Δίας στον Ζυγό – Αίσθημα δικαίωσης

By

Στις 9 Σεπτεμβρίου ο ευεργέτης Δίας εγκαταλείπει την Παρθένο, μια κακή θέση για εκείνον, και εισέρχεται στο ευγενικό, κοινωνικό και πολιτισμένο ζώδιο του Ζυγού, για να επαναφέρει στη ζωή μας κάποιες ισορροπίες και τη χαμένη διακριτικότητα μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2017.

Η διέλευση αυτή θα ευεργετήσει τη κοινωνική ζωή όλων μας, και θα είναι περίοδος με νέες ευνοϊκές σχέσεις, καλές φιλίες και συνεργασίες. Θα επαναφέρει ένα αίσθημα δικαιοσύνης και δικαίωσης, ενώ θα αναδείξει θέματα ίσων δικαιωμάτων, πολιτισμού, τέχνης και δημοσίων και διεθνών σχέσεων και συμμαχιών. Οι δικηγόροι θα είναι μια ομάδα επαγγελματιών που θα αναδειχθεί επίσης και θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο.

Τα ζώδια του Αέρα φυσικά θα ευνοηθούν περισσότερο – Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι.

ΔίαςστονΖυγό–Αίσθημαδικαίωσης
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:

Κριός

Πολύ ευεργετική για την κοινωνική σας ζωή η διέλευση αυτή, θα φέρει νέες ενθουσιώδεις σχέσεις, πολύ καλές συνεργασίες και άφθονο socializing. Θα είναι χρονιά γάμου ή δέσμευσης. Παράλληλα, θα νιώσετε μεγαλύτερη ισορροπία στη ζωή σας και δικαίωση. Θα βιώσετε το καλοσυνάτο και γενναιόδωρο πρόσωπο των ανθρώπων – κάποιοι θα σας ευεργετήσουν.

Ταύρος

Υγεία, εργασία και καθημερινότητα θα ευεργετηθούν για ένα χρόνο με τη διέλευση αυτή. Έτσι, είναι πιθανό μέσα από μια νέα διατροφή ή θεραπεία να πάει καλά η υγεία σας, ενώ αναμένονται ευκαιρίες κι επιτυχίες στον εργασιακό χώρο. Άνετες συνθήκες στο χώρο δουλειάς αλλά και στην καθημερινότητά σας. Εύνοια και σε θέματα κατοικίδιων.

Δίδυμοι

Ερωτικές επιτυχίες υπόσχεται η διέλευση αυτή για ένα χρόνο, ένα διάστημα με πολύ φλερτ, με πολλές επίσης ευκαιρίες διασκέδασης, και με ενασχόληση με θέαμα, θέατρο, χόμπι, σπορ και με ό,τι δημιουργικό. Επίσης θα δώσει εύνοια σε θέματα παιδιών – πιθανή εγκυμοσύνη ή επιτυχίες των παιδιών. Βιώνετε επιτέλους τη χαρά της ζωής.

Καρκίνος

Θα ευεργετήσει θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας ο Δίας για ένα χρόνο, ένα διάστημα με πιθανή μια ωραία μετακόμιση σε μεγαλύτερο ή πιο άνετο σπίτι, με μια καλή ανακαίνιση ή με ευνοϊκές αγορές ή πωλήσεις. Πιθανή και διαμονή στο εξωτερικό. Διεύρυνση της οικογένειας. Παράλληλα, τα συναισθήματά σας θα “ανοίξουν” και θα γίνουν αισιόδοξα.

Λέων

Επικοινωνία και μετακινήσεις θα ευεργετηθούν ιδιαίτερα με τη διέλευση αυτή. Που σημαίνει ότι θα κάνετε πολλές επαφές και γνωριμίες, ίσως σημαντικές συμφωνίες, ενώ θα μάθετε πολλά πράγματα, θα κάνετε σεμινάρια και αναμένονται επιτυχίες σε εξετάσεις. Πιθανή αγορά οχήματος. Ευεργεσία από συγγενείς, καλοί γείτονες και συμμαθητές. Θετικός νους. Γράψιμο, διάβασμα.

