Γιατί και πότε φεύγει κάθε ζώδιο;

By

Πότε θα φύγει ένα ζώδιο από μια σχέση, από μια κατάσταση, από μια δουλειά;

kl_mallia10

Ο Κριός θα φύγει όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δράση, ανταγωνισμός, καινούργια πράγματα, κοινά θέλω. Όταν σταματήσει κάποιος να του δίνει προσοχή.

Ο Ταύρος θα φύγει όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, σταθερότητα, ασφάλεια, ηρεμία, γλυκύτητα. Θα φύγει αν ο άλλος δεν εκτιμά όσα εκείνος είναι και δίνει.

Ο Δίδυμος θα φύγει όταν δεν υπάρχει επικοινωνία, νοητική ανταπόκριση, ανταλλαγή πληροφορίας κι ενδιαφέρον – θα φύγει αν πάψει να μαθαίνει. Φεύγει αν κάποιος δεν του μιλάει.

Ο Καρκίνος θα φύγει αν δεν υπάρχει ζεστασιά, συναίσθημα, εγγύτητα. Θα φύγει αν νιώσει ότι ο άλλος δεν τον θεωρεί “δικό του άνθρωπο” και δε νιώθει σα στο σπίτι του.

Ο Λέων θα φύγει αν δεν υπάρχει θαυμασμός, χαρά, δημιουργία, και αν δεν του δίνει κάποιος την προσοχή. Θα φύγει αν πάψει να είναι σημαντικός, ο πιο σημαντικός άνθρωπος για τον άλλον, και αν δεν αναγνωρίζεται η προσφορά του.

Η Παρθένος θα φύγει αν δεν εκτιμάται η υπηρεσία της και οι ικανότητές της. Θα φύγει αν νιώθει άχρηστη σε κάποια σχέση και δουλειά ή κατάσταση.

Ο Ζυγός θα φύγει αν υπάρχει δυσαρμονία και αδικία – έχει τεράστια ανάγκη αρμονίας, καλών τρόπων και ισορροπίας. Θα φύγει αν δεν του φέρονται ισότιμα.

Ο Σκορπιός θα φύγει αν δεν υπάρχει βάθος, ουσία, πάθος, ένταση. Θα φύγει όπου τα πράγματα είναι χλιαρά και δεν υπάρχει βαθύ δέσιμο κι ένωση με τροφοδοσία ενεργειακή.

Ο Τοξότης θα φύγει όπου δεν υπάρχει ελευθερία, αισιοδοξία, ταξίδια, ανοιχτά μυαλά και ορίζοντες. Θα φύγει αν του περιορίζεις τη κίνηση, τις ιδέες και την έκφραση.

Ο Αιγόκερως θα φύγει αν δεν υπάρχει σοβαρότητα κι αξιοπιστία και δεν γίνεται κάτι εποικοδομητικό – θέλει προοπτικές εξέλιξης. Θα φύγει από ανώριμους κι ανεύθυνους ανθρώπους και καταστάσεις.

Ο Υδροχόος θα φύγει αν δεν υπάρχει φιλία, σωστή δόση αποστασιοποίησης, πρόοδος, έλλειψη αλήθειας, αυθεντικότητα, κοινές ιδεολογίες. Θα φύγει όταν νιώσει προσκόλληση και όταν πάψει ο άλλος να είναι η “παρέα του”.

Ο Ιχθύς θα φύγει όπου δεν υπάρχει ρομαντισμός, ιδεαλισμός, συμπόνια, συναίσθημα, ένωση. Θα φύγει αν του “κόψεις” τα όνειρα και τον απογοητεύσεις.

 

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα