Άρης στον Τοξότη: Καιρός να στοχεύσεις ψηλά

By

Η διέλευση του Άρη απ’ τον Τοξότη απ’ τις 6 Μαρτίου έως τις 27 Μαΐου μάς βάζει σε μια περίοδο εξωστρεφή και δυναμική, με τολμηρά ανοίγματα αλλά και με πολλές υπερβολές ή και φανατισμό.

Ένα τρίμηνο όπου η εστίαση της προσοχής και της δράσης θα βρίσκεται σε θέματα σπουδών, σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, σε θέματα επίσης φιλοσοφίας, θρησκείας, πολιτικής και νομικών. Θέματα που όμως θα παρουσιάζουν και εντάσεις ή προβλήματα και άγχη.

Είναι καιρός να στοχεύσουμε ψηλά και μακριά, να χαράξουμε νέα πορεία, ενώ η γενναιότητα που προσφέρει αυτή η θέση μάς επιτρέπει να κάνουμε τα ανοίγματα που θέλουμε χωρίς φόβους και συστολές. Η θέση αυτή μας κάνει να ανοίξουμε νέα οράματα για το μέλλον.

1 Άρης στον Τοξότη - Καιρός να στοχεύσεις ψηλά

Αυτό όμως που θέλει ιδιαίτερη προσοχή είναι η επιπολαιότητα, η βιασύνη, η απερισκεψία, οι ακρότητες, ο δογματισμός και οι πολιτικές, ιδεολογικές, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές συγκρούσεις. Ο Άρης στον Τοξότη έχει τεράστια ανάγκη για ελευθερία και δεν ανέχεται καθόλου τους περιορισμούς. Είναι επίσης πολύ ξερόλας, γι’ αυτό προκαλούνται κιόλας οι ιδεολογικές συγκρούσεις και ο φανατισμός.

Τα ανοίγματα και τα ξεκινήματα που θα γίνουν σ’ αυτό το διάστημα, θα δοκιμαστούν τον Αύγουστο, όπου ο Άρης θα ξαναμπεί στον Τοξότη και θα συναντηθεί με τον αυστηρό Κρόνο, οπότε και θα φανεί εάν όσα ανοίχτηκαν μέσα στην άνοιξη ήταν μη ρεαλιστικά, αφελή ή επιπόλαια.

Δείτε πιο κάτω πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο απ’ τη διέλευση αυτή. Αλλά πάντα για να γίνει ακριβής πρόγνωση θα πρέπει κάποιος να δει τι συμβαίνει στο δικό του ωροσκόπιο και με την βοήθεια ενός καλού αστρολόγου.

Κριός

Δράση και ξεκινήματα που αφορούν ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Νομικές διεκδικήσεις και συγκρούσεις. Καινούργιες σπουδές ή αποφάσεις εκεί και άγχος ή τρέξιμο. Προσοχή σε ταλαιπωρίες σε ταξίδια ή σε εντάσεις με ξένους, προσοχή επίσης σε πολιτικές ή ιδεολογικές συγκρούσεις και φανατισμό. Αυξημένη ζωτικότητα. Εποχή ανοιγμάτων.

Ταύρος

Αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά και ίντριγκες, κρυφές κινήσεις, υπόγειοι ανταγωνισμοί. Άγχη και ανταγωνισμοί για οικονομικά θέματα, τρέξιμο για ζητήματα που αφορούν δάνεια, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομικά, διατροφή συζύγου, κλπ. Ορισμένοι άνθρωποι εισχωρούν πολύ στην ζωή και στην ψυχολογία σας. Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας.

Δίδυμοι

Μια έντονη περίοδος, με αρκετές συγκρούσεις κι εκνευρισμό, ωστόσο θα είναι κι ένα τρίμηνο με νέες σχέσεις και συνεργασίες, που θα ξεκινήσουν κυρίως με δική σας πρωτοβουλία. Προσοχή όμως χρειάζεται στον εγωισμό, στην εριστικότητα, στις βιασύνες και στους ανταγωνισμούς. Γενικά η κοινωνική σας ζωή θέλει προσοχή από εντάσεις.

