Άρης στον Σκορπιό: Ευκαιρία για θεραπεία σε βάθος

By

Απ’ τις 3 Ιανουαρίου που εισήλθε ο Άρης στον Σκορπιό, έχουμε την ευκαιρία να κοιτάξουμε βαθύτερα κάποια θέματά μας, ψυχολογικά και πρακτικά, να τα λύσουμε και να απελευθερωθούμε. Ένας Άρης που δεν είναι μόνο καλός πολεμιστής στη ζωή, αλλά είναι και αποτελεσματικός στο να μας φέρνει κοντά στην ουσία των πραγμάτων. Άλλωστε, πότε η επιφανειακότητα μάς έλυσε κάποιο πρόβλημα;

1 Άρης στον Σκορπιό - Ευκαιρία για θεραπεία σε βάθος

Η διεισδυτική επιρροή του Άρη απ’ τον Σκορπιό λοιπόν, μας βοηθά αυτή τη περίοδο να κάνουμε διάφορα επιτυχημένα “χειρουργεία” στη ζωή μας. Είναι ιδανική περίοδος για να ακολουθήσουμε θεραπείες εναλλακτικές που στοχεύουν στην ρίζα των προβλημάτων μας, παρά σε αλλοπαθητικές προσεγγίσεις που μόνο καλύπτουν τα συμπτώματα και αυτά αργότερα θα εκδηλωθούν ξανά σε ίσως χειρότερο βαθμό.

Σημειώστε λοιπόν τις ημερομηνίες που ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα μας βοηθά να θεραπεύσουμε σε βάθος τη ζωή μας: Αρχικά θα κάτσει μέχρι τις 6 Μαρτίου, κατόπιν θα περάσει στον Τοξότη και θα επιστρέψει στον Σκορπιό στις 27 Μαΐου για να κάτσει έως τις 2 Αυγούστου. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν την θεραπευτική επιρροή του.

Ένας Άρης ιδιαίτερα ψυχαναλυτικός και διερευνητικός, γι’ αυτό είναι ιδανική περίοδος για να ψαχτούμε εσωτερικά, να δούμε τα κίνητρά μας, να ξεκινήσουμε ψυχανάλυση, διαλογισμό και άλλες μεθόδους αυτογνωσίας. Είναι κρίσιμο να καταλάβουμε τα πραγματικά, μυστικά μας κίνητρα, γιατί αν τα βαθύτερα κίνητρά μας είναι μολυσμένα και εγωιστικά, θα μας οδηγούν σε αυτοκαταστροφικές καταστάσεις. Κάθε ασθένεια άλλωστε κρύβει κάποιον εγωισμό, κακία, θυμό, αίσθημα αδικίας, πικρίες και άλλα δηλητηριώδη συναισθήματα που τώρα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε και να εξοντώσουμε ώστε να πάψουν να μας κατατρώνε.

Ο Άρης στον Σκορπιό έχει σα στόχο τον έλεγχο του εαυτού, της ζωής, των παθών. Αν κάποιος έχει τον έλεγχο, οδεύει εύκολα προς την επιτυχία. Σε ποιο επίπεδο δεν έχουμε έλεγχο; Τώρα μπορούμε να το ανακαλύψουμε και πιο εύκολα να αναλάβουμε τον έλεγχο των σημείων της ζωής μας που δημιουργούν χάος και προβλήματα.

4 Άρης στον Σκορπιό - Ευκαιρία για θεραπεία σε βάθος

Καιρός να σκοτώσουμε λοιπόν τον εχθρό με τον Άρη στον Σκορπιό. Ποιος είναι ο εχθρός; Δεν είναι οι άλλοι άνθρωπο. Είναι καθαρά τα δικά μας λανθασμένα και κακά κίνητρα – ο εχθρός είναι μέσα μας και οι εξωτερικοί εχθροί δεν είναι παρά αντικατοπτρισμός των εσωτερικών μας δαιμονίων, ανασφαλειών και αυτοκαταστροφικών τάσεων. Μόνο αν ανακαλύψουμε αυτές τις εγωιστικές, αυτοκαταστροφικές τελικά τάσεις, θα μπορέσουμε να τις “ισιώσουμε” και να τις απελευθερώσουμε.

Δες στο σκοτάδι λοιπόν, τι είναι εκείνο που σε ελέγχει, και πάρε τα ηνία όσων πραγμάτων σε οδηγούν σε λάθος πορεία.

5 Άρης στον Σκορπιό - Ευκαιρία για θεραπεία σε βάθος

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News