Παρθένος

Μην τα βάφετε μαύρα που φεύγει ο Δίας απ’ το ζώδιό σας, γιατί τώρα θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας. Έτσι, για ένα χρόνο αναμένεται αύξηση εισοδήματος και πολύ καλές πωλήσεις ή αγορές που θα σας ενθουσιάσουν. Παράλληλα, θα απολαύσετε τη ζωή και τις αισθήσεις, και θα είναι μια περίοδος με μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας υλικής και συναισθηματικής.

Ζυγός

Φυσικά είστε οι πιο τυχεροί αυτής της διέλευσης – είναι η χρονιά σας. Ένα διάστημα στο οποίο η ζωή θα σας φέρει δώρα, ανάλογα βέβαια και το κάρμα σας, θα έρθουν επιτυχίες, ανοίγματα, ταξίδια, δημοφιλία, γνώσεις, διπλώματα, ενώ θα προχωρήσετε και σε ενθουσιώδη ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Αυξημένη ζωτικότητα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Περισσότερο ψυχικά θα ευνοηθεί το ζώδιό σας απ’ τη διέλευση αυτή, κάτι καθόλου ευκαταφρόνητο – θα μαλακώσει η ψυχολογία σας, θα κοιμάστε καλύτερα και θα έχετε ευκαιρίες για χαλάρωση και φυγή απ’ τα καθημερινά. Πνευματική ανάταση, εύνοια στο διαλογισμό και την τέχνη. Αίσθημα ολοκλήρωσης. Καρποφορία παλιών κόπων. Εύνοια και σε θέματα φιλανθρωπίας.

Τοξότης

Αναμένεται να μεγαλώσει ο κοινωνικός σας κύκλος με τη διέλευση αυτή: νέοι θετικοί φίλοι έρχονται στη ζωή σας, ακόμα και άτομα απ’ το εξωτερικό, ενώ θα συμμετέχετε σε καλές ομάδες ή συλλόγους. Δημοφιλία μέσα απ’ το ίντερνετ και τα social media. Νέα σχέδια για το μέλλον, το οποίο επιτέλους ανοίγεται αισιόδοξο. Οι φίλοι βοηθούν. Καλή δικτύωση γενικά.

Αιγόκερως

Πολύ καλή χρονιά για τα επαγγελματικά σας, κι έτσι μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 αναμένονται επιτυχίες, άνοδος, δημοφιλία, αναγνώριση, ευεργεσία από άτομα εξουσίας, ενώ θα προχωρήσετε σε επιτυχημένα ανοίγματα ή σε καριέρα στο εξωτερικό. Επίσης θα φέρει και κοινωνική δημοφιλία, θα αναδειχθείτε περισσότερο δημοσίως. Ευκολότερη κι επιτυχέστερη οργάνωση της ζωής σας.

Υδροχόος

Ανεβάζει την αισιοδοξία η διέλευση αυτή, και επιτέλους ξαναβρίσκετε τη χαρά και το νόημα της ζωής! Ανοίγουν οι ορίζοντές σας, ταξιδεύετε περισσότερο, διαβάζετε περισσότερο, ενώ θα έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών, διδασκαλίας, συγγραφής αλλά και σε νομικά ζητήματα. Εύνοια επίσης στο να κάνετε κάποια ανοίγματα στη ζωή σας. Αυξημένη πνευματικότητα και φιλοσόφηση.

Ιχθύες

Ενίσχυση οικονομική θα φέρει η διέλευση αυτή για ένα χρόνο, ενώ θα δεχθείτε εύνοια σε θέματα δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, κληρονομικών, ασφαλειών, εφορίας, διάφορων ρυθμίσεων, διατροφής κλπ. Όμως θα απογειωθεί και η ερωτική σας ζωή – αυξημένη σεξουαλικότητα. Ευκολότερος ο έλεγχος της ζωής σας. Εύνοια σε ψυχανάλυση, έρευνα, εσωτερισμό. Βελτιωμένη ψυχολογική ζωή.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News