Έκλειψη Σελήνης στον Κριό – Εποχή ξεκινημάτων

By

Στις 28 Σεπτεμβρίου γίνεται η δεύτερη (και τελευταία) έκλειψη της περιόδου και τελευταία για φέτος, μια δυναμική επιρροή, καθώς γίνεται στο πύρινο ζώδιο του Κριού, που αυτή τη περίοδο ωθεί σε ξεκινήματα, πρωτοβουλίες και αποφάσεις.

Ωστόσο δεν αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα τα ξεκινήματα και οι αποφάσεις που πήραμε, μέχρι να εκτονωθεί το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που μπλοκάρει τη δράση, αλλά και η επιρροή του ανάδρομου Ερμή, οπότε μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θ’ αρχίσουν να προχωρούν πλέον τα πράγματα δυναμικά αλλά κι επιτυχημένα.

1 Έκλειψη Σελήνης στον Κριό – Εποχή ξεκινημάτων

Οι αποφάσεις θα δοκιμαστούν απ’ την αναποφασιστικότητα. Οι πρωτοβουλίες θα δοκιμαστούν απ’ τον δισταγμό. Όμως ο σπόρος έχει πέσει και είναι έτοιμος να βλαστήσει – έτσι είναι θέμα λίγων εβδομάδων να ευοδώσουν οι κινήσεις μας.

Θα είναι ωστόσο μια εύφλεκτη έκλειψη και θα χρειαστεί προσοχή σε εντάσεις κι ανταγωνισμούς, ενώ το κλίμα θα είναι πολεμικό.

 

2 Έκλειψη Σελήνης στον Κριό – Εποχή ξεκινημάτων

Που είμαστε λοιπόν έτοιμοι να κάνουμε μια νέα αρχή;

Κριός

Με την έκλειψη στο ζώδιό σας η ζωή σας παίρνει νέα κατεύθυνση αυτή τη περίοδο. Είστε σε φάση δυναμικών κινήσεων, ξεκινημάτων, πρωτοβουλιών, και κάνετε τελείως καινούργια πράγματα – αρχικά ωστόσο θα δοκιμαστούν, κι απ’ τις ίδιες σας τις αμφιβολίες αλλά και απ’ τις πρακτικές συνθήκες. Προσέξτε τον εγωισμό σας.

Ταύρος

Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί για το ζώδιό σας μια περίοδο τελειωμάτων και κλεισίματος κύκλων. Κάτι όχι τόσο εύκολο, όμως μετά από αυτά τα τελειώματα θα κυοφορηθούν νέα όνειρα που σύντομα θα έρθουν σε εκδήλωση. Πιθανόν αυτή την εποχή να υπάρχει μια δυσκολία στον ύπνο. Απολογισμοί, ενοχές. Παρασκήνια, κρυφοί εχθροί.

Δίδυμοι

Νέα σχέδια κάνετε αυτή την εποχή, τα οποία αρχικά θα δοκιμαστούν, όμως σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίησή τους. Πιθανό ξεκίνημα σε project που αφορούν το ίντερνετ. Ξεκίνημα επίσης δραστηριοποίησης σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας, όμως προσέξτε τους εγωισμούς με τις παρέες σας.

Καρκίνος

Αρκετά δυναμική για τα επαγγελματικά σας αυτή η έκλειψη, σηματοδοτεί μια περίοδο ξεκινημάτων και δράσεων, που ίσως δεν φανούν αμέσως, όμως έχετε πάρει το εσωτερικό κάλεσμα και την ώθηση να προχωρήσετε. Θέλετε να αλλάξει η κοινωνική σας εικόνα. Προσέξτε τις εντάσεις με άτομα εξουσίας και να μην παρεξηγηθείτε δημοσίως.

