Άρης-Ουρανός – Επαναστάτης με ή χωρίς αιτία;

By

Τον επαναστάτη από μέσα μας βγάζει η έντονη αντίθεση Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται στις 25/6, γι’ αυτό μην απορείς αν ήδη μέσα στον Ιούνιο βλέπεις τον εαυτό σου να λειτουργεί πολύ αντιδραστικά αλλά και βιαστικά ή σπασμωδικά.
1-Άρης-Ουρανός-–-Επαναστάτης-με-ή-χωρίς-αιτία;

Απέναντι σε τι αντιδράς; Κάποια αδικία ή αργοπορία ή και η αναποφασιστικότητα κάποιων πιθανόν να σε φέρνουν στα όριά σου. Όμως, ασυνείδητα ή και πιο συνειδητά, μπορεί να θέλεις να κάνεις ένα breakthrough και να αποβάλλεις από τη ζωή σου συνήθειες και πράγματα που σε εγκλωβίζουν – οι δύσκολες όψεις έχουν έναν καλό σκοπό, αρκεί να τις λειτουργήσεις δημιουργικά.

Βλέπεις, ο θυμός που μπορεί να προβάλλεις στους άλλους, δείχνει ότι από κάποια προσκόλληση θέλεις να ξεφύγεις. Θυμώνουμε όταν είμαστε προσκολλημένοι. Ένας ανεξάρτητος άνθρωπος δεν έχει λόγο να θυμώσει, αν και μπορεί να δράσει καίρια. Και η όψη αυτή, είναι μια επιρροή κατεξοχήν ανεξαρτητοποίησης.
2-Άρης-Ουρανός-–-Επαναστάτης-με-ή-χωρίς-αιτία;

Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού το κλίμα ηλεκτρίζεται (ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ηλεκτρισμού) και υπάρχει έντονη αεικινησία, νευρικότητα και ανυπομονησία. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ατυχήματα μέχρι το τέλος του μήνα, κυρίως λόγω βιασύνης και απότομων κινήσεων. Ο θυμός επίσης, εκτός από τσακωμούς, είναι και μια ψυχολογική αιτία ατυχημάτων, γι’ αυτό φρόντισε να ηρεμείς το νευρικό σου σύστημα και να συγχωρείς. Αν χρειάζεται να δράσεις ωστόσο, πρέπει να δράσεις – αλλά μην “φορτώνεσαι” συναισθηματικά και νοητικά.

Πολλά απρόοπτα συμβαίνουν αυτή τη περίοδο, τα οποία έχουν σαν σκοπό να μας ενεργοποιήσουν και να μας βγάλουν απ’ την αδράνεια. Η ζωή ποτέ δεν μας ταλαιπωρεί χωρίς κάποιο καλό λόγο. Όσο περισσότερη αδράνεια έχεις σε κάποιο επίπεδο του είναι σου, τόσο πιο πολλά απρόοπτα και αναποδιές μπορεί να αντιμετωπίζεις. Η αδράνεια είναι ενάντια στην εξέλιξη. Αν είσαι γρήγορος (σε εγρήγορση δηλαδή) κι επινοητικός και λειτουργείς σύμφωνα με το σχέδιο της ψυχής σου (αυτό είναι SOS), δεν έχει λόγο η ζωή να σε δοκιμάσει.
3-Άρης-Ουρανός-–-Επαναστάτης-με-ή-χωρίς-αιτία;
Μέσα στις αναποδιές και τα απρόοπτα που φέρνει η όψη αυτή, είναι και οι βλάβες σε μηχανές, οχήματα, συσκευές. Πολλά μηχανήματα “καίγονται” τώρα – ίσως να φορτώθηκαν κι αυτά την αρνητικότητά σου! Γι’ αυτό, προσπάθησε να φέρεις αρμονία στο σώμα, τα συναισθήματα και το νου σου, ώστε να μειώσεις τη πιθανότητα μιας βλάβης κι αναποδιάς.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News