυθμό που επιθυμείς και είναι στα μέτρα που θες!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News