Ο Άγιος Βασίλης έρχεται νωρίς φέτος… για τα ζώδια!

By

Οι εξαιρετικές όψεις του γενναιόδωρου “Άγιου Βασίλη” Δία στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, φέρνουν πιο νωρίς φέτος τα Χριστούγεννα, με δώρα, τύχη και χαρούμενη διάθεση. Στις θετικές αυτές όψεις συμμετέχει και ο επινοητικός Ουρανός, γι’ αυτό την περίοδο αυτή παρουσιάζεται πρόοδος στη ζωή μας και δίνονται λύσεις και διέξοδοι σε πολλά θέματά μας.

1-Ο-Άγιος-Βασίλης-έρχεται-νωρίς-φέτος!

Ειδικά μάλιστα όσοι ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς θα ευνοηθούν περισσότερο, και ακόμα πιο πολύ όσοι είναι γεννημένοι κοντά στις 14 Δεκεμβρίου, 15 Αυγούστου και 12 Απριλίου, οι οποίοι βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο, με επιτυχίες διάφορες και δημοφιλία. Όμως όλα τα ζώδια θα βιώσουν ευεργεσίες σε κάποιους τομείς.

Οι όψεις αυτές αυξάνουν τα έσοδα, παίρνουμε κάποια δώρα απ’ τη ζωή και τους ανθρώπους αυτή τη περίοδο, ανάλογα βέβαια και το κάρμα μας, γιατί ο Δίας έρχεται να φέρει δώρα ανάλογα της προσπάθειάς μας. Δεν είναι καιρός για μιζέριες, αλλά ας αυγατίσουμε τις ευλογίες με το αίσθημα ευγνωμοσύνης προς στη ζωή, τους ανθρώπους και τη φύση.

2-Ο-Άγιος-Βασίλης-έρχεται-νωρίς-φέτος!

Οι ευεργετικές αυτές όψεις, ανοίγουν τους πνευματικούς μας ορίζοντες, και με την δική μας προσπάθεια βέβαια, γιατί κάθε ευεργετική αστρολογική επιρροή πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για να δώσει τα θετικά της στοιχεία στο έπακρο. Το άνοιγμα των πνευματικών μας οριζόντων είναι που φέρνει διεξόδους και λύσεις στη ζωή μας. Όλα απ’ το νου και την ενεργειακή μας στάση ξεκινούν. Αν ο νους μας είναι κρυσταλλωμένος, δεν μπορούμε να περιμένουμε ιδιαίτερη πρόοδο στη ζωή μας. Γι’ αυτό ας ανοίξουμε το νου μας αυτή τη περίοδο και με την βοήθεια των θετικών αστρολογικών επιρροών θα μπορέσουμε να απογειωθούμε. Γιατί υπάρχουν θετικές αστρολογικές όψεις που οι άνθρωποι δεν εκμεταλλεύονται και τελικά δεν αποφέρουν κάτι ιδιαίτερο.

3-Ο-Άγιος-Βασίλης-έρχεται-νωρίς-φέτος!

Τα πολύ ωραία τρίγωνα του Δία μιλούν για γενναιοδωρία. Όσο γενναιόδωροι φανήκαμε στη ζωή και στους ανθρώπους, τόση γενναιοδωρία θα μας έρθει τώρα πίσω. Ποτέ δεν είναι αργά να καλλιεργήσουμε γενναιοδωρία – και τα σημεία ειδικά που χρειάζεται να την καλλιεργήσουμε είναι τα σημεία στα οποία έχουμε πικρίες και αίσθημα αδικίας. Το αίσθημα αδικίας είναι μια ένδειξη ότι εμείς έχουμε αδικήσει και το εγώ προκαλεί μια αντιστροφή και νιώθουμε εμείς αδικημένοι. Επίσης η προσμονή για όφελος είναι μια ένδειξη ότι θα πρέπει να γίνουμε πιο γενναιόδωροι προς τη ζωή. Η ζωή θα μας προσφέρει τα μάξιμουμ οφέλη όταν ξεχάσουμε τον εαυτό μας στο δόσιμο, και δεν έχουμε πλέον προσμονές. Οι προσμονές είναι μια αρνητική/παθητική στάση προς τη ζωή, δεν είναι γενναιοδωρία.

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν τις τυχερές αστρολογικές επιρροές, ας μπούμε στο τραινάκι της γρήγορης εξέλιξης που περνά τώρα, με το να γίνουμε Άγιοι Βασίληδες όπως και όπου μπορούμε, χωρίς πικρίες, μιζέριες και προσμονές!

4-Ο-Άγιος-Βασίλης-έρχεται-νωρίς-φέτος!

You may also like

Hot News