Πως θα ευνοήσει κάθε ζώδιο ο Δίας στον Λέοντα

By

Όλοι θα ευνοηθούν απ’ την διέλευση του Δία απ’ το θετικό, πύρινο ζώδιο του Λέοντα, άλλοι πιο φανερά και άλλοι πιο διακριτικά, όμως σίγουρα το πέρασμά του αυτό από τις 16 Ιουλίου 2014 μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015 θα κάνει μια δυνατή κι απαραίτητη ένεση χαράς σε όλους μας. Ο Δίας στον Λέοντα έρχεται να μας αποδώσει μέρος του καλού κάρμα που έχουμε δημιουργήσει – βέβαια αν έχουμε κάνει κουβάρι τη ζωή μας, δεν μπορούμε να έχουμε πολλές απαιτήσεις απ’ αυτόν. Ας δούμε όμως τι καλά θα φέρει στο κάθε ζώδιο:

aries5Κριός
Ερωτικές επιτυχίες και άφθονο φλερτ και διασκέδαση υπόσχεται μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι ο Δίας απ’ τον Λέοντα και σαν παγόνι που φουσκώνει είστε έτοιμοι να κατακτήσετε, και θα το κάνετε! Εκτός απ’ τις αισθηματικές επιτυχίες, θ’ αυξήσει ιδιαίτερα την δημιουργικότητα, την ζωτικότητα, την αυτοπεποίθησή σας, την ανεμελιά και την χαρά της ζωής. Δίας στον Λέοντα φέρνει την πιθανότητα για μια εγκυμοσύνη ή θετικές εξελίξεις με τα παιδιά.

taurus5Ταύρος
Τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας θα ευνοήσει ο Δίας για ένα χρόνο, γι’ αυτό μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση που θα ευχαριστηθείτε ή μια ωραία ανακαίνιση και ανανέωση του χώρου σας, ενώ ζητήματα ακινήτων θα πάνε καλά. Πιθανόν να διευρύνει και την οικογένειά σας, ενώ οι δικοί σας θα είναι μια ευεργετική επιρροή. Θ’ “ανοίξει” όμως και τον συναισθηματικό σας κόσμο, ο οποίος θα γίνει πιο αισιόδοξος και καλός.
1-Δίας-στον-Λέοντα

gemini6Δίδυμοι
Είστε το πιο επικοινωνιακό ζώδιο και ο Δίας στον Λέοντα έρχεται να ευνοήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία για ένα χρόνο. Πιθανόν να γράψετε πολλά, να κάνετε επαφές, πολλές γνωριμίες κι επιτυχημένες συμφωνίες. Επίσης θα ευνοηθούν οι μετακινήσεις – ευχάριστα ταξιδάκια και βόλτες, πιθανή αγορά οχήματος. Ακόμα, θα βελτιώσει τις συγγενικές σχέσεις και τις σχέσεις με συμμαθητές και συναδέλφους. Ο νους σας γίνεται θετικός κι αισιόδοξος.

crab4Καρκίνος
Μπορεί να φεύγει ο γενναιόδωρος Δίας απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα σας έφερε τα δώρα της δημοφιλίας, της τύχης, της γνώσης αλλά και επιτυχίες και διάφορα ανοίγματα για ένα χρόνο, ωστόσο από τώρα μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Έτσι αναμένεται αύξηση εισοδήματος, ενώ πιθανόν να προχωρήσετε σε αγορές που θα ευχαριστηθείτε και σε επιτυχημένες πωλήσεις και συμφωνίες. Απολαμβάνετε την υλική ζωή.

leo2Λέων
Ήρθε η τυχερή σας χρονιά με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας, ο οποίος θα βγάλει τον σταρ που κρύβεται μέσα σας, ενώ μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι θα προσφέρει επιτυχίες, δημοφιλία, ταξίδια, θ’ αυξήσει ιδιαίτερα την δημιουργικότητα, την ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, ενώ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε επιτυχημένα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Θα είναι μια ευτυχής χρονιά που θα επαναφέρει το χαμόγελο και τη χαρά της ζωής!

virgo6Παρθένος
Λίγο πιο διακριτικά θα ευνοήσει το ζώδιό σας η διέλευση του Δία απ’ το Λέοντα, όμως κάντε λίγη υπομονή γιατί τα μεγάλα δώρα θα σας τα φέρει απ’ τον Αύγουστο του 2015 που θα μπει στο ζώδιό σας. Μέχρι τότε, φαίνεται ότι θα βρίσκεστε σε περίοδο “κυοφορίας”. Τώρα θα ευνοηθείτε πνευματικά και καλλιτεχνικά, θα βιώσετε ψυχική ανακούφιση και ανάταση, ενώ είναι πιθανό να κλείσετε με επιτυχία κύκλους και θέματα και να απελευθερωθείτε. Βελτίωση στον ύπνο.

