Κρόνος στον Τοξότη για τα καλά πλέον!

By

Βγαίνουμε επιτέλους απ’ τα υπόγεια της ύπαρξης του Κρόνου στον Σκορπιό, ο οποίος έκανε το καλοκαίρι μας αρκετά καταθλιπτικό, καθώς προκάλεσε μερικές ακόμα σημαντικές καθάρσεις στα πιο βαθιά σημεία του είναι μας, στα κίνητρά μας, στα πάθη, στις κακίες και στις ζήλιες μας. Έτσι, η αλλαγή ζωδίου του, θα φέρει σημαντική ψυχική ανακούφιση. Δεν παύει βέβαια να είναι πλανήτης δοκιμασίας.

Στις 18 Σεπτεμβρίου λοιπόν ο Κρόνος εισέρχεται για τα καλά πλέον στον Τοξότη, απ’ όπου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 θα δοκιμάσει τη φιλοσοφία ζωής μας και συχνά θα φέρνει αίσθημα ματαιότητας (περισσότερα εδώ).

1 Κρόνος στον Τοξότη για τα καλά πλέον!

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, και μην ξεχνάμε ότι οι δοκιμασίες που φέρνει ο Κρόνος είναι για να διορθώσουμε τα λάθη και τις ελλείψεις μας και να χτίσουμε καλύτερα τη ζωή μας στο ανάλογο επίπεδο – δεν έχει σα σκοπό απλά να μας ταλαιπωρήσει.

Κριός

Θα πρέπει να φανείτε πιο συνεπείς, μεθοδικοί και υπεύθυνοι στις σπουδές, οι οποίες θα απαιτήσουν τον μόχθο σας. Πιθανές δοκιμασίες σε θέματα νομικών. Εμπόδια και δυσκολίες σε ταξίδια ή σε σχέσεις με το εξωτερικό και με ξένους. Το αίσθημα ματαιότητας θα πρέπει να μετατραπεί σε βαθύτερη και σωστότερη κατανόηση του νοήματος της ζωής και των γεγονότων.

Ταύρος

Δυσκολίες σεξουαλικές, εμπόδια στη βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας – εκεί θα πρέπει να μοχθήσετε. Δοκιμασίες γύρω από θέματα κληρονομικά, οικονομικά, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, συντάξεων, διατροφής συζύγου κλπ. Η διέλευση αυτή ζητά να ψυχαναλυθείτε, να δείτε πιο βαθιά τον εαυτό σας και τα κίνητρά σας και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις, ο γάμος και οι συνεργασίες θα δοκιμαστούν. Ο Κρόνος πλέον ζητά ωρίμανση στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, ζητά επίσης να αναλάβετε ευθύνες, να δεσμευτείτε. Πιθανός γάμος ή σοβαρή σχέση, ίσως με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, όχι όμως χωρίς εμπόδια, καθυστερήσεις, αναστολές. Οι ισορροπίες δεν θα είναι εύκολο να κρατηθούν – εκεί θα πρέπει να μοχθήσετε.

Καρκίνος

Μια δύσκολη καθημερινότητα “υπόσχεται” ο Κρόνος, στην οποία αναμένεται να έχετε πολλές υποχρεώσεις. Ανάγκη για τάξη και πρόγραμμα. Το κλίμα στο χώρο εργασίας ίσως γίνει πιο δύστροπο κι απαιτητικό. Η υγεία σας θα χρειαστεί προσοχή και θα πρέπει να ωριμάσετε και να διορθώσετε τη διατροφή σας, να αποβάλλετε βλαβερές συνήθειες κλπ – δεν θα συγχωρεί τις ατασθαλίες.

Λέων

Η ερωτική έκφραση περιορίζεται και κρίνεται. Δοκιμασίες στα αισθηματικά, όπου θα πρέπει να λειτουργήσετε πιο ώριμα – ο Κρόνος ζητά πλέον σοβαρές επιλογές. Η λάμψη σας μπορεί να μειωθεί ή νιώθετε ότι κρίνεται η εμφάνισή σας. Δοκιμασίες ή ευθύνες για τα παιδιά ή μια εγκυμοσύνη. Κρίνεται και η δημιουργικότητά σας. Λιγότερη διασκέδαση κι ανεμελιά.

