Αστρολογικές προβλέψεις 2016 – Ποιοι θα ευνοηθούν; Ποιοι θα δυσκολευτούν;

By

Το 2016 θα έχει τις παγίδες του, θα έχει και τις διευκολύνσεις του. Απ’ τις πιο δύσκολες στιγμές του θα είναι οι περίοδοι κοντά στον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, όπου θα κορυφωθεί για δεύτερη και τρίτη φορά η πολύ απογοητευτική όψη Κρόνου-Ποσειδώνα (την βιώσαμε πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2015), μια επιρροή που φέρνει σημαντικές διαψεύσεις αλλά και το αίσθημα ότι δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη στο χάος.

Περισσότερο θα δυσκολευτούν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου. Μάρτιος και Σεπτέμβριος θα είναι “φορτωμένοι” με εκλείψεις, κρίσιμες επίσης περίοδοι. Τα καλά της φετινής χρονιάς είναι το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που θα κορυφωθεί Μάρτιο και Ιούνιο, μια όψη που θα ευνοήσει επαγγελματικές κυρίως κινήσεις, ενώ περισσότερο θα ευεργετηθούν τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) του δευτέρου δεκαημέρου.

Ο Άρης απ’ τον Σκορπιό από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο (με εξαίρεση Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο που θα περάσει στον Τοξότη) θα τονώσει πολύ τον ερωτισμό, αλλά προσοχή στην εκδικητικότητα. Η είσοδος του Δία στον Ζυγό τον Σεπτέμβριο, θα ανανεώσει την κοινωνική μας ζωή για ένα χρόνο και θα φέρει την ευκαιρία σε πολλούς να βρουν το ιδανικό τους ταίρι και να κάνουν έναν καλό γάμο.

Κριός

Εύνοια επαγγελματική φέτος, με σημαντικές ευκαιρίες, πάντα βέβαια στα πλαίσια της περιόδου κρίσης και λιτότητας στην οποία βρισκόμαστε. Εύνοια και σε θέματα υγείας μέχρι τον Σεπτέμβριο φέρνει ο Δίας και είναι ιδανική περίοδος για νέα θεραπεία ή διατροφή, ενώ κατόπιν που θα μπει στον Ζυγό θα ευνοήσει τις σχέσεις σας για ένα χρόνο και θα φέρει έναν ενθουσιώδη δεσμό ή και γάμο, όπως επίσης και ωραία κοινωνική ζωή. Στα ύψη η σεξουαλικότητα με τον Άρη στον Σκορπιό. Οι γεννημένοι κοντά στις 5 Απριλίου περνάτε από τις βαθιές καθάρσεις του Πλούτωνα. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, βιώνετε ξαφνικές αλλαγές ή σοκ αλλά και φώτιση – πολλές συνειδητοποιήσεις και γίνεστε πλέον κάτι διαφορετικό, ξυπνάτε.
Ταύρος

Αναμφισβήτητα οι πιο τυχεροί και άνετοι του ζωδιακού για το 2016. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα δέχεστε την ευεργεσία του Δία, ο οποίος θα φέρνει τύχη, ερωτικές επιτυχίες, λάμψη, δημιουργικότητα και πιθανότητα εγκυμοσύνης. Ανοίγματα κι επιτυχίες κοντά στον Μάρτιο και Ιούνιο με τον τρίγωνο Δία-Πλούτωνα. Απ’ τον Σεπτέμβριο ο Δίας θα ευνοήσει θέματα εργασίας και υγείας, και για ένα χρόνο θα καλυτερέψει τις εργασιακές συνθήκες, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για θεραπεία και για βελτίωση του well-being σας. Ο Άρης απ’ τον Σκορπιό έως τον Αύγουστο δημιουργεί πολύ hot ατμόσφαιρα και δίνει την ευκαιρία για νέες σχέσεις και σημαντικές αποφάσεις εκεί – προσέξτε όμως συγκρούσεις κι εγωισμό.
Δίδυμοι

Αρκετά απαιτητική χρονιά και με δοκιμασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες, λόγω του Κρόνου απ’ τον Τοξότη, ο οποίος σας “γειώνει” και ζητά πλέον σοβαρούς δεσμούς αλλά και υπευθυνότητα προς τους άλλους. Σημαντικές απογοητεύσεις με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που θα κορυφωθεί τον Ιούνιο και Σεπτέμβριο: κάποια φαινομενικά ρεαλιστικά όνειρά σας, αποδεικνύονται ψεύτικα. Προσέξτε πολύ τις εξαπατήσεις, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες κι επαγγελματικά. Εύνοια σε θέματα σπιτιού/ακινήτων μέχρι τον Σεπτέμβριο, ενώ κατόπιν ο Δίας θα ευνοήσει τα ερωτικά σας, κι έτσι για ένα χρόνο θα έχετε πολύ φλερτ και νέους έρωτες, πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, δημιουργικότητα και για εγκυμοσύνη. Εκνευρισμός στο χώρο δουλειάς έως τον Αύγουστο.
Καρκίνος

