Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Ρομαντισμός και φαντασία. Πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

By

Μια πολύ ρομαντική και ποιητική πανσέληνος είναι αυτή του Σεπτεμβρίου, καθώς γίνεται στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων. Τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου, στις 4:38πμ θα είναι η ακριβής στιγμή της κορύφωσής της, οπότε ουσιαστικά θα την απολαύσουμε Δευτέρα βράδυ.

Είναι μια επιρροή που αυξάνει την φαντασία, την καλλιτεχνική έμπνευση, την πνευματική έφεση, την ονειροπόληση (και τα όνειρα) αλλά και τις τάσεις φυγής, ενώ τις μέρες γύρω απ’ την πανσέληνο χρειάζεται προσοχή σε ψέματα, αυταπάτες, σύγχυση, θολούρα και μπερδέματα. Ωστόσο η θετική όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο, μας βοηθά να οικοδομήσουμε κάποια όνειρά μας, ενώ σταθεροποιεί και την ψυχολογία μας.

aries5

Στους Κριούς, η πανσέληνος αυτή φέρνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου ή ενός θέματος. Αυξάνει την ανάγκη για ύπνο, απομόνωση, ησυχία κι επαφή με τη φύση. Αυξάνει όμως και τη φαντασία, την έμπνευση, την ευαισθησία και τη διαίσθηση. Ιδανικές μέρες για ενασχόληση με καλλιτεχνικά και πνευματικά θέματα. Προσοχή σε αυταπάτες.

taurus5

Για τους Ταύρους η πανσέληνος αυτή φέρνει την ευκαιρία για νέες φιλίες, για συναντήσεις με παρέες και για συμμετοχή σε συλλόγους, ομάδες, οργανώσεις, κόμματα. Ενασχόληση με ό,τι εναλλακτικό επίσης. Είναι μέρες που κάνουν σχέδια για το μέλλον. Σταθεροποιούνται και βελτιώνονται οι φιλικές και οι ερωτικές σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες.

gemini6

Στους Διδύμους επηρεάζεται ο τομέας της καριέρας, ενώ η θετική όψη της πανσελήνου με τον Κρόνο, βοηθά στο να γίνουν εποικοδομητικά βήματα. Άτομα εξουσίας βοηθούν επαγγελματικά και κοινωνικά. Είναι μέρες που ίσως οι Δίδυμοι νιώθουν πιο εκτεθειμένοι κοινωνικά και πιο ευάλωτοι στην κριτική, γι’ αυτό και η συμπεριφορά πρέπει να γίνει ανάλογα σοβαρή.

crab4

Για τους Καρκίνους είναι μια ταξιδιάρα πανσέληνος, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Έτσι μπορεί τις μέρες αυτές να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι ή να έχουν επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Επίσης η πανσέληνος αυτή φέρνει την ενασχόληση με σπουδές και νομικά θέματα, με θετικές εξελίξεις εκεί, ενώ βοηθιούνται και τα ερωτικά. Αισιόδοξη και ρομαντική επιρροή.

leo2

Οι Λέοντες φαίνεται να μπαίνουν πιο βαθιά στον εαυτό τους και να ψυχαναλύονται με την πανσέληνο αυτή, η οποία είναι πιο εσωστρεφής για το ζώδιό τους. Ενασχόληση με θέματα οικονομικά, με δάνεια, χορηγίες, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ, τα οποία πάνε καλά. Θα είναι όμως και βαθιά ερωτική πανσέληνος, ενώ γίνεται πιο ουσιαστική η σχέση με το σύντροφο.

virgo6

Για τους Παρθένους θα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική πανσέληνος, με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Έτσι είναι μέρες όπου ξεκινούν νέοι δεσμοί, ερωτικοί, φιλικοί ή επαγγελματικοί, ενώ το socializing είναι άφθονο. Ζητούμενο είναι να κρατηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις, κι αυτό θα βοηθηθεί μέσα απ’ την σωστή, ώριμη επικοινωνία.

libra5

Οι Ζυγοί τις μέρες αυτές ασχολούνται πιο εντατικά με την εργασία, με την παραγωγικότητά τους και με καθημερινές δουλειές και λεπτομέρειες της ζωής. Η πανσέληνος επίσης δίνει έμφαση σε θέματα υγείας και διατροφής. Είναι καλές μέρες για όλα τα παραπάνω και φαίνεται να γίνονται θετικές ρυθμίσεις, ενώ η παραγωγικότητα φέρνει και κέρδη.

scorpio3

Για τους Σκορπιούς είναι μια ιδιαίτερα ερωτική πανσέληνος, η οποία θα δώσει την ευκαιρία για φλερτ, νέους έρωτες και όμορφες ρομαντικές στιγμές. Διασκέδαση, ευχάριστες δραστηριότητες, σπορ, εκδρομές και χόμπι. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση, τη γονιμότητα και τη δημιουργικότητα, ενώ είναι μέρες που μπορεί να ξεκινούν νέα δημιουργικά project σε καλές βάσεις.

sagittarius8

Στους Τοξότες η πανσέληνος επηρεάζει θέματα σπιτιού και οικογένειας, γι’ αυτό είναι μέρες με την πιθανότητα μιας μετακόμισης, μιας ανανέωσης ή αλλαγής στο σπίτι, ενώ μπορεί να τακτοποιούνται ζητήματα οικογενειακά ή ακινήτων. Είναι όμως και μια νοσταλγική πανσέληνος, που φέρνει μνήμες και αυξάνει τον συναισθηματισμό. Επιστροφή στις ρίζες.

capricorn5

Για τους Αιγόκερους είναι μέρες επικοινωνιακές, όπου η πανσέληνος φέρνει νέες γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Επίσης η πανσέληνος αυτή σηματοδοτεί μια περίοδο έναρξης μαθημάτων, σεμιναρίων, εκπαίδευσης. Προσφέρει νέες ιδέες. Διάβασμα και γράψιμο. Μετακινήσεις και ταξιδάκια. Δίνει ακόμα έμφαση στις συγγενικές σχέσεις.

aquarius5

Στους Υδροχόους η πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά, ενώ είναι περίοδος πιο γόνιμη και με σκληρή δουλειά μπορούν ν’ αυξηθούν τα έσοδα και να έχουν επιτυχία επαγγελματική. Μέρες με αγορές, πωλήσεις, οικονομικές συμφωνίες. Δίνει ακόμα την ευκαιρία να απολαύσουν την υλική ζωή, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη μουσική αλλά και την ησυχία και το αίσθημα ασφάλειας.

pisces10

Για τους Ιχθύες που η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό τους, είναι μέρες με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Ευνοείται λοιπόν το ξεκίνημα υλοποίησης κάποιου στόχου, ενώ η θετική επίδραση του Κρόνου προσφέρει την απαραίτητη σοβαρότητα και υπευθυνότητα για να γίνει μ’ επιτυχία κάτι τέτοιο. Μια πανσέληνος που τονώνει το εγώ και την αυτοπεποίθηση.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News