libra5Ζυγός
Έρχεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον κύκλο γνωριμιών σας η διέλευση του Δία απ’ τον Λέοντα μέχρι τον Αύγουστο του 2015, γι’ αυτό θα είναι χρονιά με πολλές γνωριμίες και νέους, θετικούς φίλους. Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανό να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, οργανώσεις και κόμματα. Ευνοεί γενικά τη δικτύωση, ακόμα και απ’ το ίντερνετ και τα social media, όπου θ’ αυξήσει την δημοφιλία σας. Επιτυχίες σε σχέδια, το μέλλον “ανοίγει”.
2-Δίας-στον-Λέοντα

scorpio3Σκορπιός
Επαγγελματικές επιτυχίες, ανοίγματα και άνοδο υπόσχεται η διέλευση του Δία απ’ το Λέοντα μέχρι τον Αύγουστο του 2015, γι’ αυτό είναι πιθανό να βιώσετε αναγνώριση και δημοφιλία, ενώ άτομα εξουσίας ενδέχεται να σας βοηθήσουν και να φανούν γενναιόδωρα – σίγουρα βελτιώνονται οι σχέσεις σας μαζί τους. Ταυτόχρονα, θα γίνετε πιο δημοφιλείς και κοινωνικά, καθώς θα φαίνεστε πιο καλοί και συμπαθείς στο κοινό. Προωθήστε τον εαυτό σας.

sagittarius8Τοξότης
Επαναφέρει την αισιοδοξία, τη χαρά και το νόημα της ζωής ο Δίας απ’ το Λέοντα για ένα χρόνο. Άλλωστε το ζώδιό σας βιώνει χαρά μόνο όταν γνωρίζει το νόημα και ξεπερνά τη ματαιότητα. Θα είναι μια χρονιά με ανοίγματα, με επιτυχίες σε σπουδές και νομικά θέματα, και φυσικά, με πολλά και μεγάλα ταξίδια! Επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Ανάπτυξη πνευματική, διάβασμα, συγγραφή, φιλοσοφία, επέκταση των οριζόντων και του οράματός σας.

capricorn5Αιγόκερως
Μπορεί να είναι λίγο πιο σιωπηλή η εύνοια του Δία προς το ζώδιό σας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όμως θα δώσει ενίσχυση οικονομική και ψυχολογική. Έτσι, είναι πιθανό να λάβετε χορηγίες, ενώ θέματα δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, διατροφής συζύγου κλπ, πάνε αρκετά καλά. Ταυτόχρονα, θα είναι μια περίοδος που θα ανακαλύψετε πολλά για τον εαυτό σας – εσωτερική γνώση. Απογειώνει όμως την ερωτική σας ζωή και κάνει πιο ουσιαστική τη σχέση σας.

aquarius5Υδροχόος
Το ζώδιό σας θα είναι το πιο ευνοημένο στον τομέα των σχέσεων από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι του 2015, όπου θα είναι μια χρονιά με νέες, ενθουσιώδεις σχέσεις και με την προοπτική ενός ευτυχισμένου γάμου. Απογειώνει την κοινωνική σας ζωή και θα κάνετε αρκετές γνωριμίες, ενώ οι άλλοι θα δείξουν τον καλό και γενναιόδωρο εαυτό τους. Ταυτόχρονα, θα είναι ένα διάστημα με θετικές, νέες συνεργασίες. Επιτέλους βρίσκετε ισορροπίες στη ζωή σας.

pisces10Ιχθύες
Θα βελτιώσει τις συνθήκες στο χώρο εργασίας ο Δίας στον Λέοντα μέχρι το καλοκαίρι του 2015, ενώ θα είναι μια περίοδος όπου θα σας ανοιχτούν πόρτες εργασιακές. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα ευχαριστηθείτε τη δουλειά σας. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο άνετη κι ευχάριστη. Ταυτόχρονα, θα ευνοήσει ζητήματα υγείας, κι έτσι μπορεί να βρείτε τη σωστή θεραπεία ή να κάνετε αλλαγές σε συνήθειες και στη διατροφή που θα δείξουν καλά αποτελέσματα.
3-Δίας-στον-Λέοντα

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News