Αρκετά ερωτικά ξεκινά η χρονιά με τον Άρη απ’ τον Σκορπιό, ο οποίος μέχρι τον Αύγουστο θα φέρει δυναμικούς και hot νέους έρωτες και την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Νέα δημιουργικά project επίσης. Φέτος χρειάζεται προσοχή σε διαψεύσεις και δυσκολίες σε εργασία, υγεία, σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Οι γεννημένοι κοντά στις 8 Ιουλίου βιώνετε σημαντικές καθάρσεις λόγω Πλούτωνα. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο έχετε ανατροπές, ειδικά προς το καλοκαίρι. Εύνοια σε επικοινωνία και μετακινήσεις έως τον Σεπτέμβριο (πιθανότητα αγοράς οχήματος), ενώ κατόπιν ο Δίας θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας, με πιθανότητα μιας άνετης μετακόμισης.
Λέων

Η χρονιά ξεκινά με αρκετή κινητικότητα στον τομέα του σπιτιού λόγω του Άρη, ο οποίος μέχρι τον Αύγουστο θα σας “τρέξει” για σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, πιθανόν και λόγω κάποιων επισκευών. Προσέξτε τους εγωισμούς και τις εντάσεις με τους δικούς σας στο διάστημα αυτό. Τύχη στα οικονομικά μέχρι τον Σεπτέμβριο φέρνει ο Δίας, με ωραίες αγορές επίσης. Κατόπιν, και για ένα χρόνο, θα ευνοήσει τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη θα προσφέρει αίσθημα σταθερότητας στη φετινή χρονιά αλλά και καταξίωση και δημιουργικότητα – πιθανή εγκυμοσύνη και ευθύνες με τα παιδιά. Προσέξτε όμως κάποιες ερωτικές διαψεύσεις κοντά στον Ιούνιο και Σεπτέμβριο.
Παρθένος

Αμφίθυμα τα πράγματα φέτος. Απ’ τη μία ο Δίας που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τον Σεπτέμβριο θα σας ευεργετεί και θα φέρνει τύχη, άνεση, ανοίγματα, ταξίδια, πτυχία, γνώσεις, δημοφιλία κι ερωτικές ή άλλες επιτυχίες. Απ’ την άλλη, οι δύσκολες επιρροές του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα φέρουν σημαντικές διαψεύσεις, ειδικά κοντά στον Ιούνιο και Σεπτέμβριο όπου θα διαλυθούν κάποιες ψεύτικες προσδοκίες ή αυταπάτες, με κάπως επίπονο τρόπο. Ο Κρόνος θα ζητήσει υπευθυνότητα για όλη τη χρονιά, κυρίως προς το σπίτι και την οικογένεια, ενώ ζητά και ωρίμανση συναισθηματική. Εύνοια οικονομική από τον Σεπτέμβριο και για ένα χρόνο. Πολλές και αγχώδεις μετακινήσεις έως τον Αύγουστο και προκλητικότητα στην επικοινωνία.
Ζυγός

Μέτριο το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, όμως περιμένετε με ανυπομονησία την έλευση του Δία στο ζώδιό σας τον Σεπτέμβριο, ο οποίος για ένα χρόνο θα σας προσφέρει τις ευεργεσίες του, με τύχη, ανοίγματα, δώρα, δημοφιλία, γνώσεις, ταξίδια και άλλες επιτυχίες. Οι γεννημένοι κοντά στις 9 Οκτωβρίου είστε φέτος υπό την καθαρτική επιρροή του Πλούτωνα. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κάνετε σημαντικές ανατροπές στη ζωή και στις σχέσεις σας, ειδικά προς το καλοκαίρι. Η επικοινωνία θα είναι ένα πρόβλημα φέτος: φροντίστε να μην καταλαβαίνετε μόνο ό,τι θέλετε. Προσέξτε εξαπατήσεις και μπερδέματα σε εργασία και υγεία. Πιθανές απογοητεύσεις από συγγενείς και συναδέλφους. Άγχος οικονομικό έως τον Αύγουστο.
Σκορπιός

