Ιούνιος 2015 – Ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού

By

Επιτέλους ένας καλός αστρολογικά μήνας, ο φετινός Ιούνιος θα φέρει επιτυχίες και ανάπτυξη, ειδικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο όπου θα έχει υποχωρήσει και η επιρροή του ανάδρομου Ερμή.

Ο μήνας ξεκινά με την πανσέληνο που κορυφώνεται στις 2 Ιουνίου και γίνεται στον Τοξότη, μια επιρροή που αυξάνει την αισιοδοξία και το χιούμορ, ενώ μας βοηθά να προχωρήσουμε σε ανοίγματα, με αρκετή αυτοπεποίθηση, επινοητικότητα και με την βοήθεια της τύχης.

Ωστόσο, καθώς η πανσέληνος σχηματίζει δύσκολη όψη με τον χαοτικό Ποσειδώνα, τις μέρες εκείνες χρειάζεται προσοχή σε πλάνες, υποσχέσεις, αυταπάτες, εξαπατήσεις, μπερδέματα και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

1 Ιούνιος 2015 – Ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 5/6 για μια πολύμηνη διέλευση (έως 8/10) λόγω της ανάδρομης κίνησης που θα κάνει, και τα συναισθήματα στις σχέσεις θα γίνουν πιο ζεστά, φανερά, δοτικά κι αφοσιωμένα, ενώ αυξάνει η διάθεση για φλερτ κι εντυπωσιασμό – πολλοί καινούργιοι έρωτες αλλά κι επανασυνδέσεις. Βέβαια η ανάγκη μας για προσοχή απ’ το ταίρι μας μπορεί στο διάστημα αυτό να μας κάνει δεσποτικούς κι εγωιστές.

Το θετικό τρίγωνο δε της Αφροδίτης με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 6/6, προσφέρει τις μέρες εκείνες σημαντικό αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητα στους δεσμούς – γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Σταθεροποίηση προσφέρει και στα οικονομικά.

2 Ιούνιος 2015 – Ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού

Στις 12/6 ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία και είμαστε ελεύθεροι από κει και πέρα να προχωρήσουμε σε δράσεις, πρωτοβουλίες, συμβόλαια, συμφωνίες και σε άλλες σημαντικές κινήσεις.

Είναι άλλωστε μήνας ξεκινημάτων ο Ιούνιος, λόγω της συνόδου Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται στις 14/6, και η οποία ωθεί σε τολμηρές δράσεις, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Η ζωή μας παίρνει νέα κατεύθυνση μέσα στον μήνα και λειτουργούμε με περισσότερο θάρρος και παρορμητισμό.

Βέβαια, η όψη αυτή προκαλεί αρκετή νοητική κι επικοινωνιακή ένταση, καθώς γίνεται στους Διδύμους, γι’ αυτό προσοχή θέλει ο εκνευρισμός στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, οι λογομαχίες, η ανυπομονησία, η νευρική ένταση και τα ατυχήματα. Έντονες αλλά ιδιαίτερα δραστήριες μέρες, όμως η διαχείριση του θυμού θέλει προσοχή.

3 Ιούνιος 2015 – Ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού

Στις 22/6 κορυφώνεται το εξαιρετικό και πιο μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Δία-Ουρανού, το οποίο αυτή τη περίοδο φέρνει επιτυχίες κι εκπλήξεις στη ζωή μας, η οποία τώρα προοδεύει σε κάποια επίπεδα. Ευνοεί δε τα ρίσκα, τις πρωτοβουλίες, τα ανοίγματα και τα τελείως καινούργια πράγματα.

Στις 23/6 κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, που εκείνες τις μέρες προκαλεί θολούρα κι αυταπάτες, ενώ όσα λέγονται έχουν αρκετή δόση πλάνης. Προσοχή σε εξαπατήσεις, ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες, συκοφαντίες, μπερδέματα, παρεξηγήσεις, αφηρημάδα, απώλειες αντικειμένων.

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι άλλη ωραία όψη, με τον Ουρανό αυτή τη φορά, που κορυφώνεται στις 29/6, η οποία φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ερωτικές, απρόσμενους ή κεραυνοβόλους έρωτες, ενώ ανανεώνει τους δεσμούς και ωθεί σε πρόοδο τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Φέρνει επίσης απρόσμενα έσοδα.

Καθώς για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα διατρέχουν τρεις πλανήτες το ζωηρό, κινητικό κι επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, ο Ιούνιος θα είναι ανάλογα κινητικός και δραστήριος, θα είμαστε πιο ανάλαφροι κι ευέλικτοι στις κινήσεις μας, κάτι αρκετά καλό, γιατί απ’ τις 24/6 που ο Άρης μπαίνει σε άσχημο για εκείνον ζώδιο, τον Καρκίνο, θ’ αρχίσει να λιμνάζει η ενέργεια.

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν μέχρι τότε την Διδυμίσια ελαφράδα!

4 Ιούνιος 2015 – Ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News