Αναστάσιμο και αστρολογικά το φετινό Πάσχα

By

Αίσθημα αναγέννησης θα προσφέρει το φετινό Πάσχα, με τις πολλές θετικές και τυχερές όψεις που σχηματίζονται, συγκεκριμένα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, μια απ’ τις πιο ευνοϊκές περιόδους της χρονιάς.

1 Αναστάσιμο και αστρολογικά το φετινό Πάσχα

Οι ρυθμοί επιβραδύνουν ιδιαίτερα, λόγω πολλών πλανητών να βρίσκονται στον αργό Ταύρο, ενώ απ’ τις 28/4 έως τις 22/5 θα κινείται κι ο Ερμής ανάδρομα, κι αυτός στον Ταύρο, οπότε η βραδύτητα θα είναι πολύ φανερή. Δεν είναι περίοδος για ξεκινήματα, αλλά για απόλαυση της ζωής! Άλλωστε ανάδρομος Ερμής και ανάδρομος Άρης (έως 29/6) μας βάζουν σε μια φάση πολλών αναθεωρήσεων και ζυμώσεων, και δεν ευνοούνται τα τελείως καινούργια πράγματα και οι τελειωτικές αποφάσεις.

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο λοιπόν του Μαΐου, σχηματίζονται πολλές ευεργετικές όψεις με τον γενναιόδωρο Δία και με τον ισχυρό Πλούτωνα, οι οποίες ήδη απ’ τα τέλη Απριλίου λειτουργούν, φέρνοντας τύχη, δώρα, ταξίδια, αισιοδοξία, χαρά, ανανέωση, δύναμη, γονιμότητα, ευτυχείς εξελίξεις στις σχέσεις, βελτιωμένα έσοδα και σίγουρα απόλαυση της ζωής, της φύσης, των ανθρώπων!

2 Αναστάσιμο και αστρολογικά το φετινό Πάσχα

Πιο πολύ απ’ αυτές τις ευμενείς αστρολογικές συγκυρίες ευνοούνται τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και δευτερευόντως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), μια περίοδος αρμονική, ήπια, όμορφη και τυχερή, με ευχάριστες εξελίξεις, ανοίγματα, επιτυχίες, δημοφιλία, ωραία κοινωνική κι ερωτική ζωή. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) μπορεί να βαρεθούν λίγο, αλλά λαμβάνουν κι εκείνα εύνοιες πρακτικές, επαγγελματικές, οικονομικές. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) βιώνουν συναισθηματική ανακούφιση και αποφόρτιση, χαλαρώνουν και γεμίζουν μπαταρίες.

Ας απολαύσουμε λοιπόν με πολύ ευγνωμοσύνη το φετινό Πάσχα και το πρώτο μισό του Μαΐου, γιατί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο αναμένονται εντάσεις, με τις πολεμικές όψεις του Άρη να κάνουν το κλίμα εύφλεκτο, οπότε και θα μεταβληθεί σημαντικά το σκηνικό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News