Έκλειψη στην Παρθένο – Ώρα να βάλεις τάξη

By

Η έκλειψη Ηλίου της 13ης Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί μια ευρύτερη περίοδο στην οποία όλοι μας κάπου καλούμαστε να βάλουμε σε τάξη τη ζωή μας αλλά και να φανούμε πιο παραγωγικοί.

Κάτι όχι εύκολο ωστόσο, γιατί η πολυδιάσπαση και το αίσθημα χάους θα είναι έντονο και συχνά θα μας αποσυντονίζει.

Μια έκλειψη που δίνει έντονη έμφαση σε θέματα υγείας – είναι η κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αλλαγές στη διατροφή, για επιλογή ή αλλαγή θεραπείας, για αποβολή βλαβερών συνηθειών, για αποτοξινώσεις κλπ. Η Παρθένος ζητά αγνότητα σωματική αλλά και ψυχική – το ένα συνδέεται με το άλλο άλλωστε. Προσοχή όμως σε δίαιτες ή θεραπείες που υπόσχονται διάφορα αλλά δεν έχουν και πολύ βάση.

Επίσης είναι μια έκλειψη που τονίζει θέματα εργασιακά και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Μια εποχή στην οποία πολλοί μπορεί να ξεκινούν νέες δουλειές ή να αλλάζουν τον τρόπο που εργάζονται και αντεπεξέρχονται στην καθημερινότητά τους.

1 Έκλειψη στην Παρθένο – Ώρα να βάλεις τάξη

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Κριός

Καιρός να αποβάλλετε βλαβερές συνήθειες όπως τσιγάρο, πολυφαγία και κακή διατροφή, λάθος ώρες ύπνου – αν όχι τώρα, πότε; Τυχόν προβλήματα υγείας μπορεί ακριβώς να δείχνουν την ανάγκη για τέτοιες προσαρμογές. Ξεκινήματα επαγγελματικά ή αλλαγές στο χώρο δουλειάς αλλά και στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Ταύρος

Σημαντικές εξελίξεις κι αποφάσεις στα αισθηματικά φέρνει αυτή τη περίοδο η έκλειψη, είτε με νέους έρωτες ή με ήδη υπάρχοντες οι οποίοι παίρνουν νέα κατεύθυνση. Εποχή επίσης καινούργιων δημιουργικών project. Αποφάσεις κι εξελίξεις ακόμα σε σχέση με τα παιδιά, μια εγκυμοσύνη κλπ. Αλλαγές στον τρόπο διασκέδασης.

Δίδυμοι

Η έκλειψη Ηλίου σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, ενώ μπορεί να αλλάζετε τόπο διαμονής, να μετακομίζετε κλπ. Μια κρίση και μια κάθαρση μπορεί να προκαλεί στη ψυχολογία σας, ενώ βγαίνουν συναισθήματα απ’ το παρελθόν για να “αναγνωριστούν”.

Καρκίνος

Ο τρόπος που γράφετε, μιλάτε, σκέφτεστε κι επικοινωνείτε αλλάζει αυτή τη περίοδο με την έκλειψη. Πιθανά καινούργια μαθήματα, σεμινάρια, ενασχόληση με γραπτά, μεταφράσεις κλπ. Έμφαση στις μετακινήσεις επίσης, με πιθανή αγορά οχήματος. Κρίσεις πιθανές σε συγγενικές σχέσεις ή κάποιες αλλαγές εκεί.

Λέων

Καθώς η έκλειψη ενεργοποιεί τον οικονομικό σας τομέα, μπορεί αυτή τη περίοδο να ανοίγετε νέες πηγές εσόδων ή να προχωράτε σε σημαντικές αγορές ή πωλήσεις. Δίνει έμφαση και σε θέματα αξιών κι αυτοεκτίμησης – μπορεί να περνάτε κρίση αυτοεκτίμησης και να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Αναπτύξτε τα χαρίσματά σας.

Παρθένος

Παίρνει νέα κατεύθυνση η ζωή σας αυτή την εποχή με την έκλειψη στο ζώδιό σας, ενώ μπορεί να κάνετε νέα, σημαντικά ξεκινήματα και να παίρνετε σπουδαίες πρωτοβουλίες. Προσδιορίζετε τον εαυτό σας εκ νέου. Μπορεί βέβαια αυτό να σας δημιουργεί μια κρίση και να αμφισβητείτε τον εαυτό και την πορεία σας.

Ζυγός

Κλείνετε σημαντικούς κύκλους στη ζωή σας αυτή τη περίοδο, καθώς η έκλειψη Ηλίου γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, ενώ σας βάζει και σε διάφορους απολογισμούς. Καρμικές πληρωμές. Πιθανόν να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και φυγή αυτή την εποχή, ώστε να μπορέσετε να καθαρίσετε από διάφορες επιρροές. Θυσίες.

Σκορπιός

Έμφαση σε θέματα φιλίας και δικτύωσης δίνει η έκλειψη Ηλίου, γι’ αυτό είναι περίοδος που μπορεί να ξεκινούν ή να δοκιμάζονται φιλίες αλλά και σχέσεις σας με ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ενώ πιθανόν να ξεκινάτε κάποιο site ή άλλη δραστηριότητα στο ίντερνετ. Παλιά σχέδια για το μέλλον αφήνονται πίσω και κάνετε νέα.

Τοξότης

Σημαντική περίοδος για τα επαγγελματικά σας, με την έκλειψη Ηλίου να αλλάζει κατεύθυνση στην καριέρα σας, πιθανόν μέσα από κρίσεις αλλά και μέσα από νέα ξεκινήματα. Μια εποχή επίσης στην οποία ενδιαφέρεστε περισσότερο για το πώς παρουσιάζεστε κοινωνικά και προσαρμόζετε ανάλογα τη δημόσια εικόνα σας.

Αιγόκερως

Εποχή νέων σπουδών ή ενασχόλησης με τη συγγραφή και τη διδασκαλία σηματοδοτεί η έκλειψη Ηλίου. Εποχή επίσης ταξιδιών ή σημαντικών επαφών με το εξωτερικό. Κρίσεις πιθανές σε νομικές υποθέσεις, τις οποίες καλείστε να βάλετε σε τάξη. Η φιλοσοφία που οδηγεί τη ζωή σας αλλάζει κατεύθυνση.

Υδροχόος

Προκαλεί κάθαρση στη ζωή σας η έκλειψη Ηλίου, πιθανόν να βγάζει στην επιφάνεια διάφορα κρυφά θέματα και ψυχολογικά μπλοκαρίσματα ή απωθημένα και πάθη που πρέπει να εξαγνιστούν. Σηματοδοτεί επίσης μια περίοδο στην οποία ασχολείστε με ζητήματα οικονομικά, επενδύσεων, κληρονομικών, διατροφής, εφορίας, οικονομικών συνεργασιών κλπ.

Ιχθύες

Ιδιαίτερα σημαντική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες αυτή η έκλειψη, σηματοδοτεί μια περίοδο αλλαγών ή κρίσεων ή ξεκινημάτων. Πιθανός καινούργιος σημαντικός δεσμός, ή σε άλλους κάποιος χωρισμός. Σίγουρα όμως οι ισορροπίες αλλάζουν στις σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή και αυτό μπορεί να σας χαώνει κάπως.

2 Έκλειψη στην Παρθένο – Ώρα να βάλεις τάξη

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News