Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό – Ανατροπή ισορροπιών

By

Στις 4 Απριλίου κορυφώνεται η επιρροή της δεύτερης (και τελευταίας γι’ αυτή τη περίοδο) έκλειψης, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στο ζώδιο των σχέσεων και της ισορροπίας, του Ζυγού.

Καθώς σχηματίζει πολλές δυνατές όψεις, έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες στη ζωή μας και ν’ αλλάξει πορεία σε σχέσεις και συνεργασίες.

Μην βιάζεσαι ωστόσο να ρωτήσεις αν αυτό θα είναι θετικό ή αρνητικό – τα πάντα εξαρτώνται από τους χειρισμούς, τις προθέσεις και το κάρμα σου.

Μπορεί μια κρίση τώρα, να σου βγει σε καλό μετά.

st

Η έκλειψη αυτή ενεργοποιεί δυναμικά το ισχυρότατο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο απ’ το 2012 έχει φέρει σεισμούς στη ζωή μας.

Γίνεται ένα ακόμα μεγάλο ξεκαθάρισμα, αυτή τη φορά στις σχέσεις μας.

Οι άνθρωποι δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο, ενώ σχέσεις και συνεργασίες τελειώνουν γιατί δεν υπάρχει επαφή ουσίας και ίδιες ιδεολογίες.

Όμως είναι περίοδος που γεννιούνται και νέοι δεσμοί, οι οποίοι ανατρέπουν τα δεδομένα στη ζωή μας.

raw (1)

Πώς να κρατήσεις την εσωτερική σου ισορροπία μέσα στις συνεχώς κυμαινόμενες και ταραγμένες συνθήκες;

Μια έκλειψη στο ζώδιο της ζυγαριάς, μας καλεί να βρούμε τις ισορροπίες σε νέο επίπεδο πλέον, από πιο ψηλά.

Πρέπει να μεταθέσουμε το σημείο ισορροπίας στη ζωή μας σε ανώτερο επίπεδο – σε ανώτερο ηθικό, πνευματικό και καθημερινό επίπεδο.

Πού λείπει ισορροπία στη ζωή σου;

Καιρός να την φέρεις, χωρίς να ζητάς απ’ τους άλλους να στην δημιουργούν. Φόρα παπούτσια, αντί να ζητάς όλη η γη να έχει στρωμένα χαλιά για να πατάς.

Και να θυμάσαι, το σημείο ισορροπίας το ρυθμίζει η Ψυχή – απευθύνσου σ’ Εκείνη.

astr

Η ειλικρινής ευγένεια και η καλλιέργεια αυτής είναι ένα θέμα με την έκλειψη στον Ζυγό.

Λειτουργείς πραγματικά ευγενικά, ή μόνο κολακεύεις και μέσα σου κρύβεις αρνητικές προθέσεις;

Πρόσεξε, γιατί μπορεί αυτή η έκλειψη να φανερώσει αυτά σου τα κίνητρα.

Η πραγματική ευγένεια είναι αγάπη.

Και φυσικά η έκλειψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια θέματα δικαίου.

Λειτουργείς δίκαια ή μήπως αδικείς τους άλλους με τις σκέψεις και τις πράξεις σου;

Αν νιώθεις αδικημένος, φρόντισε να δικαιώσεις εσύ τους άλλους, γιατί πρόκειται για προβολή/αντιστροφή του εγώ…

raw

Κριός
Σημαντική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες αυτή η έκλειψη, φέρνει ανατροπές αλλά και καινούργιους δεσμούς. Ο τρόπος που σχετίζεσαι με τους άλλους αλλάζει. Οι ισορροπίες στη ζωή σου αλλάζουν επίσης και πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τους άλλους, να μην λειτουργείς μόνο εγωιστικά.

Ταύρος
Νέες εργασιακές ισορροπίες, ανατροπές στο χώρο δουλειάς και αλλαγές καθημερινού προγράμματος. Η έκλειψη αυτή φέρνει νέες επαγγελματικές συνεργασίες και ανατροπές σε παλιές. Ζητά επίσης αλλαγή συνηθειών και διατροφής – μπορεί αλλιώς να προκύψουν θέματα υγείας.

