Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους – Αναθεώρηση τρόπου σκέψης και επικοινωνίας

By

Απ’ τα μέσα Μαΐου αρχίζει να γίνεται αισθητή η επίδραση του ανάδρομου Ερμή, με τις γνωστές του καθυστερήσεις κι αναβολές, ενώ τυπικά ξεκινά την ανάδρομη του πορεία στις 19/5 και την τελειώνει στις 11/6.

Θα είναι μια περίοδος στην οποία θα αναθεωρήσουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που μιλάμε, που γράφουμε, που συναλλασσόμαστε καθημερινά, ακόμα και τον τρόπο που μετακινούμαστε.

1 Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους – Αναθεώρηση τρόπου σκέψης κι επικοινωνίας

Φυσικά δεν λείπουν τα reunion στο διάστημα αυτό, ειδικά μάλιστα με συγγενείς ή συμμαθητές και γείτονες που είχαμε να δούμε καιρό. Αναθεώρηση στις σχέσεις αυτές.

Θα είναι επίσης μια περίοδος που θα κάνουμε ταξιδάκια σε μέρη που είχαμε επισκεφτεί στο παρελθόν.

Θέματα εκπαίδευσης θα πάνε κάπως πίσω, ενώ δεν είναι καλή περίοδος για συμφωνίες και ξεκινήματα, παρά μόνο εάν αυτά είχαν αναβληθεί στο παρελθόν.

2 Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους – Αναθεώρηση τρόπου σκέψης κι επικοινωνίας

Ο νους γίνεται πιο εσωστρεφής, με λιγότερη διάθεση επικοινωνίας, ενώ πολλοί βιώνουν και writer’s block.

Και ας θυμόμαστε, ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλεί καθυστερήσεις διάφορες και αναποδιές, ειδικά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, αλλά δεν ευθύνεται για τις καταθλίψεις και τις αποτυχίες μας!

Κριός
Καιρός ν’ αναθεωρήσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, να γίνετε πιο ευέλικτοι, διπλωματικοί και προσαρμοστικοί. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει συναντήσεις με συγγενείς ή συμμαθητές που είχατε να δείτε καιρό. Αναθεωρείτε επίσης τις ιδέες σας και τον τρόπο που σκέφτεστε. Αναβολές σε ταξιδάκια, συναντήσεις, συμφωνίες. Εμπόδια στις μετακινήσεις.

Ταύρος
Είναι λογικό να παρουσιάζονται οικονομικές καθυστερήσεις και αναβολές σε πληρωμές ή σε αγοραπωλησίες τώρα με την αναδρομή του Ερμή. Πιθανή επιστροφή χρωστούμενων, από ή προς εσάς. Μια περίοδος στην οποία αναθεωρείτε τις αξίες σας πάνω στις οποίες στηρίζεται η ζωή και οι σχέσεις σας.

Δίδυμος
Με τον Ερμή να γυρνά ανάδρομος στο ζώδιό σας, θα είναι μια περίοδος όπου αναθεωρείτε τους στόχους, τα θέλω, την πορεία σας, τον ίδιο τον εαυτό σας, τον οποίο θα προσδιορίσετε ξανά σε νέα πλαίσια. Βέβαια είναι λογικό να παρουσιάζονται αναβολές στην εκπλήρωση επιθυμιών και σε ξεκινήματα.

Καρκίνος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο, δηλώνει ότι βρίσκεστε σε μια περίοδο απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο. Γι’ αυτό αναμασάτε αρκετά το παρελθόν, ενώ μπορεί να έρχονται στη ζωή σας άνθρωποι με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε.

Λέων
Παλιούς φίλους και γνωστούς θα φέρει στη ζωή σας η ανάδρομη πορεία του Ερμή, ενώ μπορεί να συναντήσετε ξανά παρέες, ομάδες ή συλλόγους στους οποίους είχατε δράση στο παρελθόν. Ενασχόληση και με κάποιο project στο ίντερνετ που είχατε παρατήσει. Όμως αναμένονται αναβολές σε (καινούργια) σχέδιά σας.

Παρθένος
Κινούνται κάπως ανάποδα τα πράγματα τώρα, ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις ή διάφορες αναποδιές στον επαγγελματικό χώρο και αναβολές σε συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Αναθεωρείτε το επαγγελματικό και κοινωνικό σας προφίλ και τον τρόπο που επικοινωνείτε σε πιο δημόσιο επίπεδο.

Ζυγός
Θέματα σπουδών, νομικών, διδασκαλίας, συγγραφής και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσουν καθυστερήσεις κι αναβολές με τον ανάδρομο Ερμή. Συναντήσεις με ξένους που είχατε να δείτε καιρό. Θα είναι επίσης μια περίοδος στην οποία αναθεωρείτε την φιλοσοφία που οδηγεί τη ζωή σας.

Σκορπιός
Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή είναι πολύ πιθανό να σας κάνει ν’ ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, κυρίως με ζητήματα δανείων, κληρονομικών, εφορίας, επενδύσεων κλπ. Ταυτόχρονα, είναι ένα διάστημα εσωτερικού ψαξίματος, κάθαρσης και αναθεώρησης των κινήτρων σας.

Τοξότης
Επανασυνδέσεις φέρνει στη ζωή σας ο ανάδρομος Ερμής, τόσο με παλιούς έρωτες, όσο και με συνεργάτες ή καλούς φίλους που είχατε να δείτε καιρό. Είναι μια περίοδος στην οποία αναθεωρείτε σχέσεις και συνεργασίες και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. Δεν ευνοούνται οι καινούργιοι δεσμοί.

Αιγόκερως
Το καθημερινό σας πρόγραμμα κινείται κάπως ανάποδα τώρα με τον ανάδρομο Ερμή, γι’ αυτό να περιμένετε αρκετές αναβολές και καθυστερήσεις, τόσο στην καθημερινή σας ζωή, όσο και στο χώρο εργασίας. Αναθεώρηση θεμάτων υγείας και διατροφής – πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε και με παλιά ζητήματα υγείας.

Υδροχόος
Ερωτικά come-back φέρνει ο ανάδρομος Ερμής αυτή τη περίοδο, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να συναντηθείτε και να επανασυνδεθείτε με κάποιον/κάποια πρώην σας. Κάνετε μια αναθεώρηση στα ερωτικά αλλά και σε δημιουργικά project, τα οποία ενδέχεται ν’ αναβληθούν. Παλιά θέματα που αφορούν τα παιδιά προκύπτουν ξανά.

Ιχθύες
Επιστροφή στο παρελθόν και στις ρίζες σας φέρνει αυτή η αναδρομή του Ερμή, κι έτσι αυτή τη περίοδο θα αναμασήσετε αρκετά τα παλιά. Πιθανές καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας ακινήτων – δεν είναι καλή περίοδος για μετακομίσεις και αγοραπωλησίες, ενώ μπορεί να παρουσιαστούν βλάβες σε συσκευές.

1 Comment
  1. Κωνσταντινα 7 έτη ago

    Αν έχει χωρίσει κάποιος στα μέσα του μήνα που έχει πλανήτες στους διδύμους κ στον τοξότη υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης κατα την διάρκεια του ανάδρομου?

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News