Λέων

Η έκλειψη Σελήνης σηματοδοτεί μια εποχή με νέες σπουδές, μεταπτυχιακά κλπ, με ξεκίνημα επαφών με το εξωτερικό ή με ταξίδια, όπως επίσης και με ξεκίνημα συγγραφής και νομικών διεκδικήσεων. Η φιλοσοφία που οδηγεί τη ζωή σας παίρνει νέα κατεύθυνση. Εποχή καινούργιων ανοιγμάτων, αλλά μπορεί αρχικά να εμποδιστούν.

Παρθένος

Προκαλεί ψυχολογικές καθάρσεις σε σας η έκλειψη Σελήνης, γι’ αυτό είναι περίοδος που μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια θυμός, πάθη, ζήλιες, κακίες ή αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ευνοεί ωστόσο την ψυχανάλυση και την έρευνα. Ξεκίνημα νέων οικονομικών εγχειρημάτων, επενδύσεων ή δανείων αλλά και τακτοποίησης εφορίας, συντάξεων, διατροφής συζύγου κλπ.

Ζυγός

Δυναμική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αυτή η έκλειψη, λόγω της οποίας οι δεσμοί παίρνουν νέα κατεύθυνση. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες ή σημαντικές αποφάσεις. Η κοινωνική σας ζωή γενικά παίρνει νέα κατεύθυνση και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Δεν θα λείπει η γνωστή σας αναποφασιστικότητα μέχρι να κατασταλάξετε.

Σκορπιός

Μια εποχή δράσης και ξεκινημάτων στον εργασιακό χώρο σηματοδοτεί αυτή η έκλειψη, όχι χωρίς καθυστερήσεις κι εμπόδια ωστόσο. Επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Ο τρόπος που δουλεύετε αλλά και που διαχειρίζεστε την καθημερινότητά σας και την υγεία σας παίρνουν νέα κατεύθυνση. Πιθανή απαλλαγή από συνήθειες και ξεκίνημα νέας διατροφής.

Τοξότης

Ερωτικά ξεκινήματα φέρνει αυτή η έκλειψη, ή σηματοδοτεί μια περίοδο σημαντικών αποφάσεων στα αισθηματικά, όχι ωστόσο χωρίς καθυστερήσεις κι αμφιταλαντεύσεις πριν. Πιθανόν να παίρνετε δραστικές πρωτοβουλίες. Επίσης σηματοδοτεί μια περίοδο με εξελίξεις και δράσεις που αφορούν τα παιδιά ή κάποια καινούργια δημιουργικά project.

Αιγόκερως

Τον τομέα του σπιτιού κυρίως επηρεάζει αυτή η έκλειψη, γι’ αυτό είναι μια περίοδος στην οποία προχωράτε δυναμικά σε μετακομίσεις, ενοικιάσεις, επισκευές, αγοραπωλησίες κλπ. Εξελίξεις με την οικογένεια. Όλα αυτά θα δοκιμαστούν από αμφιταλαντεύσεις και καθυστερήσεις. Το παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια και προκαλεί συναισθηματική αναταραχή.

Υδροχόος

Νέες γνωριμίες φέρνει στη ζωή σας αυτή τη περίοδο η έκλειψη, ενώ σηματοδοτεί μια εποχή με ξεκινήματα μαθημάτων, σεμιναρίων, γραψίματος, αλλά και συμφωνιών. Ο τρόπος που επικοινωνείτε και σκέφτεστε παίρνει νέα κατεύθυνση. Προσέξτε να μην είστε προκλητικοί στο λόγο. Εντάσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Αγορά νέου οχήματος, ταξιδάκια.

Ιχθύες

Αυτή την εποχή με την έκλειψη Σελήνης μπορεί να ανοίγετε νέες πηγές εσόδων ή να προχωράτε σε τολμηρές αγορές και πωλήσεις, όχι χωρίς αβεβαιότητα και καθυστερήσεις ωστόσο. Μια έκλειψη που δυναμώνει πολύ τις επιθυμίες σας και προκαλεί κτητικότητα. Δοκιμάζει το αίσθημα ασφάλειάς σας μέσα και από τις συμπεριφορές άλλων.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News