Άρης στον Τοξότη: Οι επιτυχίες αλλά και οι παγίδες που θα φέρει. Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

By

Ένας αισιόδοξος, γενναίος, πληθωρικός αλλά και επιπόλαιος πολεμιστής είναι ο Άρης στον Τοξότη, ο οποίος μάχεται για τη γνώση, τα οράματά του και την ελευθερία. Απ’ τις 14 Σεπτεμβρίου λοιπόν, έως τις 26 Οκτωβρίου που ο Άρης θα διατρέχει τον Τοξότη, θα είναι εποχή μεγάλων ανοιγμάτων, ρίσκων αλλά και απερίσκεπτων κινήσεων με μεγάλη δόση αφέλειας.

Αφού κάναμε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και σ’ ένα βαθμό πήραμε τον έλεγχο της ζωής μας με τον Άρη απ’ τον Σκορπιό απ’ τις 26 Ιουλίου, μια διέλευση που έβγαλε και αρκετά “σκοτάδια” στην επιφάνεια αλλά έφερε και πολλές, σπουδαίες ανακαλύψεις, ήρθε τώρα η ώρα να χαράξουμε νέους δρόμους. Μπορεί βέβαια ο Άρης στον Τοξότη να είναι μια διέλευση που θα μας εμφυσήσει παλικαριά, οπτιμισμό και αφοβία, ταυτόχρονα όμως θα τείνουμε να λειτουργούμε ασυλλόγιστα και υπερβολικά, μην υπολογίζοντας λεπτομέρειες και συνέπειες.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος κρύβεται κυρίως στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, όπου ο Άρης θα σχηματίσει δύσκολη όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα, γι’ αυτό θα υπάρχει έντονη τάση εξαπατήσεων. Διαλύονται απότομα ορισμένες αυταπάτες, κάτι που για πολλούς μπορεί να είναι σκληρό και να φέρει σημαντικές απογοητεύσεις. Σύγχυση πορείας και στόχων επίσης, ακόμα και ένα πρόσκαιρο χάος. Η όψη αυτή κορυφώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου.

Κατόπιν όμως θα σχηματίσει πολύ καλές όψεις με τον Ουρανό και τον Δία που θα κορυφωθούν στις 5 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα, οι οποίες θα ωθήσουν σε νέα, επιτυχημένα ξεκινήματα και ρίσκα, γι’ αυτό οι τολμηροί φαίνεται ότι θα δικαιωθούν.

aries5Κριός
Η διέλευση αυτή θα τονώσει τις δυνάμεις σας και θα σας κάνει αρκετά αισιόδοξους και τολμηρούς. Θα είναι περίοδος με ανοίγματα, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό αλλά και με νέες σπουδές. Πιθανές νομικές διεκδικήσεις. Μάχεστε για τη φιλοσοφία σας.

taurus5Ταύρος
Ανεβάζει τον ερωτισμό η διέλευση αυτή, φέρνει όμως και αρκετά οικονομικά άγχη, κυρίως γύρω από θέματα δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, φορολογικών, συντάξεων, διατροφής συζύγου κλπ. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά θέματα.

gemini6Δίδυμοι
Το ξεκίνημα νέων σχέσεων και συνεργασιών θα φέρει η διέλευση αυτή, ωστόσο θα πρέπει ταυτόχρονα να προσέξετε τις συγκρούσεις και τον εγωισμό στις σχέσεις. Ο εγωισμός άλλωστε καταστρέφει την συντροφικότητα. Δώστε στους άλλους την προσοχή που θα θέλατε να πάρετε.

crab4Καρκίνος
Δυναμικά εργασιακά ξεκινήματα, δράσεις και πρωτοβουλίες φέρνει η διέλευση αυτή, ενώ θα έχετε μια γεμάτη αλλά και αγχωτική καθημερινότητα. Προσέξτε τις συγκρούσεις στο χώρο δουλειάς. Επίσης προσοχή στην υγεία από φλεγμονές, κρυώματα κλπ – βελτιώστε τη διατροφή σας.

leo2Λέων
Ερωτικά ξεκινήματα αλλά και αυξημένη δημιουργικότητα και ζωτικότητα θα φέρει η διέλευση αυτή. Πάρτε πρωτοβουλίες στα ερωτικά. Πιθανή και μια εγκυμοσύνη. Αρκετό παιχνίδι, σπορ, διασκέδαση. Ωστόσο προσέξτε τις εντάσεις με τα παιδιά και τον ερωτικό σύντροφο.

virgo6Παρθένος
Καιρός για δυναμικές κινήσεις σε θέματα σπιτιού/ακινήτων. Πιθανή μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Βέβαια θα είναι κουραστική περίοδος για το ζώδιό σας, πιθανόν να “τρέξετε” αρκετά για την οικογένεια αλλά και για ζητήματα ακινήτων. Προσέξτε τις συγκρούσεις στο σπίτι.

libra5Ζυγός
Περίοδος με νέα μαθήματα και σεμινάρια. Πολλές μετακινήσεις και ταξιδάκια, όχι χωρίς άγχος και ταλαιπωρίες ωστόσο. Δεν αποκλείεται να αγοράσετε νέο όχημα. Προσέξτε την εριστικότητα στην επικοινωνία και τις συγκρούσεις με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους.

scorpio3Σκορπιός
Δυναμικές διεκδικήσεις σε οικονομικά, τολμηρές αγορές ή πωλήσεις. Βέβαια ενδέχεται να υπάρξει άγχος κι ανταγωνισμοί γύρω από οικονομικά θέματα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την κτητικότητά σας. Ίσως ανοίξετε νέες πηγές εσόδων, με δικές σας πρωτοβουλίες.

sagittarius8Τοξότης
Ο Άρης απ’ το ζώδιό σας θα σας κάνει πραγματικούς πολεμιστές! Περίοδος νέων ξεκινημάτων, δράσεων, πρωτοβουλιών. Δύναμη, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση. Προσέξτε όμως την εριστικότητα και τον εγωισμό σας. Προσοχή επίσης σε πονοκεφάλους, φλεγμονές, ατυχήματα.

capricorn5Αιγόκερως
Δεν θα είναι μια ιδιαίτερα εύκολη διέλευση, καθώς θα πρέπει να κλείσετε κάποια θέματα και κύκλους, κι αυτό πιθανόν να σας χαλάσει την ησυχία, όμως θα τα καταφέρετε τελικά. Το στρες ίσως έχει αντίκτυπο στον ύπνο σας. Δεν επιτρέπει να κρύβετε πράγματα κάτω απ’ το χαλί.

aquarius5Υδροχόος
Νέα σχέδια για το μέλλον και ξεκίνημα υλοποίησης στόχων, με δυναμισμό και τόλμη. Νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας, όμως προσέξτε τις συγκρούσεις στις παρέες σας και μέσα σε ομάδες. Πιθανόν να ξεκινήσετε τη συμμετοχή σας σε συλλόγους, οργανώσεις ή στο ίντερνετ με ένα νέο website.

pisces10Ιχθύες
Κουραστική περίοδος μεν, αλλά θα έχετε την ευκαιρία και τον δυναμισμό να προχωρήσετε σε τολμηρά επαγγελματικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Προσέξτε τις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας. Ίσως δείχνετε πιο εριστικοί κοινωνικά, όμως παίρνετε θέση leader τώρα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News