Ιούνιος 2014: AstroSoul

By

Astro: 

Το παρελθόν χτυπά την πόρτα…

Μην απορήσεις αν τον φετινό Ιούνιο συναντήσεις το παρελθόν μπροστά σου: μνήμες, παιδικοί φίλοι, συγγενείς που έχεις να δεις καιρό, παλιοί συμμαθητές, παλιοί έρωτες κλπ, γιατί ο Ερμής όχι μόνο γυρνά ανάδρομος (τυπικά στις 7/6 αλλά ήδη απ’ τις πρώτες μέρες του Ιουνίου λειτουργεί), αλλά θα βρίσκεται και στο ζώδιο του παρελθόντος, τον Καρκίνο.

astro

Φυσικά, θα αναμασήσεις αρκετά το παρελθόν, κάτι που χρειάζεται κατά περιόδους, ώστε να μην μένει “αναφομοίωτο” υλικό και μη επεξεργασμένες εμπειρίες στο είναι σου.

Αυτό το ρόλο έχει και ο Καρκίνος στον ζωδιακό, την επεξεργασία του παρελθόντος, γι’ αυτό δεν πρέπει να αποφύγεις αυτή τη διαδικασία τώρα. Απλά πρόσεχε να μην γίνεις θύμα της δικής σου… θυματοποίησης. Γιατί ο Ερμής στον Καρκίνο, είναι κλαψιάρης, νιώθει αδικημένος απ’ τη ζωή και τη μοίρα και κλαίει για το παρελθόν του και τις πληγές του. Όμως κανείς δεν είναι αδικημένος – αντιθέτως μάλιστα, όποιος νιώθει αίσθημα αδικίας σημαίνει ότι έχει αδικήσει! Αυτά είναι τα τεχνάσματα του εγώ, που αντιστρέφει τις καταστάσεις…

 

Soul

ΤΟ top model

Ο Ήλιος είναι το απόλυτο top model που αξίζει να μιμηθείς σε όλα. Γίνε σαν τον Ήλιο. Παρατήρησέ τον πως λειτουργεί, πως ακτινοβολεί και πως δίνει, δίνει, δίνει, χωρίς καμία προσμονή. Πως αυτο-ενεργοποιείται. Πόσο ζεστός και ζωοποιητικός είναι. Νιώσε την τέλεια αυτοπεποίθησή του – είναι Ον όπως κι εσύ, απλά πιο μεγάλο, και φυσικά, πιο λαμπρό!

soul

Έχουμε τόσο Ήλιο στην Ελλάδα, δώσ’ του περισσότερη προσοχή κι εκμεταλλεύσου την παρουσία του. Όχι μόνο για να κάνεις ηλιοθεραπεία στο φυσικό σου σώμα, αλλά να κάνεις “ηλιοθεραπεία” και στο νου και τα συναισθήματά σου!

 

Όλα τα καθαρίζει το φως του Ηλίου. Καμία ασθένεια ή αρνητικότητα δεν μπορεί να μείνει με το φως του. Γι’ αυτό γίνε σαν τον Ήλιο. Φαντάσου τον εαυτό σου σαν έναν λαμπρό ήλιο. Κάθε ασθένεια και αρνητικότητα είναι σκοτάδια στο νου, στα συναισθήματα και στο σώμα σου. Αλλά το φως του Ηλίου είναι πιο δυνατό.

 

Κάνε την άσκηση των πνευματικών top models και γίνε σαν τον Ήλιο…

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News