Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο – Αναθεώρηση σε φιλίες και ιδεολογίες

By

Ήρθε η ώρα ξανά να γυρίσει ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, όμως μην ανησυχείς, δεν πρόκειται για το τέλος του κόσμου, απλά είναι καιρός να ξεκουράσουμε λίγο το μυαλουδάκι μας και να δούμε τα πράγματα αλλιώς, ανάποδα…

Τυπικά γυρνά ανάδρομος στις 21 Ιανουαρίου, αλλά ήδη μια εβδομάδα πριν αρχίζει και φαίνεται η επιρροή του, οι ρυθμοί της καθημερινότητας επιβραδύνουν και εμφανίζονται καθυστερήσεις κι αναβολές. Μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που θα γυρίσει σε ορθή πορεία (βάλε ακόμα μια εβδομάδα για να είσαι σίγουρος) δεν είναι καλή εποχή για ξεκινήματα, παρά μόνο αν είχαν αναβληθεί στο παρελθόν. Είναι όμως πολύ καλή εποχή για διορθώσεις, ανασκοπήσεις και διευθέτηση άλυτων θεμάτων. Ιδανική περίοδος για να καθαρίσεις το PC σου από άχρηστα πράγματα, μην κάνεις όμως εγκατάσταση καινούργιων προγραμμάτων. Ξεκαθάρισμα και στο σπίτι, σε ντουλάπες, συρτάρια κλπ.

1-Ερμής-ανάδρομος-στον-Υδροχόο-–-Αναθεώρηση-σε-φιλίες-και-ιδεολογίες

Η πρώτη λοιπόν για φέτος αναδρομή του Ερμή, θα γίνει στον Υδροχόο, ένα ζώδιο το οποίο σχετίζεται με την φιλία και με τις πολιτικές και κοινωνικές μας ιδεολογίες. Έτσι, κάνουμε μια αναθεώρηση στις φιλίες μας και στις ιδεολογίες μας. Παλιοί φίλοι έρχονται ξανά – εποχή πολλών reunion, ενώ μπορεί να βρεθούμε ξανά με παρέες με τις οποίες είχαμε πολύ καιρό να συναντηθούμε.

Ο Υδροχόος επίσης σχετίζεται με ομάδες, συλλόγους, κόμματα, οργανώσεις, κι έτσι είναι πιθανό να δραστηριοποιηθούμε ξανά σε ομάδες που είχαμε αφήσει στο παρελθόν. Στην πολιτική σκηνή αυτό μπορεί να δείξει ότι αρκετοί πολιτικοί θα επιστρέψουν σε παλιά τους λημέρια, όμως οι καινούργιες μετακινήσεις στελεχών που θα γίνουν στο διάστημα αυτό, δεν αναμένεται να έχουν σταθερότητα. Οι εκλογές δε, που θα γίνουν πάνω σε ανάδρομο Ερμή, δεν αναμένεται να βγάλουν σταθερό ή ξεκάθαρο αποτέλεσμα, αλλά κι αυτό αν γίνει, το πιθανότερο είναι στο μέλλον να υπάρξουν πολλές αλλαγές, μετακινήσεις, αναθεωρήσεις, μετασχηματισμοί. Μια κυβέρνηση που θα βγει σε ανάδρομο Ερμή, είναι πιθανό ο λαός μετά να το μετανιώσει…

2-Ερμής-ανάδρομος-στον-Υδροχόο-–-Αναθεώρηση-σε-φιλίες-και-ιδεολογίες

Επίσης ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του μέλλοντος και των πλάνων που κάνουμε για το μέλλον – αγαπημένη ενασχόληση του ζωδίου αυτού είναι να σκέφτεται και να σχεδιάζει το μέλλον! Έτσι, αυτές τις εβδομάδες θα αναθεωρήσουμε σχέδια, ενώ κάποια απ’ αυτά αναμένεται να αναβληθούν ή να ακυρωθούν τελικά. Σίγουρα βέβαια τα σχέδιά μας καθυστερούν.

Καθώς ο Υδροχόος σχετίζεται με το ίντερνετ και τα social media, τα προβλήματα δικτύωσης μπορεί να είναι αρκετά, όμως αναμένονται και πολλές online συναντήσεις με άτομα απ’ το παρελθόν. Μπορεί να ασχοληθούμε ξανά με online ομάδες, blogs, ιστοσελίδες, forum ή άλλα μέσα, τα οποία είχαμε αφήσει.

Είδες λοιπόν, δεν είναι κάτι τραγικό ο ανάδρομος Ερμής… Απλά συντονίσου με τους κάπως ανάποδους ρυθμούς του.

3-Ερμής-ανάδρομος-στον-Υδροχόο-–-Αναθεώρηση-σε-φιλίες-και-ιδεολογίες

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News