Η μαγική πανσέληνος του Αυγούστου

By

Μπορεί να ήταν ένα πολύ δύσκολο και αγχωτικό καλοκαίρι που δοκίμασε τα νεύρα, τις αντοχές μας αλλά και τις σχέσεις μας, ωστόσο κλείνει με καλό τρόπο, με την μαγική πανσέληνο της 29ης Αυγούστου να προσφέρει ένα αίσθημα λύτρωσης.

1 Η μαγική πανσέληνος του Αυγούστου

Η πανσέληνος αυτή γίνεται στους υπερβατικούς Ιχθύες μαζί με τον ονειρικό Ποσειδώνα, γι’ αυτό η επιρροή της είναι ανάλογα ονειρική, άκρως ρομαντική, και μας επιτρέπει στιγμές φυγής απ’ την καθημερινότητα, μέσα απ’ την φύση, την τέχνη, την πνευματικότητα. Υπάρχει ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και υπέρβασης- σα να έκλεισαν κάποιοι κύκλοι.

Ταυτόχρονα όμως εγκαινιάζει και μια περίοδο όπου το ψέμα, η πλάνη, η σύγχυση και η διάλυση αυταπατών θα είναι βασικά θέματα: το φετινό φθινόπωρο αυτά τα στοιχεία θα είναι έντονα, ενώ προσοχή χρειάζεται σε υπερβολές κάθε λογής, σε διαδόσεις και συκοφαντίες.

2 Η μαγική πανσέληνος του Αυγούστου

Μπορεί να είναι λοιπόν μια άκρως ρομαντική και καλλιτεχνική πανσέληνος, προσοχή όμως χρειάζεται σε όλων των ειδών τα ψέματα, τις υποσχέσεις, τις εξαπατήσεις, αλλά και στην φαντασία που καλπάζει και πηγαίνει μακριά, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις – το πραγματικό απ’ το ψεύτικο δεν διακρίνονται εύκολα τώρα. Προσοχή επίσης σε εθισμούς, αλκοόλ, ουσίες, διατροφικές υπερβολές, σε μια προσπάθεια να βρούμε φυγή και ανακούφιση με λάθος τρόπο.

Κριός

Κλείνουν κύκλοι με αυτή τη πανσέληνο, γίνονται απολογισμοί και, απ’ τη μία μπορεί να νιώθετε ένα αίσθημα ολοκλήρωσης, αν όμως δεν είχαν γίνει κάποια πράγματα σωστά στο παρελθόν, μπορεί να βιώνετε κι ενοχές, μεταμέλεια ή απογοήτευση και ματαίωση. Προσοχή σε αυταπάτες, σύγχυση, πλάνες, αλλά και σε αμέλεια στη δουλειά και στην υγεία. Σπουδαία διέξοδος η τέχνη και η πνευματικότητα – μεγάλο ψυχικό άνοιγμα.

Ταύρος

Ονειρεύεστε το μέλλον με αυτή τη πανσέληνο, κι έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Προσέξτε βέβαια να μην δημιουργείτε με τη φαντασία σας σχέδια ουτοπικά, ανεδαφικά. Μια πανσέληνος που δίνει όμορφες στιγμές με φίλους και ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους, οργανώσεις αλλά και με το ίντερνετ – προσοχή σε μπερδέματα και παρεξηγήσεις ή ψέματα σε αυτές σας τις σχέσεις. Υπερβολές στα αισθηματικά και στη διασκέδαση.

Δίδυμοι

Έμφαση δίνει αυτή η πανσέληνος στον επαγγελματικό σας τομέα: απ’ τη μία κάποια άτομα εξουσίας παίζουν ρόλο γέφυρας και προσφέρουν διεξόδους, απ’ την άλλη όμως τα πράγματα είναι ασαφή και θα πρέπει να προσέξετε εξαπατήσεις, υποσχέσεις, μπερδέματα. Η δημόσια εικόνα σας επίσης πρέπει να προστατευτεί από διάφορες συκοφαντίες ή ψέματα. Προσοχή ακόμα σε ακρότητες στις οικογενειακές σχέσεις και σε αμέλεια σε θέματα σπιτιού.

Καρκίνος

Δεν έχουν τελειώσει οι διακοπές για εσάς, τουλάχιστον ψυχολογικά, ενώ αυτή η πανσέληνος δίνει ευκαιρίες για όμορφα ταξίδια που προσφέρουν αίσθημα λύτρωσης και φυγής. Επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, πιθανόν και έρωτες στα ταξίδια. Μια άκρως ρομαντική και πνευματική πανσέληνος, αυξάνει τη φαντασία και είναι ιδανική περίοδος για συγγραφή, διδασκαλία και σπουδές. Προσοχή σε νομικές εξαπατήσεις και σε επικοινωνιακές ακρότητες.

