Άρης – Αφροδίτη στον Κριό: Νέος κύκλος ξεκινά για τις σχέσεις

By

Με την ταυτόχρονη είσοδο και σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό στις 20/2, ένας νέος κύκλος ξεκινά σε σχέσεις και οι συνεργασίες οι οποίες περνούν σε καινούργια φάση και είμαστε όλοι έτοιμοι για νέα αρχή. Η διέλευσή τους απ’ τους Ιχθείς έως τότε, φέρνει το κλείσιμο κύκλων, τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες, όσο και σε προσωπικούς στόχους, ώστε να είμαστε έτοιμοι κατόπιν για νέα πράγματα.

Δεν λείπουν αισθήματα ενοχών και μεταμέλειας όσο οι δυο αυτοί πλανήτες βρίσκονται στους Ιχθύες, καθώς το παρελθόν έρχεται να μας στοιχειώσει. Απ’ τις 20/2 όμως και μετά, αφήνουμε το παρελθόν πίσω και με ορμή προχωράμε μπροστά, σε καινούργια πράγματα, σχέσεις, στόχους, ενώ προσφέρεται αρκετή έμπνευση απ’ τους πλανήτες.

1 Νέος κύκλος ξεκινά για τις σχέ σεις

Γενικά οι σχέσεις θα πάρουν νέα κατεύθυνση με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, που όχι μόνο γίνεται στο πρώτο ζώδιο, τον Κριό, αλλά και στην πρώτη του μοίρα, ενώ με ακρίβεια θα σχηματιστεί και θα κορυφωθεί στις 22/2. Έτσι παίρνονται σημαντικές, δυναμικές και παρορμητικές ή γρήγορες αποφάσεις, ανάλογες του πύρινου αυτού ζωδίου, του Κριού, ενώ μπαίνουν στη ζωή μας τελείως καινούργια πρόσωπα.

Είναι ωστόσο μια εγωιστική όψη: ο Κριός δεν ξέρει τι σημαίνει συντροφικότητα, καθώς προτεραιότητα είναι τα θέλω του, κι έτσι ο καθένας θα τείνει να τυφλώνεται απ’ το εγώ του και τις επιθυμίες του, τις οποίες πολλές φορές θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει εις βάρος των άλλων. Οι γυναίκες χρειάζεται προσοχή τώρα ώστε να μην χάσουν την θηλυκότητά τους και γίνουν υπερβολικά διεκδικητικές και δυναμικές.

2 Νέος κύκλος ξεκινά για τις σχέ σεις

Αρκετοί επίσης οι τσακωμοί αυτή τη περίοδο – είναι μια εύφλεκτη σύνοδος που γίνεται σε ένα πολεμικό κι εριστικό ζώδιο. Προκλητικές συμπεριφορές και “νταηλίκια” είναι πιθανό να εκδηλωθούν. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου βέβαια, το οποίο κορυφώνεται μια μέρα αφότου η Αφροδίτη συναντήσει με ακρίβεια τον Άρη, στις 23/2 δηλαδή, έρχεται να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και να φέρει περιορισμούς διάφορους.

Ο μήνας θα κλείσει καλά όμως, με τα τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο να ωθούν σε εποικοδομητικές κινήσεις και διεργασίες σε σχέσεις, συνεργασίες, στόχους, ενώ παίρνουμε καίριες πρωτοβουλίες και λειτουργούμε σωστά κι αποτελεσματικά.

3 Νέος κύκλος ξεκινά για τις σχέ σεις

Όσοι είναι γεννημένοι τις πρώτες μέρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου) θα πρέπει να προσέξουν ακόμα περισσότερου τους καυγάδες και τους εγωισμούς στις σχέσεις. Το κλειδί για όλους μας για να ξεπεραστούν οι προσωπικές εντάσεις, είναι να έχουμε κοινό στόχο ώστε να μην αναλωνόμαστε σε συγκρούσεις της προσωπικότητας. Ένας νέος κύκλος αρχίζει κι αν δεν έχεις στόχο, είναι τώρα καιρός να τον βρεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News