Ιούλιος 2016 – Εποχή δράσης και ξεκινημάτων

By

Καιρός να προχωρήσει η ζωή μας, με την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στις 29/6 να επιτρέπει επιτέλους τη γρήγορη εξέλιξη των καταστάσεων, μετά από δυόμισι περίπου μήνες αναδρομής και καθυστερήσεων. Ήταν όμως μια περίοδος που μπορεί να πήγαν πίσω κάποια project, αλλά έγινε καλύτερη εξέτασή τους και είμαστε πλέον σίγουροι τι θέλουμε και πως θα το κάνουμε.

1 Ιούλιος 2016 – Εποχή δράσης και ξεκινημάτων

Μάλιστα ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό έως τις 2 Αυγούστου, ένα ζώδιο καλό για αυτόν, που σημαίνει ότι αυτή την εποχή έχουμε καλύτερο έλεγχο της ζωής, των συναισθημάτων, των καταστάσεων, ακόμα και του σώματός μας. Ο συντονισμός αυτός, μας επιτρέπει να έχουμε επιτυχία στις δραστηριότητές μας. Είναι δε πολύ καλή εποχή για θεραπείες και αποτοξινώσεις – ο Άρης στον Σκορπιό έχει θεραπευτικές και αναγεννητικές δυνάμεις.

Οι θετικές όψεις που θα σχηματίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου, ευνοούν τα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες, τις αποφάσεις και την ανάληψη δράσης. Ας μην αφήσουμε τυχόν ξεκινήματα για τον Αύγουστο, γιατί η σύνοδος Άρη-Κρόνου τότε θα φέρει πολλά εμπόδια.

2 Ιούλιος 2016 – Εποχή δράσης και ξεκινημάτων

Είναι και εποχή με νέους έρωτες, ειδικά η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, με το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη να απογειώνει τον ερωτισμό, ενώ οι θετικές όψεις του Ποσειδώνα δημιουργούν ονειρικό κλίμα. Βέβαια γίνονται και κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις κοντά στην 1/7, ενώ απότομες διακοπές δεσμών και συνεργασιών είναι πιθανές κοντά στις 7/7.

Ο ρομαντισμός εναλλάσσεται όμως με τα απρόοπτα που μας ξυπνούν – ένας αρκετά κυκλοθυμικός μήνας, με τις δύσκολες Ουράνιες όψεις να μας κρατούν σε εγρήγορση, με διάφορες ανατροπές, συνειδητοποιήσεις και ξαφνικά γεγονότα. Δεν λείπουν τα επικοινωνιακά εμπόδια στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

Ωστόσο η είσοδος της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στον Λέοντα στις 12/7, 14/7 και 22/7 αντίστοιχα, μας βάζει σε κλίμα πλήρως καλοκαιρινό και χαρούμενο, έτοιμοι να απολαύσουμε τον έρωτα, τη διασκέδαση και τις καλοκαιρινές δραστηριότητες. Ο Ιούλιος είναι ο καλύτερος μήνας φέτος για τις διακοπές μας. Enjoy 😀

3 Ιούλιος 2016 – Εποχή δράσης και ξεκινημάτων

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News