Δίας στον Λέοντα: Η επιστροφή του Σούπερ-Ήρωα

By

Αλλά και η επιστροφή της χαράς, της δημιουργικότητας, του παιδικού αυθορμητισμού… Καιρός ήταν, γιατί για σχεδόν δύο χρόνια τώρα, ο Κρόνος απ’ τον Σκορπιό έχει κάνει αρκετά ζοφερή και καταθλιπτική τη διάθεση. Ο πληθωρικός Δίας όμως στο θετικό ζώδιο του Λέοντα νιώθει πολύ καλά και βγάζει όλη του την αισιοδοξία.

Στις 16 Ιουλίου λοιπόν έχουμε το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της εισόδου του Δία στον Λέοντα για ένα χρόνο, συγκεκριμένα θα κάτσει εκεί μέχρι τις 11 Αυγούστου του 2015. Είναι μια διέλευση που θ’ αυξήσει επιτέλους την δημιουργικότητα και θα ευνοήσει την επιχειρηματικότητα, τον τομέα της διασκέδασης και του θεάματος, όπως επίσης θ’ αυξήσει και τις εκδηλώσεις ηρωισμού, καθώς τονώνει το θάρρος και τη γενναιότητα. Βέβαια, θ’ αυξήσει επίσης και τις κραυγαλέες τάσεις, την επίδειξη και την ματαιοδοξία. Ο Λέων ενδιαφέρεται για την εμφάνιση και για την εξωτερική όψη των πραγμάτων, εις βάρος πολλές φορές της ουσίας.
1-super-hero

Ιδιαίτερα φυσικά θα ευνοηθούν τα ζώδια της φωτιάς, με πρώτο βέβαια τον Λέοντα και κατόπιν τον Τοξότη και τον Κριό, οι οποίοι θα έχουν αέρα στα πανιά τους της αισιοδοξίας, του νέου οράματος και της δημιουργικότητάς τους. Όλα είναι κατορθωτά γι’ αυτόν τον ηρωικό Δία και τίποτα δεν μπορεί να καταστείλει την διάθεσή του για ζωή και διασκέδαση. Όμως και ο εγωισμός και το πείσμα αυξάνουν αναλόγως.

Το θέατρο, το σινεμά, το θέαμα γενικά αλλά οι επιχειρήσεις, κυρίως αυτές που αφορούν τη διασκέδαση, αναμένεται ν’ ανθίσουν ξανά – ο Λέων αν μη τι άλλο ξέρει να γλεντά όσο κανένα άλλο ζώδιο! Είναι όμως και το ζώδιο των παιδιών, γι’ αυτό είναι πιθανό να παρατηρηθεί αύξηση των γεννήσεων, ενώ γενικά η εστίαση της προσοχής θα πέσει στα παιδιά αλλά και στον ρόλο του πατέρα, ο οποίος θα αναδειχθεί περισσότερο τώρα.
2-super-hero

Ανθίζει βέβαια και ο έρωτας! Ο Λέων έχει ειδίκευση στο φλερτ – είναι το παγόνι που φουσκώνει και κατακτά! Πέρα από μιζέριες και μικρότητες, ο Δίας στον Λέοντα ξέρει να φλερτάρει, δίνοντας όλο του τον εαυτό, την προσοχή και την ζεστασιά του σ’ εκείνον που θέλει να κατακτήσει. Ξέρει καλά το “σπορ” του φλερτ και η γενναιοδωρία και η πληθωρική του παρουσία τον κάνουν νικητή. Εποχή των αντρών λοιπόν να ανακτήσουν τον ρόλο τους του κατακτητή.

Και τώρα που μιλήσαμε για σπορ, ο Δίας στον Λέοντα θα ευνοήσει γενικά τα σπορ, όχι τόσο σαν μέσο νίκης αλλά περισσότερο σαν μέσο παιχνιδιού και ψυχαγωγίας. Ο Λέων είναι το ζώδιο του παιχνιδιού – είναι το παιδί που ανέμελα παίζει και φωνάζει, “μαμά, μαμά, κοίτα τι κάνω!” Είναι ένα “outdoorsy” ζώδιο, που δεν μπορεί να κλείνεται στο σπίτι αλλά θέλει ήλιο, αέρα και κίνηση. Η εποχή της εξωστρέφειας ξεκινά!
3-super-hero

1 Comment
  1. […] της εισόδου του ευεργέτη Δία στον Λέοντα (περισσότερα εδώ και πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο εδώ) που θα κάτσει για […]

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News