Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό – Αλλαγή ισορροπιών

By

Σίγουρα δεν είναι τόσο αρνητική και χαοτική αυτή η έκλειψη που θα γίνει στις 23 Μαρτίου όσο ήταν η πρώτη της περιόδου που κορυφώθηκε στις 9 Μαρτίου, δεν παύει όμως να ανατρέπει διάφορες ισορροπίες, ενώ το focus της έκλειψης τώρα θα είναι οι σχέσεις και η κοινωνική μας ζωή.

1 Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό – Αλλαγή ισορροπιών

Στις 23/3 λοιπόν 2:01μμ ώρα Ελλάδας κορυφώνεται η επιρροή της δεύτερης και τελευταίας γι’ αυτό το εξάμηνο έκλειψης,η οποία είναι σεληνιακή, σε αντίθεση με την πρώτη που ήταν ηλιακή, γι’ αυτό θα είναι και σχετικά πιο ήπια. Ωστόσο πάντα οι σεληνιακές εκλείψεις προκαλούν σύγχυση συναισθηματική, νιώθουμε να χάνουμε την επαφή με το ένστικτο και τα συναισθήματά μας, ενώ γίνεται και μια κάθαρση του παρελθόντος και από μνήμες διάφορες.

Πάντα οι εκλείψεις έχουν αρκετές εβδομάδες επιρροής πριν και μετά το φαινόμενο, κι έτσι ήδη είναι εμφανής η αλλαγή ισορροπιών που φέρνει η έκλειψη αυτή, καθώς γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού. Μας καλεί αυτή την εποχή να κάνουμε προσαρμογές και συμβιβασμούς στις σχέσεις και τις συνεργασίες, να μάθουμε να επικοινωνούμε σωστότερα, αλλά για πολλούς δεν θα λείψουν οι δοκιμασίες και οι χωρισμοί.

2 Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό – Αλλαγή ισορροπιών

Η έκλειψη στον Ζυγό μας καλεί να βρούμε την ισορροπία στη ζωή μας σε νέο επίπεδο. Θέματα δικαιοσύνης επίσης θα είναι εμφανή.

Δείτε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο:

Κριός

Άμεσα επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αυτή η έκλειψη. Κάποια άτομα φεύγουν απ’ τη ζωή σας, άλλα έρχονται, το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να μάθετε να σχετίζεστε καλύτερα με τους άλλους και να επικοινωνείτε πιο σωστά. Πρέπει να συμβιβάσετε την ανεξαρτησία σας με την παρουσία των άλλων για να έχετε συντροφικότητα στη ζωή σας. Αίσθημα αδικίας.

Ταύρος

Αλλάζουν οι ισορροπίες στην καθημερινότητά σας, στη δουλειά, πιθανόν και στην υγεία σας, τομείς όπου θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές. Φροντίστε να ακούτε καλύτερα το ένστικτό σας και τις ανάγκες σας, ώστε να μην έχετε προβλήματα υγείας. Χρειάζεστε ένα σωστό πρόγραμμα ζωής κι εργασίας. Πιθανόν να παρουσιάζονται θέματα με τα κατοικίδια.

Δίδυμοι

Ανατροπές στις ισορροπίες στα ερωτικά φέρνει αυτή τη περίοδο η έκλειψη Σελήνης και καλείστε να σχετιστείτε από άλλο επίπεδο. Πιθανόν να πρέπει να αφήσετε πίσω κάποιον έρωτα. Αλλάζει επίσης και ο τρόπος που διασκεδάζετε. Μπορεί να προκύψουν και θέματα με τα παιδιά, όπου και εκεί οι ισορροπίες στη σχέση σας με αυτά αλλάζουν.

Καρκίνος

Το παρελθόν συχνά σας ταλαιπωρεί και το αναμασάτε, καθώς το ζώδιό σας είναι ακριβώς αυτό, της επεξεργασίας και αφομοίωσης του παρελθόντος, κάτι που κάνει πιο εντατικά τώρα η έκλειψη. Πιθανόν να σας βγάζει νοσταλγίες και μνήμες στην επιφάνεια. Ταυτόχρονα, αυτή την εποχή αλλάζουν οι ισορροπίες στις οικογενειακές σχέσεις και στον συναισθηματικό σας κόσμο.