Ανοίγει πολύ δυναμικά το 2016 για εσάς, καθώς ο πύρινος Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 3/1 και μέχρι τον Αύγουστο που θα κάτσει (με εξαίρεση Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο που θα περάσει στον Τοξότη) θα σας κάνει πολύ τολμηρούς, αποφασιστικούς και θα προχωρήσετε σε δυναμικές κινήσεις και ξεκινήματα, επαγγελματικά ή άλλα. Σίγουρα θα είναι δραστήρια εποχή, προσοχή όμως σε εντάσεις, άγχος, βιασύνες. Νέοι φίλοι, δικτύωση, άνοιγμα του κοινωνικού σας κύκλου έως τον Σεπτέμβριο. Πιεσμένα τα οικονομικά λόγω Κρόνου και χρειάζεται προσεκτική διαχείριση. Προσοχή σε ερωτικές απογοητεύσεις κοντά στον Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Επιτυχία σε σχέδια και συμφωνίες κοντά στον Μάρτιο και Ιούνιο.
Τοξότης

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας για όλη τη χρονιά σίγουρα δεν κάνει τα πράγματα εύκολα και ζητά πολλή υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Η δύσκολή του όψη δε με τον Ποσειδώνα, αναμένεται να φέρει σημαντικές απογοητεύσεις που θα κορυφωθούν Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Δύσκολο να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε ότι είστε σε περίοδο που λύνετε κάρμα, ενώ πιθανόν να πρέπει να ξεκινήσετε να χτίζετε απ’ το μηδέν τη ζωή σας – προσπαθήστε, χωρίς γκρίνιες. Επιτυχίες και ανοίγματα στα επαγγελματικά μέχρι τον Σεπτέμβριο, ενώ αυξάνει η δημοφιλία σας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας για Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, σας ωθεί σε δυναμικές δράσεις και ξεκινήματα.
Αιγόκερως

Θα έχει τις τυχερές στιγμές του το 2016, καθώς θα δέχεστε την εύνοια του Δία απ’ την Παρθένο μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο οποίος θα φέρει θετικό άνοιγμα στη ζωή σας, επιτυχίες σε σπουδές, ταξίδια, γνώσεις και διάφορες διευκολύνσεις. Οι γεννημένοι κοντά στις 7 Ιανουαρίου βέβαια έχετε τον Πλούτωνα πάνω σας φέτος, που σημαίνει ότι γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας και ίσως βυθίζεστε ψυχολογικά – καιρός για ψυχανάλυση. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο οδεύετε προς αλλαγές, κατοικίας ή άλλες, και θα υπάρξουν ανατροπές στη ζωή σας. Απ’ τον Σεπτέμβριο και για ένα χρόνο ξεκινά εύνοια επαγγελματική. Προσοχή σε τσακωμούς με φίλους μέχρι τον Αύγουστο.
Υδροχόος

Έντονα ξεκινά η χρονιά, με τον Άρη απ’ τον Σκορπιό να σας ωθεί σε δράση και ξεκινήματα στα επαγγελματικά, ένας τομέας που θα σας “τρέξει” αρκετά μέχρι τον Αύγουστο. Στο ίδιο διάστημα θα πρέπει να προσέξετε τις διαφωνίες και τις εντάσεις με άτομα εξουσίας, αλλά και τον εγωισμό σας γενικά. Επίσης προσοχή σε φλεγμονές, ατυχήματα, νεύρα. Ενίσχυση οικονομική και εύνοια σε επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά, μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η είσοδος του Δία στον Ζυγό τον Σεπτέμβριο θα σας ευνοήσει για ένα χρόνο, φέρνοντας ανοίγματα, αισιοδοξία κι επιτυχίες. Ο Κρόνος φέρνει δοκιμασίες σε φιλίες και συρρίκνωση του κοινωνικού σας κύκλου. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και υποσχέσεις.
Ιχθύες

Θα είστε οι τυχεροί του ζωδιακού για τον τομέα των σχέσεων μέχρι τον Σεπτέμβριο, με τον Δία να φέρνει ενθουσιώδεις δεσμούς, γάμο και ωραία κοινωνική ζωή. Βέβαια θα ασκηθούν αρκετές πιέσεις στο ζώδιό σας απ’ τον Κρόνο φέτος, άτομα εξουσίας θα είναι απαιτητικά, ενώ τα επαγγελματικά θα σας δυσκολέψουν και θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ – χρειάζεται πειθαρχία και υπευθυνότητα. Αυστηρές κριτικές. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα βάζει σημαντικές παγίδες και φέρνει μεγάλες απογοητεύσεις κοντά στον Ιούνιο και Σεπτέμβριο – προσοχή σε εξαπατήσεις και αυταπάτες. Η έλλειψη ορίων είναι πρόβλημα. Νέες σπουδές, διδασκαλία, συγγραφή και ταξίδια μέχρι τον Αύγουστο, ένα διάστημα με τόνωση των δυνάμεών σας.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News