Έκλειψη Σελήνης στον Κριό: Εποχή πρωτοβουλιών και καινοτομιών. Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

By

Μια κάπως τρελούτσικη έκλειψη Σελήνης κορυφώνεται στις 8 Οκτωβρίου, καθώς γίνεται μαζί με τον ανατρεπτικό και “ηλεκτρικό” Ουρανό, γι’ αυτό είναι μια περίοδος με αυξημένη νευρική ένταση, με αεικινησία, με γρήγορες ταχύτητες και με φορτισμένη γενικά ατμόσφαιρα, όμως έχει και τα καλά της.

Η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί μια περίοδο αλλαγών και ξεκινημάτων για όλους σε κάποιο επίπεδο, ενώ ενεργοποιεί το πολύ καλό Μεγάλο Τρίγωνο στην Φωτιά, γι’ αυτό προσφέρει θάρρος, ζωτικότητα, δύναμη και κίνητρο, ώστε να προχωρήσει η ζωή. Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο, και σε συνδυασμό με τον επινοητικό Ουρανό, δείχνουν ότι τώρα σχεδόν όλος ο κόσμος κάνει τελείως καινούργια πράγματα, που δεν είχε δοκιμάσει στο παρελθόν. Πιεσμένος βέβαια και μέσα απ’ τις κρίσεις, καθώς η έκλειψη Σελήνης σχηματίζει δύσκολη όψη με τον επικίνδυνο Πλούτωνα, ωθείται κανείς να πάρει ρίσκο και πρωτοβουλίες, και βρίσκει τώρα την απαραίτητη γενναιότητα και την έμπνευση.

2-Έκλειψη-Σελήνης-στον-Κριό-Εποχή-πρωτοβουλιών-και-καινοτομιών

Πιο άμεσα θα νιώσουν την έκλειψη αυτή οι Κριοί οι γεννημένοι κοντά στις 5/4, οι Καρκίνοι οι γεννημένοι κοντά στις 7/7, οι Ζυγοί οι γεννημένοι κοντά στις 8/10 και οι Αιγόκεροι οι γεννημένοι κοντά στις 5/1, οι οποίοι βιώνουν ανατροπές, απρόοπτα και αρκετή ένταση αυτή τη περίοδο, με σκοπό ν’ αφυπνιστούν, να ενεργοποιηθούν, να ξεφύγουν από παλιές καταστάσεις και νοοτροπίες, και να προοδεύσουν.

Σίγουρα η έκλειψη αυτή μας ωθεί να δοκιμάσουμε τελείως διαφορετικά πράγματα που θα είναι μάλιστα και πιο κοντά σε αυτό που είμαστε, να δούμε επίσης τη ζωή με άλλο μάτι και να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με διαφορετικούς τρόπους απ’ ότι κάναμε στο παρελθόν. Ευνοεί κάθε εναλλακτική ενασχόληση και προσέγγιση, όπως επίσης την δικτύωση και την εκκίνηση δραστηριοτήτων στο ίντερνετ.

aries5Κριός

Περίοδος δυναμικών ξεκινημάτων και πρωτοβουλιών. Σίγουρα σας ξυπνά η έκλειψη αυτή και αφήνετε πίσω τον παλιό σας εαυτό! Προσέξτε τ’ ατυχήματα βέβαια, τα απρόοπτα, τη νευρική ένταση και την αντιδραστικότητά σας. Ωστόσο έχετε άφθονο δυναμισμό, πολλή έμπνευση κι επινοητικότητα για να προχωρήσετε σε τελείως καινούργια πράγματα.

taurus5Ταύρος

Θέματα απ’ το παρελθόν που πρέπει να κλείσουν έρχονται και σας ταράζουν, ενώ κι ο ύπνος σας μπορεί να είναι ανήσυχος αυτή τη περίοδο. Κάνετε όμως πολλές συνειδητοποιήσεις κι έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν σας ώστε να απελευθερωθείτε από δεσμεύσεις και καρμικά βάρη. Αρκεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

 

gemini6Δίδυμοι

Τα σχέδιά σας είναι πιθανό ν’ αλλάζουν ξαφνικά, όμως είναι και περίοδος που κάνετε τελείως καινούργια πλάνα για το μέλλον – πιθανόν αυτά να αφορούν και την πιο εντατική σας συμμετοχή στο ίντερνετ, σε ομάδες και συλλόγους. Αναμένονται ανατροπές ή και ψύχρανση σε φιλίες, όπως επίσης όμως και νέοι, διαφορετικοί φίλοι.

