Σεπτέμβριος 2014: Τρίγωνο Δία-Ουρανού, δημιουργικότητα, ανανέωση!

By

Με ανανεωμένες δυνάμεις μας βρίσκει ο Σεπτέμβριος, ενώ θα είναι ένας μήνας θετικός και αρκετά δημιουργικός. Ξεπερνιούνται οι μεγάλες πιέσεις, οι δυσκολίες, οι ατυχίες και οι αρνητικότητες του Αυγούστου, όμως δεν θα λείπουν ορισμένες παγίδες.

Το κύριο χαρακτηριστικό του μήνα θα είναι ο σχηματισμός της θετικής όψης τριγώνου Δία-Ουρανού, μια όψη με πιο μακροχρόνια επιρροή, που θα κορυφωθεί στις 25/9 αλλά θα λειτουργεί όλο τον Σεπτέμβριο. Είναι μια επίδραση που θα μας επιτρέψει να κάνουμε ανοίγματα στη ζωή μας και καινούργια πράγματα. Οι συνθήκες για να παρθούν κάποια ρίσκα είναι ευνοϊκές και οι τολμηροί φαίνεται τώρα να πετυχαίνουν, με την επινοητικότητα του Ουρανού απ’ τη μία, και την τύχη του Δία απ’ την άλλη να φτιάχνουν την συνταγή της επιτυχίας. Αυξάνει τον ενθουσιασμό, τη χαρά και το θάρρος η όψη αυτή, και ωθεί σε πρόοδο τη ζωή μας!
1-Σεπτέμβριος-2014---Ανανέωση,-δημιουργικότητα,-καινούργια-πράγματα!

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ξεκινήματα τον μήνα αυτόν και καλό θα ήταν να παρθούν πρωτοβουλίες και να αρχίσουν πράγματα τώρα, γιατί ο Οκτώβριος δεν θα ευνοεί κάτι τέτοιο καθώς θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής.

Οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου δε, είναι ιδανικές για ξεκινήματα, με τη θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα να αναγεννά τις δυνάμεις μας, ενώ η μοίρα διευκολύνει την πραγματοποίηση των στόχων μας.
2-Σεπτέμβριος-2014---Ανανέωση,-δημιουργικότητα,-καινούργια-πράγματα!

Κοντά στις 9/9 χρειάζεται μια προσοχή σε επικοινωνιακά μπλακ-άουτ, λόγω της δύσκολης όψης Ερμή-Πλούτωνα, η οποία επίσης προκαλεί εμμονές και καχυποψία. Είναι όμως καλή όψη για έρευνα και ψυχανάλυση.

Στις 10/9 κορυφώνεται η πολύ ρομαντική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, λόγω της οποίας πολλοί μπορεί να ερωτευτούν, ωστόσο επειδή ο Ποσειδώνας πλανά, χρειάζεται προσοχή ώστε να μην παρασυρθεί κανείς από λάθος άτομα και απογοητευτεί. Προσοχή επίσης σε οικονομικές εξαπατήσεις.

Στις 13/9 ο Ερμής κορυφώνει δύσκολη όψη με τον Ουρανό, η οποία τις μέρες εκείνες προκαλεί νοητική υπερδιέγερση και μια δυσκολία στον ύπνο, ενώ φέρνει έκτακτα επικοινωνιακά προβλήματα και “βραχυκυκλώματα”. Προσοχή στην αϋπνία τις μέρες εκείνες! Αποφύγετε τους καφέδες και τα διεγερτικά γενικώς.
3-Σεπτέμβριος-2014---Ανανέωση,-δημιουργικότητα,-καινούργια-πράγματα!

Πολύ ευεργετική για τα οικονομικά είναι η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 14/9, η οποία φέρνει κέρδη και αυξάνει τη γονιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Αναγεννά τις σχέσεις, οι οποίες γίνονται πιο βαθιές, ερωτικές και ουσιαστικές.

Μια όψη που θέλει αρκετή προσοχή καθώς προκαλεί παγίδες και έντονη τάση για εξαπατήσεις, είναι το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 22/9. Ήδη απ’ τις 14/9 που θα μπει ο Άρης στον Τοξότη, η όψη αυτή θ’ αρχίσει να λειτουργεί και μας προειδοποιεί ότι η αφέλεια θα έχει κόστος και θα φέρει περιπλοκές. Προσοχή σε κακές εκτιμήσεις. Σύγχυση στόχων και πορείας.
4-Σεπτέμβριος-2014---Ανανέωση,-δημιουργικότητα,-καινούργια-πράγματα!

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
LIVE WELL Ευεξία

Θέλεις να είσαι πιο χαρούμενη και παραγωγική; Αυτές οι 6 πρωινές συνήθειες θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Αν ακούγοντας για ανθρώπους που ξυπνούν στις 5 το πρωί για να κάνουν γιόγκα, να διαβάσουν ένα βιβλίο και...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
FITNESS Life Coaching LIVE WELL News & Trends News & Trends

Sandra Redwine: Απίστευτη μεταμόρφωση! Το μυστικό που την έκανε να χάσει 42 κιλά

H Sandra Redwine, είναι μία γυναίκα που έρχεται να υπενθυμίσει σε όλες μας πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Βάφλες με πρωτεΐνη, φυστικοβούτυρο και μαύρη σοκολάτα: Μηδέν θερμίδες, 100% απόλαυση!

 Αυτές τις βάφλες θα τις φτιάχνεις τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα!  Ψάχνοντας για τις συνταγές που θα μπορούσα να...
Διαβάστε Περισσότερα