Πανσέληνος Μαρτίου: Δουλειά και χαρά!

By

Στις 5 Μαρτίου κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου του μήνα αυτού, η οποία γίνεται στο εργατικό, μεθοδικό και τακτικό ζώδιο της Παρθένου. Έτσι θα μας ωθήσει όλους να βάλουμε σε τάξη πολλά πράγματα της ζωής μας, να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες, στη δουλειά και στην υγεία και διατροφή μας.

Η θετική της όψη με τον Πλούτωνα δε, θα προσφέρει ενδυνάμωση της υγείας αλλά και ευκαιρίες επαγγελματικές. Άτομα με επιρροή θ’ ανοίξουν δρόμους εργασιακούς και θα φανούν υποστηρικτικά.

Η αντίθεση της πανσελήνου βέβαια με τον ονειρικό και απατηλό Ποσειδώνα, θα φέρει και κάποιες πλάνες στην επιφάνεια, ενώ χρειάζεται προσοχή σε εξαπατήσεις, αυταπάτες και υποσχέσεις.

1 Πανσέληνος Μαρτίου- Δουλειά κα ι χαρά!

Τις μέρες της πανσελήνου η Αφροδίτη κορυφώνει πολλές όψεις: Το τυχερό της τρίγωνο με τον Δία (4/3) προσφέρει σημαντική καλυτέρευση στα έσοδα, ενώ μπορεί να προχωρούμε σε ενθουσιώδεις αγορές και σε καλές πωλήσεις. Ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ευγνωμοσύνη για τη ζωή, τους ανθρώπους, τα αγαθά.

Οι δυνατές της όψεις όμως με Ουρανό (4/3) και Πλούτωνα (5/3) ταυτόχρονα δημιουργούν σημαντικές κρίσεις και απομακρύνεις από ορισμένες σχέσεις και συνεργασίες, οπότε τα πράγματα είναι κάπως ακραία και οι ισορροπίες περίεργες. Ενθουσιασμός με κάποια άτομα δε, ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα με άλλα άτομα με τα οποία δεν υπάρχει σχέση ουσίας και κοινού σκοπού ή όμοιων ιδεολογιών. Δεν λείπουν τα έκτακτα έξοδα.

Κριός
Καιρός τακτοποίησης και δουλειάς με αυτή τη πανσέληνο, η οποία ευνοεί τα επαγγελματικά σας, και η μοίρα ή άτομα επιρροής σάς στηρίζουν τώρα. Έμφαση σε θέματα υγείας και διατροφής. Ρύθμιση εκ νέου της καθημερινότητάς σας. Δεν λείπουν κρίσεις σε σχέσεις και απότομες συμπεριφορές, κυρίως από εσάς, αλλά και ευτυχείς εξελίξεις στα ερωτικά.

Ταύρος
Μια ερωτική, δημιουργική και θετική πανσέληνος για το ζώδιό σας, η οποία ανανεώνει τις δυνάμεις σας και δίνει ευκαιρίες για φλερτ και νέα δημιουργικά project. Κάποιοι έρωτες αναγεννώνται, άλλες όμως σχέσεις τελειώνουν – κλείσιμο κύκλων. Έμφαση σε θέματα παιδιών, αυξημένη γονιμότητα. Διασκέδαση, σπορ, παιχνίδι, θέατρο, ενασχόληση με το θέαμα.

Δίδυμοι
Η πανσέληνος του Μαρτίου δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, τα οποία θα προχωρήσουν καλά, αν και δεν λείπουν ορισμένα μπερδέματα. Φροντίστε να αποφύγετε ψέματα κι αυταπάτες, κυρίως στα επαγγελματικά. Σε ορισμένες σχέσεις υπάρχει ενθουσιασμός, ενώ φίλοι σάς ευεργετούν, άλλες όμως σχέσεις, κυρίως φιλικές, κόβονται απότομα.

