Τι μάθαμε τελικά αυτό το καλοκαίρι; Μια αστρολογική ανασκόπηση

By

Ο Αύγουστος κλείνει ονειρικά, με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 29/8 να αυξάνει τον ρομαντισμό, την ονειροπόληση, την καλλιτεχνική έμπνευση και τις τάσεις φυγής, αλλά και να μας αποσυμπιέζει απ’ τις έντονες πιέσεις που δεχτήκαμε μέσα στον μήνα. Έρχεται να μας μαλακώσει η επιρροή αυτή και να μας “ταξιδέψει”, γιατί πραγματικά οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ απαιτητικές. Άλλωστε, σχεδόν πάντα μετά από δύσκολες αστρολογικές επιρροές, έρχονται κάποιες ήπιες και μαλακτικές που προκαλούν αποσυμφόρηση. That’s life…
astrosoul1

Μέχρι το τέλος Ιουλίου και για ένα ολόκληρο οκτάμηνο έως τότε, ο Άρης απ’ τον Ζυγό μας δίδαξε την διπλωματικότητα και μας ενστάλαξε την ευγένεια και την αίσθηση του δικαίου. Μια αδύναμη θέση για τον Άρη, όμως απ’ αυτή τη θέση αδυναμίας στην οποία έρχεται κάποιος και όταν τη νιώθει στο πετσί του, μετά γίνεται ο ίδιος προστάτης του δικαίου.

Ο Ιούλιος βεβαίως είχε και την σημαντική αστρολογική εξέλιξη της εισόδου του ευεργέτη Δία στον Λέοντα (περισσότερα εδώ και πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο εδώ) που θα κάτσει για ένα χρόνο και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες, Κριούς).

Ο Αύγουστος ξεκίνησε θετικά μεν, όμως κατόπιν έφερε αρκετές δοκιμασίες λόγω των δυσμενών όψεων του Κρόνου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο με εμπόδια διαφόρων ειδών, με ατυχίες και με ατυχήματα, ενώ οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης δοκίμασαν και τις σχέσεις και τα οικονομικά στο τελευταίο κομμάτι του Αυγούστου – αρκετοί χωρισμοί, σκληρά λόγια και συμπεριφορές.
astrosoul2

Ήταν ένα ζόρικο καλοκαίρι για πολλούς, που δοκίμασε αντοχές, όμως έβγαλε στην επιφάνεια νέες δυνάμεις. Άλλωστε ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα τεστάρει τις αντοχές μας αλλά θα ανασύρουμε κρυμμένες δυνάμεις, κάτι που θα μας κάνει τελικά να νιώσουμε ακατάβλητοι και χωρίς φόβο για τη ζωή. Γιατί όταν αντιμετωπίσεις τις βαθύτερες φοβίες σου, τότε νιώθεις ατρόμητος…

Μια προσοχή βέβαια χρειάζεται σε πλάνες, εξαπατήσεις κι αυταπάτες τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και μπορεί να εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις, ή να μην βλέπουμε καθαρά ορισμένα πράγματα και να παρασυρθούμε σε ακατάλληλες καταστάσεις και από λάθος ανθρώπους. Αυξάνει τη σύγχυση και τη θολούρα. Πρέπει να γίνουν και κάποιες θυσίες με την όψη αυτή, με πλήρη ταπεινότητα.
astrosoul3

Μετά απ’ αυτό το σκληρό καλοκαίρι, ακολουθεί ένας αρκετά δημιουργικός και θετικός Σεπτέμβριος, όπου θα έχουμε ανανεωμένες δυνάμεις και θα προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα. Οι προηγούμενες δοκιμασίες του καλοκαιριού, φαίνεται να ενεργοποίησαν νέο δυναμικό δημιουργικότητας.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News