crab4Καρκίνος

Ανατροπές και αστάθεια στα επαγγελματικά είναι πιθανό να φέρνει τη περίοδο αυτή η έκλειψη Σελήνης στον Κριό, όμως σηματοδοτεί ταυτόχρονα και μια εποχή δυναμικών και διαφορετικών επαγγελματικών ξεκινημάτων – πάρτε πρωτοβουλίες. Οι σχέσεις με κάποια άτομα εξουσίας ίσως ταράζονται και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε διαφορετικά απ’ ότι στο παρελθόν.

leo2Λέων

Η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονη ενασχόληση και ξεκινήματα σε σπουδές και νομικές διεκδικήσεις, ενώ είναι κι εποχή που μπορεί να κάνετε ταξίδια και να ξεκινάτε εντατικές επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Επίσης η έκλειψη αυτή αλλάζει την φιλοσοφία ζωή σας και βλέπετε τώρα τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.

virgo6Παρθένος

Μια αναστάτωση σε οικονομικά κυρίως θέματα φέρνει η έκλειψη αυτή, γι’ αυτό είναι μια περίοδος με ανατροπές ή απρόοπτα σε σχέση με δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, ασφάλειες, εφορία, κληρονομικά, οικονομικές συνεργασίες κλπ. Μπορεί όμως να ξεκινούν και νέα πράγματα εκεί. Ταυτόχρονα, είναι μια έκλειψη που φωτίζει το υποσυνείδητο και τα κίνητρά σας.

libra5Ζυγός

Ανατρεπτική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας η έκλειψη αυτή, είναι πολύ πιθανό τη περίοδο αυτή να “παγώνει” σχέσεις που είχαν βαλτώσει, αλλά να φέρνει απ’ την άλλη τελείως καινούργια και προοδευτικά άτομα στη ζωή σας. Γίνεται έτσι μια ανανέωση, όμως κι εσείς πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις.

scorpio3Σκορπιός

Νευρική η καθημερινότητά σας αυτή τη περίοδο, ενώ η έκλειψη Σελήνης φέρνει πολλές ξαφνικές αλλαγές προγράμματος και ανατροπές στο χώρο εργασίας. Ο τρόπος που εργάζεστε αλλά και ο τρόπος που διατρέφεστε πρέπει να αλλάξουν, να προοδεύσουν. Γίνετε πιο επινοητικοί στη δουλειά. Αποβάλλετε βλαβερές συνήθειες που σας κρατούν πίσω.

sagittarius8Τοξότης

Εκπλήξεις αλλά και ανατροπές στα ερωτικά φέρνει η έκλειψη αυτή, ενώ το σίγουρο είναι πως τίποτα δεν είναι σίγουρο… Μια ασταθής αλλά κι ενθουσιώδης επιρροή, είναι πιθανό να “παγώνει” έρωτες που δεν έχουν μέλλον και να φέρνει στη ζωή σας διαφορετικά, ασυνήθιστα άτομα. Τα παιδιά σάς κρατούν σε εγρήγορση. Πιθανή απρόσμενη εγκυμοσύνη.

capricorn5Αιγόκερως

Μια περίοδο με αλλαγές αλλά και με πιθανή αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένεια σηματοδοτεί αυτή η έκλειψη. Ζητήματα ακινήτων αλλά και οι δικοί σας, σας κρατούν σε εγρήγορση. Το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο και είναι καιρός ν’ απελευθερωθεί λέει η έκλειψη αυτή, ενώ πρέπει να αποκρυσταλλώσετε και τα συναισθήματά σας.

 

aquarius5Υδροχόος

Είναι εποχή μάθησης κι επικοινωνίας, με την έκλειψη αυτή να σηματοδοτεί μια περίοδο με μαθήματα ή σεμινάρια, ίσως τελείως διαφορετικού αντικειμένου απ’ όσα κάνατε μέχρι σήμερα. Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού, απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πιθανόν ν’ αγοράζετε ένα διαφορετικό όχημα ή συσκευή επικοινωνίας. Ανατροπές σε συγγενικές σχέσεις.

pisces10Ιχθύες

Τον οικονομικό σας τομέα επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης, γι’ αυτό είναι λογικό αυτή τη περίοδο να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα, όμως μπορεί να ξεκινούν και νέες πηγές εσόδων, από τελείως διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που ήδη κάνατε. Δεν λείπει το αίσθημα ανασφάλειας, το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί με την επινοητικότητα και την πρόοδο.

 

1 Comment
  1. Pantelis Dafnomilis 8 έτη ago

    Μου αρέσει το vegan της Έλενας περισότερο από τα ζώδια τα οποία κουβαλάω ολα εδω και 3 χρόνια, εύχομαι να την συναντήσω από κοντά και πριν τελειώσει ο αιώνας. Είθε είθε

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News