Σύνοδος Άρη-Κρόνου: Τα “μη”, τα “δεν” και τα “στοπ” των ίδιων μας των επιλογών…

By

Νιώθεις εγκλωβισμένος αυτές τις μέρες και πως δεν μπορείς να δράσεις για να καταφέρεις όσα θέλεις; Μήπως σου συμβαίνουν διάφορες “γκαντεμιές” και διάφορες ταλαιπωρίες; Είναι γιατί σχηματίζεται μια απ’ τις πιο δύσκολες αστρολογικές όψεις, η σύνοδος Άρη-Κρόνου. Υπάρχουν όμως αντίδοτα για να ξεπεράσουμε πιο ήπια αυτή την απαιτητική επιρροή.
1-Σύνοδος-Άρη-Κρόνου---Τα-_μη_,-τα-_δεν_-και-τα-_στοπ_-των-ίδιων-μας-των-επιλογών..

Στις 25 Αυγούστου λοιπόν κορυφώνεται η επιρροή της συνάντησης του Άρη με τον Κρόνο στον Σκορπιό – δύο βασικοί αστρολογικοί “κακεργέτες” (δηλαδή δυσμενείς πλανήτες) συναντώνται και η συνάντηση αυτή συμβαίνει και σε ένα επίσης δύστροπο και “σκοτεινό” ζώδιο, τον Σκορπιό. Έτσι είναι μια απαιτητική επιρροή, που φέρνει απώλειες και τελειώματα, όμως ξεκαθαρίζει τα πραγματικά περιττά στοιχεία απ’ τη ζωή μας.

Με δύσκολο μεν αλλά αναγκαίο τρόπο, μας αναγκάζει να μπούμε σε νέα φάση ζωής, που θα έχει περισσότερες ευθύνες. Και οι ευθύνες αυτές δεν θα αφορούν μόνο τη δική μας ζωή, αλλά και την ανάληψη ευθυνών που σχετίζονται με άλλους. Μπορεί κιόλας κάποιοι να σου αφήνουν διάφορες δυσβάσταχτες “κληρονομιές” που πρέπει να επωμιστείς. Είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο; Και να μην είσαι, θα αναγκαστείς να βουτήξεις στα βαθιά!
2-Σύνοδος-Άρη-Κρόνου---Τα-_μη_,-τα-_δεν_-και-τα-_στοπ_-των-ίδιων-μας-των-επιλογών..

Μην απορείς λοιπόν αν αυτή τη περίοδο νιώθεις να βρίσκεσαι σαν μέσα σε φυλακή. Με τη σύνοδο αυτή βιώνουμε τις “καρμικές φυλακές” που εμείς οι ίδιοι με τις πράξεις, τις σκέψεις και τις νοοτροπίες μας δημιουργήσαμε. Το κλειδί για να βγεις απ’ τη φυλακή, είναι η υπευθυνότητα. Βέβαια μπορεί να αντιστέκεσαι σθεναρά να αναλάβεις ευθύνες αυτή τη στιγμή, όμως πρέπει. Ίσως κιόλας οι φυλακές που βιώνεις τώρα, να είναι ακριβώς ένα αποτέλεσμα παλιάς ανεύθυνης αντιμετώπισης κάποιων καταστάσεων. Δηλαδή αρνήθηκες να αναλάβεις ευθύνες στο παρελθόν και να κάνεις ορισμένα πράγματα, και τώρα βιώνεις τα αποτελέσματα της ανευθυνότητας αυτής. Αναλογίσου, σε ποια επίπεδα θα μπορούσες να είσαι πιο σωστός και δεν ήσουν; Θέλεις να βγεις απ’ τη φυλακή – το εγώ και η άρνηση δεν θα σε βοηθήσουν σε κάτι τέτοιο.
3-Σύνοδος-Άρη-Κρόνου---Τα-_μη_,-τα-_δεν_-και-τα-_στοπ_-των-ίδιων-μας-των-επιλογών..

Η ζωή έχεις τις απώλειές της και την τραγικότητά της, δεν είναι μόνο χαρές και λουλούδια. Και για την αντιμετώπιση των απωλειών θα πρέπει κάποιος να προετοιμάζεται από νωρίς στη ζωή, ώστε όταν έρθει η ώρα, να τις συναντά με απλότητα, ψυχραιμία και χωρίς δράματα. Είναι μια μορφή ανωριμότητας η αποφυγή σκέψης και προετοιμασίας για τις απώλειες της ζωής, και μια μορφή αυταπάτης ή εθελοτυφλίας. Αυτό το πιο σκοτεινό στοιχείο της απώλειας (απώλειας του περιττού, ή αυτού που έχει κάνει τον κύκλο του ή αυτού που εμποδίζει την εξέλιξη και πρέπει να καταστραφεί) έρχεται να μας υπενθυμίσει τώρα η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Σκορπιό, και το κατά πόσο έτοιμοι ή όχι είμαστε για να αντιμετωπίσουμε διάφορες απώλειες. Το ελπιδοφόρο στη ζωή ωστόσο είναι, ότι κάθε απώλεια που έχει έρθει με φυσικό τρόπο, μπορεί να γίνει πηγή ανανέωσης, νέας ζωής κατόπιν.

Το ξέρω ότι θα ήθελες να ακούς πράγματα πιο ανάλαφρα και καλοκαιρινά, όμως οι πλανήτες και η ζωή η ίδια, μπορεί να έχουν άλλα σχέδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις ωραίες διακοπές, όμως θα πρέπει να προσέχεις διάφορες ατυχίες και ταλαιπωρίες, ενώ μεγάλη προσοχή την περίοδο αυτή χρειάζεται και στα ατυχήματα, ειδικά στα σπασίματα οστών. Η συσσωρευμένη αρνητικότητα και πίεση και εγωισμός, το συσσωρευμένο αρνητικό κάρμα δηλαδή, συχνά χτυπά μέσα από ατυχήματα, ώστε να “σπάσει” αυτό το “κέλυφος” της αρνητικότητας και να απελευθερωθεί η εγκλωβισμένη ενέργεια. Η Φύση έχει τους μηχανισμούς της…
4-Σύνοδος-Άρη-Κρόνου---Τα-_μη_,-τα-_δεν_-και-τα-_στοπ_-των-ίδιων-μας-των-επιλογών.

Μην ξεχνάς όμως, μετά από μια κρίση, έρχεται περισσότερη δημιουργικότητα και αναγέννηση, αρκεί να αντιμετωπιστεί σωστά η κρίση αυτή. Και στην περίπτωση της συνόδου Άρη-Κρόνου χρειάζεται σωστή δράση, υπευθυνότητα και φροντίδα για το πιο ουσιαστικό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News