15 & 16 Σεπτεμβρίου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα!

By

Δες όλα όσα θα σου συμβούν μέσα στο Σαββατοκύριακο για να είσαι προετοιμασμένη… 

Κριός

Η εβδομάδα για σας θα έχει έντονο πάθος, ζήλια, κτητικότητα, εντάσεις, ανατροπές στις σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό θα οδηγήσει σε ξαφνικές αποφάσεις για τη σχέση σας, που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ίσως κάνετε άσκοπα έξοδα. Θα υπάρχουν απρόσμενες αλλαγές στα οικονομικά σας, αλλά και στα οικονομικά που σχετίζονται με τις σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια περίοδος που θα αγωνίζεστε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Θα δρομολογήσετε και θα βρείτε λύσεις στα σχέδιά σας και σε αυτά που σας απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα. Θα δραστηριοποιήστε κοινωνικά και θα συμμετέχετε σε συλλόγους και ομάδες. Θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους, που θα έχουν  την ίδια ιδεολογία με σας. Δείξτε λίγη προσοχή, γιατί θα υπάρχει ένταση και μη γίνεστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Προσοχή χρειάζεται και στον τρόπο που οδηγείτε.

Ταύρος

Θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες. Θα περάσετε μέρες πάθους, αγάπης, έρωτα, ζήλιας, αλλά και κτητικότητας. Κάποιες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις, ίσως διακοπούν ξαφνικά. Για τους αδέσμευτους, που έχουν ανάγκη για συντροφικότητα, είναι κατάλληλες μέρες να ερωτευτούν, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στο άτομο που τους ενδιαφέρει, αλλά θα υπάρχουν και ευκαιρίες για καινούργιους έρωτες. Στη σχέση σας και στις συνεργασίες, θα υπάρχει ένταση και δε θα μπορείτε να χειρίζεστε σωστά την κατάσταση. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται, ωστόσο νιώθετε δυνατοί, ελεύθεροι, έχετε αυτοπεποίθηση και πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε όλα. Βέβαια, αυτό θα σας κάνει να έχετε άγχος και νευρικότητα, για αυτό να προσέχετε τη σχέση σας με τους ανωτέρους. Προσοχή, επίσης, χρειάζεται και στον τρόπο που οδηγείτε.

Δίδυμοι

Θα παρουσιαστούν απρόσμενες αλλαγές στην καθημερινότητα, στον χώρο εργασίας, στη διάθεσή σας, αλλά και πιθανές ενοχλήσεις στην υγεία σας. Ίσως ξαναζήσετε μία σχέση από το παρελθόν. Θα έχετε αισιοδοξία, θα πραγματοποιήσετε ταξίδια και πνευματικές αναζητήσεις και θα παρακολουθήσετε σεμινάρια. Θα δρομολογήσετε και τα δικαστικά σας θέματα, που είχαν μείνει πίσω. Να προσέχετε την ένταση στον τρόπο που επικοινωνείτε και μη γίνεστε απόλυτοι. Επίσης, προσοχή απαιτείται και στον τρόπο που οδηγείτε. Είναι μία περίοδος που ευνοείται ο έρωτας και το πάθος.

Καρκίνος

Θα έχετε όμορφη διάθεση και θα νιώθετε την ανάγκη να ερωτευτείτε. Οι φόβοι και οι ανασφάλειές σας θα μεγαλώνουν και θα φέρουν ένταση στις σχέσεις σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά και με φίλους. Για αυτόν τον λόγο θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Θα παρουσιαστούν έξοδα ή οφειλές προς τρίτους και τράπεζες, που δε θα τα περιμένετε. Ίσως ένα οικονομικό θέμα να φέρει ένταση με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, για αυτό αποφύγετε να εμπλέκετε τα οικονομικά σας με φίλους. Θα διανύετε μία περίοδο όμορφη, δημιουργική και με γονιμότητα. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να ερωτευτούν και να κάνουν μία σχέση ζωής. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε όμορφες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ταξίδια, εκδρομές και  ευχάριστες οικονομικές συμφωνίες.

Λέων

Για σας η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ένταση και ανταγωνιστικότητα στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στα προβλήματα που αντιμετωπίζατε, τώρα ήρθε η ώρα να δώσετε τη λύση. Θα σας απασχολήσει και ένα οικονομικό θέμα, που έχει σχέση με άτομα της οικογένειάς σας. Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης, στον επαγγελματικό σας τομέα θα παρουσιαστούν απρόσμενες αλλαγές και ίσως χρειαστεί να διακόψετε μία εργασία και να ξεκινήσετε κάποια άλλη, που θα σας εκφράζει καλύτερα. Ωστόσο, από την ένταση που θα υπάρχει θα προκληθεί κρίση στις σχέσεις, στον γάμο και σε μία συνεργασία. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντας θα σας στηρίζουν ψυχικά και οικονομικά. Στις σχέσεις σας θα υπάρχει πάθος, έρωτας και ζήλια. Για τους αδέσμευτους ευνοούνται νέοι έρωτες, που με το πέρασμα του χρόνου θα σταθεροποιηθούν.

