Γόνιμο αλλά και χαοτικό το φετινό φθινόπωρο

By

Θα έχει τα καλά του το φετινό φθινόπωρο, θα έχει όμως κι έναν έντονα διαλυτικό χαρακτήρα, ενώ θα πρέπει να γίνουν διάφορες και σημαντικές θυσίες.

Ξεκινώντας απ’ τον Σεπτέμβριο με την πρώτη σημαντική και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη της περιόδου, η οποία ήδη λειτουργεί, η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 17/9 προκαλεί μια πολυδιάσπαση στη ζωή μας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

65e20fb546e0caf03fd31ba4ac38fd87

Μπορεί να πελαγώνουμε απ’ τις πολλές επιλογές ή τη σύγχυση για το τι πρέπει να κάνουμε. Έντονη τάση για μεγάλες πλάνες, συκοφαντίες, διόγκωση πληροφοριών, πολλές ψευδείς ειδήσεις, ενώ η ανάγκη του κόσμου να βρει κάπου έναν σωτήρα (όχι μόνο στο πολιτικό επίπεδο) τον οδηγεί σε εξιδανικεύσεις και σε λάθος κατευθύνεις. Αναγκαία η εξάσκηση της διάκρισης. Προσοχή από τι και ποιους παρασυρόμαστε.

Στις 17/9 επίσης γυρνά ανάδρομος ο Ερμής, φέρνοντας τις γνωστές του καθυστερήσεις, ακυρώσεις κι αναποδιές, ενώ μέχρι τις 9/10 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία δεν ευνοούνται τα καινούργια πράγματα, τα συμβόλαια κλπ, παρά μόνο η τακτοποίηση παλιών υποθέσεων. Καθώς αναδρομή του θα γίνει στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων, θα είναι περίοδος επανασυνδέσεων με παλιούς συντρόφους, συνεργάτες αλλά και φίλους, ενώ θα γίνει αναθεώρηση στις σχέσεις.

thumbnail

Το αρκετά δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται στις 26/9, προκαλεί εκείνη τη περίοδο σημαντικό μπλοκάρισμα στη δράση, αρκετές “γκαντεμιές”, αλλά και προβλήματα υγείας σε πολλούς, καθώς ο Άρης μόλις θα έχει μπει τότε στο ζώδιο της υγείας, την Παρθένο. Περίοδος που πληρώνουμε λάθη σε θέματα υγείας, διατροφής αλλά κι εργασίας.

Ωστόσο ο Οκτώβριος θα είναι γόνιμος και μια σημαντική ανάσα επαγγελματική έρχεται επιτέλους, με τις θετικές όψεις του Πλούτωνα και με μια πολυαστρία στην Παρθένο να φέρνουν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και να δίνουν ώθηση εργασιακή γενικά. Ξεκινήματα που καλύτερα θα ήταν να γίνουν μετά τις 10 Οκτωβρίου, ώστε να επιστρέψει ο Ερμής στην ορθή του πορεία. Επίσης, νέα κατεύθυνση παίρνουν και θέματα υγείας, μετά τις δοκιμασίες του Σεπτεμβρίου.

1_mar_620x413_1

Το Νοέμβριο θα κορυφωθεί η άλλη δύσκολη και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη του Ποσειδώνα με τον Κρόνο, ένα τετράγωνο το οποίο σε μαζικό επίπεδο καταστρέφει διάφορες φούσκες αυταπατών και ψεμάτων, μια κάπως επίπονη αλλά απαραίτητη διαδικασία. Ο Ποσειδώνας ζητά να γίνουν ορισμένες σημαντικές θυσίες και να αναλάβουμε ευθύνες θυσιάζοντας κάποια πράγματα στη ζωή μας. Η τάξη και η οργάνωση είναι δύσκολες να επιτευχθούν – σα να χτίζουμε στην άμμο. Προσοχή σε επαγγελματικές υποσχέσεις και πλάνες.

Για να ξεφύγουμε λοιπόν απ’ τις πλάνες και το χάος που ελλοχεύουν το φετινό φθινόπωρο, θα πρέπει εκτός απ’ τη διάκριση να προσέχουμε και τάσεις φυγοπονίας κι εξιδανίκευσης, γιατί η φυγοπονία είναι που συνήθως μας κάνει να πέφτουμε σε παγίδες, καθώς θέλουμε “εύκολες λύσεις”. Και θα πρέπει να αφουγκραστούμε καλύτερα τον ψυχικό μας ρυθμό και τα ψυχικά μας όνειρα για να ξεφύγουμε απ’ το χάος και την πολυδιάσπαση, και να μην κάνουμε άσχετα από εμάς πράγματα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News