Χριστούγεννα με πανσέληνο

By

Τα φετινά Χριστούγεννα γίνονται μαζί με την πανσέληνο στον Καρκίνο και το κλίμα θα είναι άκρως “σπιτικό”. Επιτέλους βιώνουμε οικιακή θαλπωρή και ψυχική ανάταση, με το ωραίο τρίγωνο της πανσελήνου με τον υπερβατικό Ποσειδώνα να ομορφαίνει την ατμόσφαιρα και να ανακουφίζει την ψυχολογία μας. Κάτι που είχαμε πολύ ανάγκη, γιατί οι τελευταίοι μήνες είχαν μεγάλες απογοητεύσεις και δοκιμασίες.

Μια συναισθηματική πανσέληνος, η οποία βγάζει αρκετή νοσταλγία στην επιφάνεια, ίσως και λίγο παράπονο αλλά και κάποιες ανώριμες συμπεριφορές. Ευκαιρία για επιστροφή στις ρίζες και σε μέρη που νοσταλγούσαμε να βρεθούμε.

1 Χριστούγεννα με πανσέληνο

Μάλιστα τη μέρα των Χριστουγέννων κορυφώνεται και η τυχερή όψη Ερμή-Δία, η οποία τις μέρες εκείνες φέρνει κάποια καλά νέα στη ζωή μας, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις με συγγενείς και γνωστούς, ευχάριστες γνωριμίες και ταξιδάκια. Ο νους γίνεται πιο θετικός κι αισιόδοξος, ενώ στην επικοινωνία επικρατεί το χιούμορ και η καλή διάθεση.

Ο Ερμής όμως θα σχηματίσει και μια δύσκολη όψη με τον πολεμικό Άρη, η οποία θα κορυφωθεί στις 29/12, όπου θα κάνει το κλίμα στην επικοινωνία ανάλογα πολεμικό τις μέρες εκείνες, ενώ θα χρειαστεί προσοχή στον εκνευρισμό, τις βιασύνες, την προκλητικότητα στο λόγο αλλά και στην οδήγηση, όπως επίσης και στα ατυχήματα, τα κοψίματα κλπ. Δεν κάνουμε μαγκιές στην οδήγηση και δεν βιαζόμαστε. Αρκετά οξύς κι επιθετικός γίνεται ο λόγος και πληγώνει, ενώ μπορεί να υπάρξουν και εντάσεις ή διαφωνίες με συγγενείς, συμμαθητές, γνωστούς και γείτονες. Μεγαλύτερη ευαισθησία στο αναπνευστικό, με κρυολογήματα κλπ.

2 Χριστούγεννα με πανσέληνο

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 30/12 θα μας βάλει στο νέο χρόνο με καλή και γενναιόδωρη διάθεση, φεύγουν οι ζήλιες και οι κακίες της Αφροδίτης στον Σκορπιό, οι κοινωνικές σχέσεις γίνονται πιο ανάλαφρες και χαρούμενες, ενώ αναμένεται βελτίωση στα έσοδα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Ας κάνουμε όμως καλή διαχείριση, γιατί απ’ τις 23/1 που η Αφροδίτη θα μπει στον ασκητικό Αιγόκερω, τα πράγματα θα στενέψουν αρκετά.

3 Χριστούγεννα με πανσέληνο

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News