Παρθένος

Θα περνάτε όμορφα με αδέρφια και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι πολλές υποχρεώσεις και ο φόρτος εργασίας θα σας φέρουν άγχος και νευρικότητα, για αυτό προσέχετε να είστε ήρεμοι για να μην επηρεαστεί η υγεία σας. Για να εκτονώνετε την έντασή σας, θα είναι καλό να ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα ή με γυμναστική. Ευνοούνται οι έρωτες μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας ή σε ένα ταξίδι. Ίσως έρθει και ένας παλιός έρωτας από το εξωτερικό, που θα σας αναστατώσει. Πιθανόν θα υπάρξουν και παθιασμένοι έρωτες από τον χώρο της εργασίας.

Ζυγός

Θα είστε πολύ δημιουργικοί, θα ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα, που σας αρέσουν, θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Ο έρωτας και η σεξουαλικότητά σας θα είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα αυτήν την εποχή. Πολλοί από σας θα ερωτευτείτε. Θα υπάρχουν ξαφνικές εντάσεις, εκνευρισμός στις σχέσεις και απρόσμενες αλλαγές στα οικονομικά, που έχουν να κάνουν με τρίτους, με τον σύντροφό σας ή με τράπεζες και κληρονομιές. Ωστόσο κάποιοι ίσως να ευνοηθούν στα οικονομικά. Μπορείτε να τακτοποιήσετε θέματα, που καθυστερούσαν το καλοκαίρι και δεν μπορούσατε να τα λύσετε.

Σκορπιός

Θα έχετε καλή διάθεση, θα θέλετε να διασκεδάζετε, θα φροντίζετε τους άλλους, θα ντύνεστε όμορφα και θα προσέχετε την εμφάνισή σας. Θα είστε ερωτικοί, ελκυστικοί, γοητευτικοί και σεξουαλικοί. Οι αδέσμευτοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάποια γνωριμία και να δημιουργήσουν μία σχέση. Τώρα τα προβλήματα και οι υποθέσεις του σπιτιού, που είχατε και σας απασχολούσαν, θα εμφανίζονται πιο έντονα και θα χρειάζονται τη λύση τους. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα υπάρχει ένταση με τους γονείς σας ή με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας. Προσπαθήστε να είστε υποχωρητικοί και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια σε διάφορες υποθέσεις ή στα σχέδιά σας, που πιθανόν να φέρνουν το τέλος σε κάποια δραστηριότητά σας, για αυτό να μη στεναχωριέστε, όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Στη σχέση, στον γάμο και στις συνεργασίες σας θα υπάρχει ένταση και θα νιώθετε καταπιεσμένοι. Έτσι, μπορεί να διακοπεί κάποια σχέση ή συνεργασία, που ίσως μετανιώσετε αργότερα. Ευνοούνται ξαφνικοί έρωτες και γνωριμίες.

Τοξότης

Δε θα μπορείτε να εκφράσετε ανοικτά τα συναισθήματά σας αυτή την περίοδο, αλλά αν γνωρίσετε κάποιο άτομο, θα του δώσετε τη βοήθεια και την αγάπη σας, ωστόσο θα κρατήσετε μυστική τη σχέση αυτή. Θα υπάρχει ένταση με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα, που σας απασχολούσε και θα χρειαστεί με ηρεμία να του δώσετε λύση. Η καθημερινότητά σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη, θα έχετε πολλές συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις και ίσως οργανώσετε ταξίδια και εκδρομές. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για εργασία. Πιθανόν να υπάρχει και μία ξαφνική αλλαγή στον χώρο της δουλειάς σας. Ο έρωτας και το πάθος θα έρθουν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, από την καθημερινότητα και από τον χώρο της εργασίας.

Αιγόκερως

Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα. Ίσως να έχετε απρόοπτα έξοδα ή  να θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά το αγαπημένο σας πρόσωπο. Χρειάζεται όμως προσοχή για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους, που θα σας βοηθήσουν και θα αποτελούν στήριγμα για σας. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, θα εκφράζετε όμορφα τα συναισθήματά σας και ίσως ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον να γίνει ο έρωτάς σας. Θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, αισιόδοξοι και θα ψάχνετε να κάνετε καινούργια και πρωτοπόρα πράγματα.

Υδροχόος

Θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, ανεβασμένη δημοτικότητα και θα είστε πολύ κοινωνικοί. Θα γνωρίσετε άτομα που έχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα. Θα είναι πολύ καλή περίοδος για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και τον επαγγελματικό σας χώρο. Πρέπει όμως να προσέχετε τα έξοδά σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Θα έχετε δύναμη και αυτοπεποίθηση και θα μπείτε και πάλι σε δράση να πραγματοποιήσετε σχέδια και ζητήματα, που είχαν μείνει πίσω. Δε θα λείψει η ένταση και η νευρικότητα. Θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού.

Ιχθύες

Θα είναι πολύ καλή περίοδος για να κάνετε ένα ταξίδι, ίσως και στο εξωτερικό. Θα είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τα όνειρά σας και να ερωτευτείτε με πάθος. Ο έρωτας θα είναι πολύ κοντά αυτό τον καιρό και μπορεί να συμβεί κεραυνοβόλα. Ξαφνικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν στη σχέση με τα αδέρφια ή με το κοντινό σας περιβάλλον. Ενδεχομένως να αλλάξετε το μέσο  μεταφοράς σας. Σχέδια που δεν μπορούσατε να πραγματοποιήσετε το προηγούμενο διάστημα, αλλά και πολλές καινούργιες ιδέες σας, θα τις βάλετε σε εφαρμογή. Πιθανόν να γνωρίσετε και να ερωτευτείτε ένα άτομο σε ένα ταξίδι ή από το εξωτερικό.

Πηγή: astroteam.oroskopos.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News