Λέων

Κάποιες αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε, που μιλάτε, που γράφετε αλλά και που σκέφτεστε ζητά να κάνετε αυτή η έκλειψη. Μια επιρροή που ζητά γενικά ορισμένες προσαρμογές, ακόμα και στον τρόπο που μετακινείστε. Πιθανόν αυτή την εποχή να γίνονται αλλαγές σε σεμινάρια και μαθήματα που παρακολουθείτε. Κρίση σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Παρθένος

Τον οικονομικό σας τομέα επηρεάζει αυτή η έκλειψη και είναι εποχή σημαντικών αγορών, πωλήσεων και αλλαγών στα έσοδα. Επηρεάζεται γενικά το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητάς σας, σε ψυχολογικό και υλικό επίπεδο. Επίσης οι αξίες σας αλλάζουν, το τι εκτιμάτε και τι όχι στους άλλους. Φέρνει μια κρίση αυτοεκτίμησης. Καλλιεργείστε τα χαρίσματά σας.

Ζυγός

Σημαντική για εσάς αυτή η έκλειψη, καθώς αλλάζει τη πορεία της ζωής σας αυτή την εποχή. Φέρνει ξεκινήματα, σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες, ενώ προσδιορίζετε εκ νέου τον εαυτό σας και την πορεία σας. Ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα αλλάζει. Οι προσωπικές σας ισορροπίες πρέπει να βρεθούν από νέο επίπεδο.

Σκορπιός

Μια έκλειψη που φέρνει αυτή την εποχή τελειώματα και κλεισίματα κύκλων στη ζωή σας. Μια περίοδος επίσης απολογισμών – το παρελθόν ίσως σάς στοιχειώνει. Αυξημένη ανάγκη απόσυρσης και ησυχίας για να γίνουν αυτοί οι απολογισμοί. Λύσιμο καρμικών χρεών. Ενδείκνυται σαν διέξοδος η ενασχόληση με την τέχνη, την πνευματικότητα και την φιλανθρωπία.

Τοξότης

Πιθανή αλλαγή σχεδίων ζωής αυτή τη περίοδο – πρέπει να δείτε κάπως διαφορετικά το μέλλον και την πορεία σας. Επίσης αλλαγή στις ισορροπίες στις σχέσεις με φίλους και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και στις επαφές σας μέσα απ’ το ίντερνετ και τα social media. Πιθανές δοκιμασίες με φίλους. Εναλλακτικές ενασχολήσεις.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σας επηρεάζει η έκλειψη αυτή, με πιθανές κρίσεις και αλλαγές, ενώ αλλάζουν και οι ισορροπίες σας με άτομα εξουσίας. Ακόμα, είναι περίοδος που πρέπει να περάσει σε νέο επίπεδο η δημόσια εικόνα σας και το πώς σχετίζεστε με το κοινό. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις. Νιώθετε να σας κρίνουν περισσότερο κοινωνικά αυτή την εποχή.

Υδροχόος

Μια κρίση ματαιότητας μπορεί να φέρνει αυτή τη περίοδο η έκλειψη – ποιο είναι το νόημα των καταστάσεων που βιώνετε εσείς και οι γύρω σας; Πρέπει να το βρείτε, για να βρείτε έτσι ξανά και την αισιοδοξία. Ανατροπές σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Αλλαγή ισορροπιών σε σχέσεις με δασκάλους. Εποχή συγγραφής και διδασκαλίας.

Ιχθύες

Ξεκαθαρίσματα και κλείσιμο κεφαλαίων φέρνει στη ζωή σας αυτή η έκλειψη, η οποία “σκοτώνει” πράγματα βλαβερά. Είναι πιθανό αυτή την εποχή να περνάτε μια εσωτερική κρίση, ωστόσο μπορεί να πηγαίνετε βαθύτερα στην ενδοσκόπηση και την ψυχανάλυση. Καλή εποχή για έρευνα γενικώς. Πιθανή αλλαγή ισορροπιών στον σεξουαλικό και οικονομικό τομέα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News