keepup astrosoul

Άστατη αλλά και αποφασιστική περίοδος

By

Εκρηκτικό αλλά και πολεμικό κλίμα δημιουργούν οι έντονες όψεις του Ουρανού και του Άρη, γι’ αυτό αυξάνονται κατακόρυφα τα ατυχήματα και διάφορα απρόοπτα, όμως είναι και περίοδος με ξεκινήματα και δυναμικές και δημιουργικές δράσεις.

Στις 17/7 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο αυξάνει μεν τον ρομαντισμό και τη διάθεσή μας να ερωτευτούμε, αυξάνει όμως και τις ερωτικές πλάνες, όπως και τις οικονομικές εξαπατήσεις και “διαρροές”. Δεν λείπουν κάποιες απογοητεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Απ’ την άλλη όμως, το εξαιρετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται στις 18/7, φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε ερωτικά, οικονομικά και συνεργασίες, ενώ βιώνουμε το γενναιόδωρο και καλοσυνάτο πρόσωπο των ανθρώπων. Απόλαυση της ζωής, ωραίες αγορές, ανέσεις. Βέβαια την ίδια μέρα σχηματίζεται με ακρίβεια και το πολύ δυνατό τετράγωνο Άρη-Ουρανού, λόγω του οποίου αυτή την εποχή παρουσιάζονται πολλά απρόοπτα, βλάβες, ανατροπές, εκρήξεις, ατυχήματα, εξάρσεις θυμού κι εξεγέρσεις. Σίγουρα μάς κρατά σε υπερδιέγερση.

Στις 19/7 το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μάς βοηθά γύρω σε αυτές τις μέρες να κάνουμε εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις, και να προχωρήσουμε σε επιτυχημένες συμφωνίες. Μια όψη που κάνει την επικοινωνία πιο ώριμη, το νου πιο ρεαλιστικό, ενώ διάφορες συναλλαγές και οι μετακινήσεις γίνονται αποτελεσματικά.

Άλλη μια Ουράνια, ανατρεπτική όψη κορυφώνεται στις 21/7, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, το οποίο φέρνει διάφορα σοκ, ξαφνικές αλλαγές αλλά και συνειδητοποιήσεις – βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Μια “ηλεκτρική” επιρροή, που μας ξυπνά, ενώ και στην κυριολεξία χρειάζεται προσοχή στον ηλεκτρισμό και στις ηλεκτρικές συσκευές αυτή την εποχή. Επειδή ο Ουρανός κυβερνά και την αεροπορία, οι Ουράνιες όψεις της περιόδου εφιστούν τη προσοχή σε βλάβες και ατυχήματα στα αεροπλάνα.

Η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται στις 24/7 ωστόσο, δίνει λύσεις, επινοητικότητα, έξυπνες και δημιουργικές ιδέες και διαύγεια νου, ενώ μαθαίνουμε καινούργια πράγματα. Την ίδια μέρα κορυφώνεται η δυσμενής αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία αυτές τις μέρες δοκιμάζει δεσμούς, συνεργασίες αλλά και τα οικονομικά μας – “στέγνωμα” της ροής του χρήματος. Δοκιμασία της αυτοεκτίμησης επίσης.

Ο Ήλιος συναντιέται με τον Άρη στο Λέοντα με ακρίβεια στις 27/7, μια πολεμική αλλά και πολύ αποφασιστική επιρροή, που γίνεται αισθητή ήδη απ’ τα μέσα του μήνα, η οποία αυτή την εποχή μάς ωθεί σε δυναμικές δράσεις και ξεκινήματα – ευνοεί τα νέα επιχειρηματικά project. Τονώνει πολύ τη ζωτικότητα, το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα, δυναμώνει όμως πολύ και τον εγωισμό, το θυμό, την έπαρση και τον αυταρχισμό. Πιθανές αρκετές φωτιές επίσης, όπως και εγκαύματα, φλεγμονές και πονοκέφαλοι. Αυξάνει τις αθλητικές αλλά και τις ερωτικές επιδόσεις – μια φλογερή επιρροή. Make love, not war!

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μπορώ να έχω cheat day όταν κάνω δίαιτα; Μετά από πόσες μέρες μπορώ να φάω ό,τι θέλω πριν συνεχίσω;

Δες τι απαντάει σε αυτήν την ερώτηση που απασχολεί πολλούς μια νέα έρευνα Πανεπιστημίου. Εσύ μπορεί να νομίζεις πως...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
LIVE WELL Σεξ & Σχέσεις

4 τρόποι να κάνεις καλύτερο σεξ το 2020, σύμφωνα με τους ειδικούς

Το Pure Romance, μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σεξουαλικής υγείας και της ερωτικής ζωής, διεξήγαγε...
Διαβάστε Περισσότερα