Παρθένος

Το σπίτι, η οικογένεια και τα ακίνητα θα είναι πηγή δοκιμασιών, όμως μπορεί να βάλετε και νέες βάσεις, να χτίσετε κάποιο σπίτι, κλπ. Πιθανή διαμονή σε μικρό χώρο – αίσθημα περιορισμού. Προσέξτε την κριτική μέσα στην οικογένεια. Αναλάβετε ευθύνες για τους δικούς σας. Τα συναισθήματά σας πρέπει να ωριμάσουν και το παρελθόν να μπει σε τάξη.

Ζυγός

Ο τρόπος που επικοινωνείτε, μαθαίνετε, μιλάτε, σκέφτεστε και γράφετε θα δοκιμαστεί. Η ανάγκη σας να μιλάτε θα μειωθεί και θα θέλετε να λέτε μόνο τα απαραίτητα. Προσοχή στη σκληρή γλώσσα και στην απαισιοδοξία. Οι μετακινήσεις θα είναι ένα θέμα – πιθανές υποχρεώσεις που θα σας αναγκάζουν σε πολλές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Δοκιμασίες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, γιατί ο Κρόνος αναμένεται να φέρει στενότητα, είτε λόγω μείωσης εισοδήματος, ή λόγω πολλών υποχρεώσεων ή λόγω σημαντικών αγορών. Πιθανόν όμως να υπάρξει μια νέα, σταθερή αλλά μικρή πηγή εσόδων. Θα δοκιμάσει την αυτοεκτίμησή σας. Οι αξίες σας γίνονται πιο σοβαρές. Δυσκολία απόλαυσης, έλλειψη αισθήματος ασφάλειας.

Τοξότης

Θα βγάλει στην επιφάνεια τα λάθη σας ο Κρόνος, ώστε να δείτε ρεαλιστικά τι είστε και τι δεν είστε, τι έχετε καταφέρει και τι όχι. Στα καλά θα σας ανταμείψει, στις ελλείψεις και στα λάθη θα απαιτήσει σοβαρότερη δουλειά. Δοκιμάζει αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα. Δυσκολίες σε ξεκινήματα. Παίρνει νέα, πιο σοβαρή κατεύθυνση η ζωή σας. Δεσμεύσεις. Φανείτε υπεύθυνοι σε όλα.

Αιγόκερως

Κυρίως ψυχικά θα σας ταλαιπωρήσει η διέλευση αυτή, καθώς θα φέρει μεταμέλειες κι αισθήματα ενοχών για τυχόν λάθη του παρελθόντος. Κύκλοι πρέπει να κλείσουν – καρμικές πληρωμές. Ο ύπνος ίσως δυσκολευτεί ή περιοριστεί. Αυξημένη ανάγκη απομόνωσης. Καλή διέξοδος η προσευχή και ο διαλογισμός – οικοδομήστε την πνευματικότητά σας.

Υδροχόος

Αναμένεται να συρρικνωθεί ο κοινωνικός σας κύκλος, καθώς τα κριτήριά σας θα γίνουν πιο αυστηρά και θα θέλετε πιο σοβαρούς ανθρώπους στη ζωή σας. Δοκιμασίες με φίλους αλλά και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Φίλοι μεγαλύτερης ηλικίας. Ζητά να πάρετε οργανωτικό και υπεύθυνο ρόλο σε ομάδες. Το μέλλον δείχνει πιο δύσκολο και πρέπει να γίνουν ρεαλιστικά σχέδια.

Ιχθείς

Καιρός να σοβαρευτείτε και να γίνετε πιο υπεύθυνοι, καθώς θα κριθείτε κοινωνικά κι επαγγελματικά. Πιθανόν να νιώθετε πιο ευάλωτοι σε κριτικές. Σίγουρα είναι περίοδος ωρίμανσης. Αυξημένες υποχρεώσεις, δοκιμασίες στα επαγγελματικά και σκληρή δουλειά. Άτομα εξουσίας είναι αυστηρά μαζί σας. Εάν είστε συνεπείς και σωστοί όμως, φέρνει κοινωνική κι επαγγελματική καταξίωση.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News