Καρκίνος

Μια διέλευση που θα φέρει αρκετή δράση και ξεκινήματα στη δουλειά, θα πάρετε επαγγελματικές πρωτοβουλίες, όμως προσοχή χρειάζεται στον εκνευρισμό και στις εντάσεις στον χώρο εργασίας. Εντατική θα είναι γενικά η καθημερινότητά σας. Επίσης προσοχή θέλει η υγεία σας από φλεγμονές και ατυχήματα. Φτιάξτε τη διατροφή σας. Τρέξιμο πιθανό για θέματα κατοικίδιων.

Λέων

Θα αυξήσει πολύ την αυτοπεποίθηση, την ζωτικότητά και την δημιουργικότητά σας ο Άρης απ’ τον Τοξότη, ενώ θα έχετε και καλές αθλητικές επιδόσεις. Ένα τρίμηνο ιδιαίτερα ερωτικό, με νέα φλερτ, κυρίως μέσα από δική σας πρωτοβουλία. Εποχή διασκέδασης, σπορ, χόμπι, νέων δημιουργικών project. Προσοχή σε εντάσεις με τα παιδιά και στα ερωτικά.

Παρθένος

Δεν θα είναι και πολύ εύκολη για την ψυχολογία σας η διέλευση αυτή, καθώς θα φέρει αρκετές συγκρούσεις και θυμό, κυρίως με την οικογένεια – προσοχή στον εγωισμό σας. Ένα τρίμηνο στο οποίο θα τρέξετε αρκετά για θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – πιθανή μετακόμιση ή ανακαίνιση. Προφυλάξτε επίσης την υγεία σας.

Ζυγός
Αν και είστε άνθρωποι ευγενικοί, με τη διέλευση αυτή μπορεί να γίνετε πιο προκλητικοί κι εριστικοί στο λόγο και στη γραφή. Η επικοινωνία γενικά και οι μετακινήσεις θέλουν προσοχή από εντάσεις, βιασύνες, συγκρούσεις. Προσέξτε την οδήγηση. Συγκρούσεις πιθανές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Εποχή νέων σεμιναρίων και μαθημάτων. Αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια.

Σκορπιός

Περνάτε σε σχετικά πιο ήσυχη περίοδο με την προσωρινή έξοδο του Άρη απ’ το ζώδιό σας, όμως το οικονομικό θα είναι μια πηγή άγχους για ένα τρίμηνο. Ένα διάστημα με σημαντικές αγορές ή πωλήσεις, όμως με πιθανές ταλαιπωρίες εκεί. Προσοχή στην κτητικότητα. Πιθανό άνοιγμα νέων πηγών εσόδων, με δική σας πρωτοβουλία.

Τοξότης

Πολύ δυναμικούς κι εξωστρεφείς θα σας κάνει η διέλευση του Άρη απ’ το ζώδιό σας, ενώ θα αυξήσει την ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας. Θα είναι ένα τρίμηνο με δράσεις, ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, αποφάσεις, νέα πορεία. Όμως προσέξτε τις βιασύνες, τις συγκρούσεις και τον εγωισμό σας που θα είναι ιδιαίτερα έντονος.

Αιγόκερως

Το τελείωμα κάποιων θεμάτων και κύκλων θα σας τρέξει αρκετά αυτό το τρίμηνο – πιθανόν να είναι ορισμένα οικογενειακά θέματα ή ζητήματα ακινήτων. Μια περίοδος με ένταση ψυχολογική, με απωθημένα, και θα πρέπει να προσέξετε το θυμό που βγαίνει χωρίς να το καταλαβαίνετε. Πιθανή δυσκολία στον ύπνο λόγω φασαρίας, άγχους ή έντασης.

Υδροχόος

Μπορεί να έρθουν νέοι φίλοι στη ζωή σας και να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα αλλά και στο ίντερνετ και τα social media, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις και τους ανταγωνισμούς στις παραπάνω επαφές σας. Ένα τρίμηνο με νέα σχέδια και με το ξεκίνημα υλοποίησης πλάνων. Εναλλακτικές δραστηριότητες.

Ιχθύες

Απαιτητικό και αρκετά έντονο αυτό το τρίμηνο, θα σας τρέξουν αρκετά θέματα επαγγελματικά, με δράση και ξεκινήματα – δεν θα λείπει το άγχος αλλά και οι συγκρούσεις με άτομα εξουσίας. Γενικά θα είναι μια κουραστική περίοδος και με πολλές υποχρεώσεις, ενώ προσοχή θα χρειαστεί στον εγωισμό σας και στην υγεία από ατυχήματα, ιώσεις, φλεγμονές.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News