Κυκλοθυμικός αστρολογικά ο Ιούλιος

By

Πολύ δυνατός ο φετινός Ιούλιος, με έντονες συγκινήσεις, πάθη αλλά και αγωνίες, καθώς σχηματίζονται πολλές όψεις, αρκετές δυσμενείς αλλά και κάποιες θετικές που θα προσφέρουν διεξόδους και σταθερότητα μέσα στη γενική αστάθεια.

Ο μήνας ξεκινά καλά: την 1η Ιουλίου κορυφώνεται το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που προσφέρει ρομαντισμό, καλλιτεχνική έμπνευση αλλά και αίσθημα λύτρωσης. Η επαφή με τη θάλασσα μας καθαρίζει ψυχολογικά, το ίδιο και ο διαλογισμός και η προσευχή. Παράλληλα κορυφώνεται η πολύ καλή σύνοδος Αφροδίτης-Δία, που προσφέρει τύχη, γενναιοδωρία, φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, βλέπουμε το καλό πρόσωπο των ανθρώπων, ενώ απολαμβάνουμε πλήρως το καλοκαίρι, το παιχνίδι, το φλερτ και την ανεμελιά.

“Σκοτεινή” όμως η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 6/7, προκαλεί εμμονές, βγάζει στην επιφάνεια φόβους επιβίωσης και θανάτου ή απώλειας, και μας καλεί να δούμε τη ζωή πιο βαθιά για να μη χαθούμε σε απογνώσεις. Ρίχνει φως σε κρυφά σημεία του είναι μας ώστε να τα συνειδητοποιήσουμε.

1 Κυκλοθυμικός Ιούλιος

Κι όμως, μέσα στη κρίση και στις αγωνίες, κάποια όνειρά μας πραγματοποιούνται, με το πολύ καλό τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 8/7 να μας ωθεί σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες προς επίτευξη προσδοκιών. Διαισθητικά κινούμαστε με τρόπους που μας σώζουν σε κάποια επίπεδα.

Στις 13/7 κορυφώνεται το ασταθές τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που φέρνει διάφορα απρόοπτα ή σοκ, όμως μας ξυπνά – χρειάζεται κι αυτό! Την ίδια μέρα κορυφώνεται το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το οποίο εκείνες τις μέρες μάς βοηθά να κάνουμε επαφές και συζητήσεις σωτήριες, τα ταξιδάκια είναι πηγή ψυχικής ανάτασης, ενώ αυξάνει τις ποιητικές τάσεις και τη σύνδεσή μας με τα πραγματικά μας όνειρα.

Μια όψη που θα μας απασχολήσει έντονα γιατί θα λειτουργεί επίμονα μέσα στο καλοκαίρι, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα κορυφωθεί για πρώτη φορά στις 14/7, “στεγνώνει” τα οικονομικά και δοκιμάζει σχέσεις, συνεργασίες αλλά και την αυτοεκτίμησή μας. Δυστυχώς δεν θα σταματήσει να λειτουργεί για όλο τον υπόλοιπο Ιούλιο, όμως οι δοκιμασίες αυτές είναι απαραίτητες για να χτιστεί κάτι πιο σωστό σε οικονομικό κι αισθηματικό επίπεδο.

2 Κυκλοθυμικός Ιούλιος

15/7 ο βαθύς κι έντονος Πλούτωνας δίνει ρέστα με τις αντιθέσεις του με Ερμή και Άρη, όψεις που βγάζουν πολλές εμμονές και πάθη στην επιφάνεια. Προσοχή στις αυτοκαταστροφικές σκέψεις και πράξεις. Αν κάποιος δεν έχει σωστή πορεία ζωής, τώρα είναι καιρός να την αλλάξει ώστε να μην συνεχίσει το αυτοσαμποτάζ της ζωής του, αλλά αντίθετα, να αναγεννηθεί.

Νευρική ένταση και επικοινωνιακά απρόοπτα και βραχυκυκλώματα κοντά στις 19/7 με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, όμως φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις κι ευφυείς, εναλλακτικές ιδέες.

Επιτέλους κάποιες σταθεροποιητικές επιρροές: τα τρίγωνα του Κρόνου με Ήλιο και Ερμή στις 21/-22/7 προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας και γίνονται και κάποιες εποικοδομητικές επαφές, σε πιο ώριμο κλίμα.

3 Κυκλοθυμικός Ιούλιος

Εκρηκτικό όμως το τετράγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται στις 25/7, μια όψη ιδιαίτερα νευρική, ασταθής κι απρόβλεπτη, η οποία αυξάνει τα ατυχήματα, γι’ αυτό προσοχή. Την ίδια μέρα γυρνά ανάδρομη η Αφροδίτη, η οποία για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι θα φέρει ζυμώσεις και αναθεωρήσεις στις σχέσεις, και πολλές επανασυνδέσεις.

Εν ολίγοις, ας είμαστε έτοιμοι για έναν Ιούλιο με πολλές εντάσεις, απρόοπτα κι ανατροπές, αλλά και με σωτήριες κινήσεις. Η ανωριμότητα των Καρκινίσιων επιρροών θα είναι ένα πρόβλημα, η διαίσθηση θα είναι ένα ατού.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News