Καρκίνος
Μια επικοινωνιακή πανσέληνος, η οποία δίνει την ευκαιρία για γράψιμο, διάβασμα, πολλή κουβεντούλα, ενώ συζητήσεις και συμφωνίες προχωρούν αρκετά καλά, με την βοήθεια ατόμων επιρροής, αρκεί να προσέξετε κάποια μπερδέματα. Μετακινήσεις και ταξιδάκια. Δεν λείπουν οι κρίσεις σε σχέσεις, κάποιες τελειώνουν ίσως δραματικά. Έκτακτα έξοδα αλλά και καλά έσοδα.

Λέων
Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει η πανσέληνος του Μαρτίου, η οποία θα είναι γόνιμη, ενώ σε συνδυασμό με το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, είναι μέρες με αυξημένα έσοδα και πολύ ωραίες αγορές. Άτομα επιρροής βοηθούν τα επαγγελματικά σας. Νιώθετε ευγνωμοσύνη για τη ζωή και τους ανθρώπους, ευεργετείτε και σας ευεργετούν.

Παρθένος
Αρκετά ανανεωτική η πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σας, η οποία ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες. Κάντε αυτό που θέλετε! Άτομα επιρροής ενισχύουν την δημιουργικότητά σας και την πραγματοποίηση στόχων. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι πλάνες και οι αυταπάτες, ειδικά μάλιστα στις σχέσεις, στις οποίες είναι πιθανές και ίντριγκες.

Ζυγός
Καθώς η πανσέληνος γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, είναι μέρες όπου ολοκληρώνετε θέματα και κύκλους. Γίνονται ορισμένες θυσίες. Αυξάνει την ανάγκη για απομόνωση η επιρροή της, όπως και την έφεση στην τέχνη και την πνευματικότητα. Κάποια άτομα λειτουργούν ευεργετικά, σε άλλες σχέσεις όμως παρουσιάζονται σημαντικές κρίσεις και ξαφνικές αποκοπές.

Σκορπιός
Οι φίλοι, οι γνωστοί και οι ομοϊδεάτες έρχονται στο προσκήνιο με την πανσέληνο του Μαρτίου, η οποία επίσης δίνει την ευκαιρία για δικτύωση, συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, και για πιο ουσιαστική επαφή με ανθρώπους μέσα απ’ το ίντερνετ. Σχέδια για το μέλλον. Δεν λείπουν κάποιες κρίσεις και ξεκαθαρίσματα με συναδέλφους αλλά και σε προσωπικές σχέσεις.

Τοξότης
Θετική για τα επαγγελματικά σας η πανσέληνος του Μαρτίου, ενώ άτομα επιρροής ενδέχεται να βοηθήσουν στην βελτίωση των οικονομικών σας. Ταυτόχρονα, το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αυξάνει τα έσοδα και φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις, ενώ έχετε περισσότερη ευγνωμοσύνη τώρα, αν και δεν λείπουν κάποια “δράματα” ή κυκλοθυμίες κι απότομες συμπεριφορές στα ερωτικά.

Αιγόκερως
Αίσθημα αναγέννησης προσφέρει αυτή η πανσέληνος, καθώς σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, ενώ δίνει την ευκαιρία για ελπιδοφόρα ανοίγματα. Έμφαση σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Δεν λείπουν οι κρίσεις σε ορισμένες σχέσεις, κυρίως οικογενειακές, αλλά και κάποια ξαφνικά έξοδα, πάλι για το σπίτι περισσότερο.

Υδροχόος
Λίγο πιο εσωστρεφής για εσάς η επιρροή της πανσελήνου, καλή όμως για ψυχανάλυση, έρευνα, κάθαρση εσωτερική. Έμφαση δίνει σε ζητήματα οικονομικά, σε χορηγίες, δάνεια, κληρονομικά, φορολογικά κλπ, τα οποία μπορεί να προχωρήσουν καλά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές και γείτονες, στις οποίες γίνονται ξεκαθαρίσματα.

Ιχθείς
Κοινωνική αυτή η πανσέληνος για το ζώδιό σας, δίνει την ευκαιρία για γνωριμίες και συναντήσεις, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο και τους συνεργάτες. Φίλοι και γνωστοί σάς υποστηρίζουν. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι αυταπάτες και κάποιες εξαπατήσεις. Έκτακτα έξοδα αλλά και βελτίωση σε έσοδα και εργασία.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News