Έκλειψη Ηλίου και τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα: Κλείσιμο κύκλων

By

Σίγουρα θα νιώθεις αυτή τη περίοδο ότι κλείνουν σημαντικοί κύκλοι στη ζωή σου. Κι αυτό γιατί κορυφώνονται δύο σπουδαιότατα αστρολογικά γεγονότα, το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς. Έτσι είναι λογικό να γίνονται μερικά ακόμα ξεκαθαρίσματα, ώστε να μπούμε σε νέα φάση ζωής.

Στις 17 Μαρτίου κορυφώνεται για τελευταία φορά η όψη της κρίσης, το τετράγωνο-σεισμός Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο απ’ το 2012 που ξεκίνησε να σχηματίζεται, έφερε και φέρνει μεγάλα σοκ, αγωνίες και καθάρσεις στη ζωή μας, μέσα από κρίσεις οικονομικές, επαγγελματικές, ηθικές, υγείας, σχέσεων και άλλες.

securedownload (2)

Ακόμα επηρεάστηκαν βαθύτατα οι φιλίες μας, οι οποίες έκτοτε δεν είναι οι ίδιες, καθώς βγάλαμε απ’ τη ζωή μας άτομα που, αν και μπορεί να ήταν για χρόνια στη ζωή μας, εντούτοις δεν υπάρχει πλέον σχέση ουσίας και κοινής πορείας.

Κρίση και σε σεξουαλικό επίπεδο, με τον πλανήτη της σεξουαλικής ενέργειας, τον Πλούτωνα, να βάλλεται απ’ τον ψυχρό Ουρανό και να προκαλεί αποστασιοποίηση ή διαστροφή σε μαζικό επίπεδο.

ao

Στις 20 Μαρτίου κορυφώνεται η επιρροή της σημαντικής έκλειψης Ηλίου, η οποία έχει μεγάλη σπουδαιότητα γιατί γίνεται στην τελευταία μοίρα του τελευταίου ζωδίου, των Ιχθείων, κάτι που κάνει ολοφάνερο ότι κλείνουμε κύκλους στη ζωή μας και ολοκληρώνουμε καρμικές οφειλές.

Εσύ τι κύκλους τελειώνεις αυτή τη περίοδο;

securedownload (1)

Είναι μια έκλειψη που αναπόφευκτα φέρνει απολογισμούς και πιθανόν αίσθημα μεταμέλειας για πράξεις του παρελθόντος. Ζήτα συγχώρεση από ανθρώπους που έβλαψες με κάποιον τρόπο, και δώσε συγχώρεση σε ανθρώπους που κρατάς κακίες και πικρίες, ώστε να κλείσουν κεφάλαια και να περάσεις σε νέο κύκλο ζωής.

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να συναντήσεις ανθρώπους για να ζητήσεις συγχώρεση, μπορείς να το κάνεις νοητικά, προς την ψυχή τους, αρκεί να είναι πραγματική μεταμέλεια και όχι υποκριτικά λόγια. Η συγχώρεση είναι ελευθερία και υγεία, γι’ αυτό σε συμφέρει.

Είναι λογικό η έκλειψη αυτή να προκαλεί χάος και θολούρα – ο Ιχθείς είναι ζώδιο χαοτικό και πρέπει να βρει κανείς τον δρόμο του μέσα απ’ τα νέφη της ζωής, χρησιμοποιώντας την διάκριση και την διαίσθηση.

Προσοχή λοιπόν σε μπερδέματα, ψέματα, αυταπάτες και παρεξηγήσεις. Ένας ακόμα κύκλος που πρέπει να κλείσει, είναι κι αυτός ορισμένων αυταπατών.

ar

 

1 Comment
  1. Νasia 7 έτη ago

    κι εγω που εχω γενεθλια στις 20/3 στις 12.20 μμ….δλδ πανω στην εκλειψη, τι να περιμενω;;; μ εχει προβληματισει πολύ….

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News