Αύγουστος 2014: Δες τις τυχερές και τις δύσκολες στιγμές του

By

Αύγουστος 2014: Οι τυχερές και οι δύσκολες στιγμές του

Ο φετινός Αύγουστος αστρολογικά υπόσχεται αρκετές ωραίες στιγμές, όμως κρύβει και σημαντικές παγίδες που χρειάζονται προσοχή. Μην ξεχνάμε ότι μια περίοδος σχεδόν ποτέ δεν είναι μόνο αρνητική ή θετική, καθώς οι αστρολογικές όψεις αναμειγνύονται μεταξύ τους. Επίσης πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι οι αστρολογικές όψεις δεν λειτουργούν μόνο την μέρα που σχηματίζονται με ακρίβεια αλλά κι από πιο πριν, και λίγες μέρες μετά.
Αύγουστος-2014-Δες-τις-τυχερές-και-τις-δύσκολες-στιγμές-του-1

Η διέλευση του Άρη απ’ τον Σκορπιό ήδη απ’ τα τέλη Ιουλίου, αυξάνει τις αναγεννητικές μας δυνάμεις, γι’ αυτό νιώθουμε πιο ανανεωμένοι και δυνατοί, ενώ το σώμα μας αποβάλλει καλύτερα τις τοξίνες. Ωστόσο, ο Άρης θα συναντηθεί με τον Κρόνο, μια δύσκολη σύνοδος που κορυφώνεται στις 25 Αυγούστου, όμως ήδη απ’ τα μέσα του μήνα θα γίνει αισθητή η επιρροή της, η οποία μας “παραλύει” και μας εμποδίζει να κάνουμε όσα θέλουμε. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε ατυχήματα, καθώς η όψη αυτή αυξάνει τα σπασίματα των οστών. Ειδικά μάλιστα οι Σκορπιοί, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι θα πρέπει να προσέχουν ακόμα περισσότερο. Είναι μια όψη ατυχιών, αναποδιών και γκαντεμιάς. Bad karma revisited μάλλον θα το έλεγα 🙂 . Αυτή είναι και η πιο δύσκολη επιρροή του Αυγούστου.

Την 1η Αυγούστου κορυφώνονται πολλές όψεις, οι οποίες προκαλούν υπερβολές, φανατισμό, ωθούν σε ακρότητες, ενώ χρειάζεται προσοχή και σε ατυχήματα από βιασύνη κι αδεξιότητα. Τάση για γκάφες. Επίσης κοντά στην 1η του μήνα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αυξάνει τους -συχνά ξαφνικούς- χωρισμούς καθώς “παγώνουν” τα συναισθήματα και διακόπτονται δεσμοί που είχαν βαλτώσει.
Αύγουστος-2014-Δες-τις-τυχερές-και-τις-δύσκολες-στιγμές-του-2

Όμως η πολύ ωραία σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται στις 2 Αυγούστου φέρνει κάποια καλά νέα, ανοίγουν πόρτες για το μέλλον, ενώ γίνονται ελπιδοφόρες γνωριμίες και επιτυχημένες συμφωνίες.

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη τις πρώτες μέρες του Αυγούστου φέρνει εκνευρισμό στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις και χρειάζεται υπομονή. Και αυτή η όψη αυξάνει τα ατυχήματα, κυρίως τα καψίματα και τα κοψίματα στα δάχτυλα και στα χέρια, ενώ κορυφώνεται στις 3/8.

Το πολύ ωραίο τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 7/8 μας βοηθά να εκπληρώσουμε κάποια όνειρά μας και κάνουμε σωστές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, παίρνουμε καλές πρωτοβουλίες και κινούμαστε επιτυχώς και με διαίσθηση.
Αύγουστος-2014-Δες-τις-τυχερές-και-τις-δύσκολες-στιγμές-του-3

Απαιτητικά τα τετράγωνα του Κρόνου που κορυφώνονται στις 9/8 και είναι μέρες δύσκολες, με περισσότερες φοβίες, κατάθλιψη, αρνητικές σκέψεις και εμπόδια επικοινωνιακά ή άλλα. Χρειάζεται ρεαλισμός και σκληρή δουλειά κι υπευθυνότητα. Η πανσέληνος δε στις 10 Αυγούστου εντείνει αυτές τις επιρροές, γι’ αυτό δεν αναμένεται να είναι η πιο ρομαντική και ειδυλλιακή πανσέληνος.

Στα μέσα του μήνα οι πλανήτες επιτρέπουν ένα break και μια χαλάρωση, ενώ έρχεται η πολύ ωραία και τυχερή σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 18/8 να φέρει ευτυχείς εξελίξεις στις σχέσεις και αύξηση εσόδων, ενώ απολαμβάνουμε τώρα πλήρως τη ζωή, τον έρωτα, το παιχνίδι και το καλοκαίρι.

Στην τελευταία εβδομάδα του μήνα ωστόσο, η Αφροδίτη θα σχηματίσει δύσκολες όψεις με Κρόνο και Άρη, οι οποίες θα δοκιμάσουν τους δεσμούς και τα οικονομικά, ενώ προσοχή χρειάζεται σε τσακωμούς, σε εγωισμούς στις σχέσεις και σε απορριπτικές συμπεριφορές.
Αύγουστος-2014-Δες-τις-τυχερές-και-τις-δύσκολες-στιγμές-του-4

Δεν θα λείπουν όμως οι ρομαντικές στιγμές, με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 29/8 να κάνει το κλίμα ονειρικό, αλλά προσοχή χρειάζεται σε πλάνες κι αυταπάτες.

You may also like

Hot News