Αρνητικά συναισθήματα στις σχέσεις και σεξουαλική «κλοπή»

By

Στις ημέρες μας, οι γυναίκες (κυρίως), λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης που υπάρχει στις σχέσεις, είναι γεμάτες δηλητηριασμένα συναισθήματα. Και φυσικά αυτά τα συναισθήματα τα μεταφέρουν στους άντρες, δηλητηριάζοντάς τους αντίστοιχα. Η απιστία και ο φόβος της απιστίας, τους δημιουργούν τρομερή ανασφάλεια… και αυτό δεν υφίσταται χωρίς λόγο.

Η ανάγκη για πίστη δεν είναι ένα κενό «ταμπού», γιατί το σεξ είναι ιερό. Κατά την διάρκεια του σεξ, το άτομο «ανοίγει» τον εαυτό του στον άλλον, εμπιστεύεται την ίδια του την ύπαρξη στον άλλον, μοιράζεται την ουσία του με τον άλλον. Είναι μια κατάθεση ψυχής και αναμένει απ’ αυτόν να μην την «ξεπουλήσει». Έτσι, αν εμφανιστεί υποψία για απιστία, το άτομο νιώθει, ότι εκείνος με τον οποίο μοιράστηκε το είναι του, τον ξεπουλάει.

 

1 Αρνητικά συναισθήματα στις σχ έσεις και σεξουαλική κλοπή

 

Βέβαια, στην εποχή μας, που υπάρχει πλήρης ισοπέδωση των ηθών, λόγω ασυνειδησίας των λειτουργιών που λαμβάνουν χώρα στην ερωτική επαφή, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ελεύθερος να πηγαίνει από εδώ κι από εκεί σαν πεταλουδίτσα, χωρίς να έχει κάποιο κόστος αυτό, καθώς θεωρεί, ότι γίνεται μια σωματική μόνο ένωση στο σεξ. Αυτό που συμβαίνει με τις διάφορες «πεταλουδίτσες», ή μάλλον με τους «πεταλούδους», που πηγαίνουν από «λουλούδι» σε «λουλούδι», είναι ότι κλέβουν μέρος απ’ την ουσία των γυναικών με το σεξ. Ακόμα, και σε αφοσιωμένες σχέσεις γίνεται αυτή η κλοπή, καθώς το σεξ είναι ο Νο1 τρόπος βαμπιρισμού, όταν γίνεται με λάθος κίνητρο.

Προσοχή: Νο1 τρόπος βαμπιρισμού, όχι Νο2 ή Νο3. Κι αυτό, γιατί αντλεί κανείς απ’ την ουσία του άλλου. Και φυσικά ένας κλέφτης μπορεί να πλουτίζει προσωρινά, όμως σταδιακά πτωχεύει και χάνει τα δικαιώματά του. Σίγουρα, αυτή η κλοπή «δένει» τον άνθρωπο στο πεδίο της γης, στο οποίο είναι αναγκασμένος να επανενσαρκώνεται για να ξεπληρώσει.

 

2 Αρνητικά συναισθήματα στις σχ έσεις και σεξουαλική κλοπή

 

Στην παραπάνω κλοπή οι γυναίκες δεν είναι θύματα, αλλά συνένοχοι από τη στιγμή που την επιτρέπουν. Και οι συνένοχοι παίρνουν συνήθως την ίδια ποινή με τον κλέφτη. Οι γυναίκες, με αυτή τη κλοπή που επιτρέπουν, χάνουν το χάρισμά τους, την ομορφιά και αγνότητά τους, καθώς χάνουν κομμάτια από τη βασική τους ενέργεια, από την ουσία τους. Και χωρίς χάρισμα, ενέργεια και ομορφιά, δεν μπορούν να «θρέψουν» τους άντρες, οι οποίοι μένουν και αυτοί με τη σειρά τους λειψοί, ανικανοποίητοι.

 

3 Αρνητικά συναισθήματα στις σχ έσεις και σεξουαλική κλοπή

 

Έτσι, έχουμε αυτή την ενεργειακή πτώχευση στις μέρες μας, που κάνει τους ανθρώπους ακόμα πιο βαμπιρικούς, αρνητικούς, καταθλιπτικούς, συγχυσμένους και κακόμοιρους. Επιπροσθέτως, απόρροια αυτού είναι και πληθώρα ασθενειών, που δημιουργούνται λόγω της ενεργειακής απώλειας, αλλά και λόγω της ενεργειακής μόλυνσης, κυρίως στις γυναίκες, οι οποίες είναι δέκτες ενεργειών και με το σεξ φορτώνονται τα «σκουπίδια» των αντρών. Αυτός είναι και ο λόγος, που παρατηρείται τόσο μεγάλη έξαρση των γυναικολογικών προβλημάτων, αφού γίνεται αλόγιστη εναλλαγή συντρόφων στις μέρες μας.

Και οι άντρες όμως παρουσιάζουν προβλήματα λόγω της κακής χρήσης της σεξουαλικής ενέργειας, όπως πρόωρη ανικανότητα, προβλήματα στο προστάτη κλπ. Ωστόσο, και τα δυο φύλα μοιράζονται ενέργειες, σκεπτομορφές, ακόμα και οντότητες ο ένας του άλλου, μέσω του σεξ. Οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες άλλωστε, δείχνουν ότι υπήρξε μετάδοση οντοτήτων, καθώς οι ιοί, τα βακτήρια, οι παθογόνοι οργανισμοί κλπ, είναι τα σώματα αστρικών οντοτήτων.

Εν κατακλείδι, θέλει τρομερή προσοχή και ωριμότητα η σεξουαλική διαχείριση και διάθεση του εαυτού μας. Είμαστε ενεργειακά όντα, όχι πλαστικές κούκλες!

 

4 Αρνητικά συναισθήματα στις σχ έσεις και σεξουαλική κλοπή

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News