Λέων

Πολύ ερωτική αυτή η πανσέληνος και η φαντασία σας φαίνεται να οργιάζει. Δίνει την ευκαιρία για όμορφες και υπερβατικές ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφο, όμως φροντίστε να μην σας γίνουν εμμονή οι εμπειρίες αυτές, γιατί είναι μια πανσέληνος που βγάζει πάθη στην επιφάνεια. Επίσης προσοχή σε εξαπατήσεις, μπερδέματα και υποσχέσεις σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε επιπόλαια έξοδα. Υπερβολές επίσης στις απολαύσεις.

Παρθένος

Μια εποχή στην οποία μπορεί να ερωτεύεστε κάποιο νέο πρόσωπο ή να ξαναερωτεύεστε τον σύντροφο, με αυτή την άκρως ρομαντική πανσέληνο, που προσφέρει ονειρικές στιγμές στις σχέσεις. Δεν λείπουν όμως οι υπερβολές όλων των ειδών, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τη φαντασία σας αλλά και τα ψέματα ή τα μπερδέματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανόν κάποιοι συνεργάτες ή κοντινοί άνθρωποι να υπόσχονται πολλά και ανεδαφικά.

Ζυγός
Αυτή η πανσέληνος δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα εργασιακά και υγείας, όπου θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις και τις εξαπατήσεις. Πιθανόν να παρουσιάζονται μπερδέματα στον εργασιακό χώρο, ενώ και οι επαφές σας με επαγγελματίες υγείας δεν χαρακτηρίζονται από διαύγεια. Προσέξτε τις ακρότητες στη διατροφή και διάφορους εθισμούς, με τους οποίους τώρα κάνετε μια μάχη – βρείτε αλλού τη λύτρωση. Εστίαση επίσης σε θέματα κατοικίδιων.

Σκορπιός

Ονειρική, πολύ ρομαντική κι ερωτική πανσέληνος, η οποία δίνει έμφαση στα αισθηματικά και είναι περίοδος που ερωτεύεστε ή περνάτε μαγικές στιγμές έρωτα και διασκέδασης. Μια δημιουργική και καλλιτεχνική πανσέληνος, ιδανική για να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά δρώμενα. Προσέξτε τις πλάνες στα ερωτικά και να μην παρασυρθείτε από ακατάλληλα άτομα – η φαντασία καλπάζει. Επίσης προσοχή σε ακρότητες με φίλους και μέσα σε ομάδες και ίντερνετ.

Τοξότης

Μια νοσταλγική πανσέληνος, η οποία βγάζει στην επιφάνεια μνήμες διάφορες και σας κάνει να ονειροπολείτε. Μπορεί να φέρνει το παρελθόν στο παρόν με παλιούς έρωτες. Ωστόσο το στοιχείο της πλάνης και των μπερδεμάτων είναι έντονο. Έμφαση δίνει και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπου χρειάζεται προσοχή σε εξαπατήσεις και μπερδέματα. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές, αλλά και την επιπολαιότητα στα επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Φυγή μέσα από ταξιδάκια και ρομαντικές βόλτες φέρνει αυτή η πανσέληνος, ενώ ο νους σας αυτές τις μέρες ταξιδεύει και ονειροπολεί – δύσκολο να συγκεντρωθείτε, ενώ προσοχή χρειάζεται σε επικοινωνιακά μπερδέματα, σε εξαπατήσεις, αλλά και σε απώλειες ή κλοπές στις μετακινήσεις σας. Προσοχή επίσης σε παρεξηγήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Μια επιπολαιότητα μπορεί να εκδηλωθεί σε σπουδές και νομικές υποθέσεις. Καλή περίοδος για συγγραφή.

Υδροχόος

Απόλαυση της ζωής, της φύσης, των αισθήσεων, της μουσικής και της ηρεμίας με αυτή τη πανσέληνο, η οποία μαλακώνει την ψυχή σας. Μπορεί ωστόσο να το παρακάνετε με τις απολαύσεις, τον έρωτα ή και με την τεμπελιά. Εφιστά την προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και υποσχέσεις. Φροντίστε να μην είστε αφελείς και επιπόλαιοι με οικονομικά ζητήματα, ούτε να περιμένετε “σωτηρία” από κάποιους εκτός απ’ τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Στο ζώδιό σας γίνεται αυτή η πανσέληνος και βγάζει στο μάξιμουμ τον ονειροπόλο εαυτό σας αλλά και την έντονη τάση σας για αυταπάτες, σύγχυση, παραπλανήσεις κι εξαπατήσεις. Ιδιαίτερα ρομαντική και καλλιτεχνική επιρροή. Είναι μέρες που βιώνετε υπέρβαση, αίσθημα πλήρωσης κι ανάτασης, αλλά προσέξτε ταυτόχρονα τις υπερβολές, την αφέλεια και την έλλειψη ισορροπίας ή την επιπολαιότητα στις σχέσεις, αν και τα συναισθήματα είναι θετικά.

3 Η μαγική πανσέληνος του Αυγούστου

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News