Δίδυμοι
Νέοι έρωτες αυτή τη περίοδο αλλά και άστατες συνθήκες στα ερωτικά. Ένας καινούργιος έρωτας πιθανόν να αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή σου. Περίοδος με καινούργια δημιουργικά project. Μια εγκυμοσύνη επίσης ή κάποια θέματα των παιδιών μπορεί να φέρουν ανατροπές.

Καρκίνος
Ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων κυρίως σε κρατούν σε εγρήγορση με την έκλειψη. Ανατροπές στις οικογενειακές σχέσεις και ισορροπίες. Μια έκλειψη που έρχεται ακόμα να φέρει κάθαρση στο παρελθόν σου. Αλλάζουν οι συναισθηματικές σου ισορροπίες επίσης.

Λέων
Ο τρόπος που επικοινωνείς και σκέφτεσαι πρέπει να αλλάξει και να γίνει πιο ισορροπημένος, λέει η έκλειψη. Φέρνει επίσης ανατροπή ισορροπιών σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Αλλαγές και στο πως μετακινείσαι. Περίοδος με νέα μαθήματα και σεμινάρια.

Παρθένος
Οικονομική αστάθεια προκαλεί αυτή η έκλειψη. Μην τα βλέπεις όλα πεζά – αν βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, θα έχεις και οικονομική ισορροπία. Πού βασίζεται η ασφάλειά σου; Σε “φτηνά” ή “ακριβά” πράγματα; Καιρός να αλλάξεις και να ανυψώσεις τις αξίες σου.

Ζυγός
Βλέπουν έναν άλλο εαυτό σου οι γύρω σου αυτή τη περίοδο: ωθείς τις καταστάσεις σε αλλαγή, φέρνεις ανατροπές σε σχέσεις, και γενικά, γίνεσαι η πέτρα του σκανδάλου! Αν και δεν το συνηθίζεις, τώρα παίζεις ρόλο καταλύτη στις ζωές των άλλων. Καινούργια ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, αλλαγή προσωπικών ισορροπιών.

Σκορπιός
Η έκλειψη αυτή έρχεται να φέρει τελειώματα στη ζωή σου. Κλείνουν κύκλοι, καθαρίζεις καρμικές οφειλές, τελειώνουν σχέσεις και συνεργασίες. Αλλάζει τις ψυχικές σου ισορροπίες – καιρός να μπεις βαθύτερα στον εαυτό σου, να διαλογιστείς, να προσευχηθείς, να συγχωρέσεις.

Τοξότης
Ανατροπές σε φιλίες φέρνει αυτή η έκλειψη. Κάποια άτομα παρουσιάζουν έναν άλλο εαυτό. Αλλαγή ισορροπιών και μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Δραστηριοποίηση σε ομάδες. Τα σχέδιά σου για το μέλλον ανατρέπονται και αυτά. Πιθανή ενασχόληση με το ίντερνετ και νέες σχέσεις από κει.

Αιγόκερως
Έρχεται να ανατρέψει τις επαγγελματικές ισορροπίες η έκλειψη αυτή. Σχέσεις με άτομα εξουσίας αλλάζουν επίπεδο. Για να ξεπεράσεις τις ασταθείς επιρροές, θα πρέπει να ανανεώσεις το επαγγελματικό και κοινωνικό σου προφίλ – να γίνεις πιο δίκαιος, σωστός κι ευγενικός.

Υδροχόος
Η φιλοσοφία ζωής σου αλλάζει αυτή τη περίοδο. Κάποιες γνώσεις που λαμβάνεις παίζουν καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή αυτή. Περίοδος ταξιδιών και σχέσεων με άτομα απ’ το εξωτερικό, ενώ κι αυτά αλλάζουν τις ισορροπίες στη ζωή σου. Πιθανά προβλήματα με το νόμο ή με τις σπουδές.

Ιχθείς
Μια έκλειψη που έρχεται να φέρει καθάρσεις, να βγάλει πάθη κι εμμονές στην επιφάνεια, ώστε να σε εξαγνίσει και να βρεις νέες ψυχικές ισορροπίες. Δες τα βαθύτερά σου κίνητρα – μην κρύβεσαι, δεν σε συμφέρει. Πιθανές ανατροπές σε οικονομικά κι ερωτικά θέματα.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News